Ascendent in Sobolan - El
Barbatul cu ascendent in zodia Sobolan emana un farmec aproape hipnotic.

Barbatul cu ascendent in zodia Sobolan emana un farmec aproape hipnotic. Este constient de imaginea irezistibila pe care i-o confera aceasta calitate. Nu ezita sa se foloseasca de zambetul strengar din coltul gurii si de amabilitate pentru a obtine ceea ce isi doreste. Cu toate ca triseaza, este un trisor adorabil. Stie ca lumea il iubeste si ii face pe plac, dar nu se culca pe o ureche in ce priveste increderea, ci judeca actiunile celor din jur cu luciditate.

Nu este omul care sa-si petreaca majoritatea timpului in societate, nu se simte intotdeauna in largul sau in lume. Cu toate acestea, puterea sa de seductie ii atrage multe simpatii, asa reuseste in majoritatea domeniilor: dragoste, loc de munca, relatii familiale. Insa el vede societatea ca pe un teren pe care el isi poate testa cunostintele acumulate. Studiaza reactii, comportamente, ii place sa le anticipeze si se felicita cand o face corect.

Fata de prieteni este foarte aspru, certandu-i pentru orice ii gresesc. Considera ca acesta este rolul lui - sa-i indrume spre calea cea buna prin sfaturi si bruftuluindu-i cand se abat de la ea. Este dispus sa faca multe pentru ei si este dezamagit cand acestia nu ii intorc favorurile.

Viata sentimentala este canalizata in jurul unei singure tinte: gasirea iubirii-pasiune, careia sa i se dedice trup si suflet, care sa il consume si pe care sa o consume. Are un "bagaj amoros" foarte complex si reprimarea lui, chiar si partiala i-ar da peste cap toata existenta. El are nevoie sa iubeasca profund si complet si pentru aceasta trebuie sa gaseasca o femeie care sa fie capabila de aceleasi vibratii afective. O femeie puritana, glaciala, rezervata l-ar inhiba si l-ar impinge spre o serie de relatii extraconugale din care va cauta sa suplineasca lipsa de pasiune mistuitoare.

In familie: Odata format cuplul-minune, nu va sta mult pe ganduri si il va oficializa. El trebuie sa se simta protejat de vicisitudinile lumii exterioare, iar caminul este refugiul cel mai stabil si mai tonifiant. Va fi capabil de toate sacrificiile pentru a mentine familia unita. Nu este dintre aceia care considera ca rolul lor in familie a incetat din momentul in care a format-o: "de aici incolo, sotia se ocupa sa o mentina". Nu, pentru el viata adevarata abia atunci incepe.

Micutii ii permit sa isi ia revansa pentru ceea ce a suferit in proprtia copilarie. Va avea grija sa nu repete greselile parintilor sai si va fi un parinte minunat. Le va lasa libertatea de a porni in viata pe drumul pe care singurti si l-au ales, sprijinindu-i in toate hotararile.

Caracteristici zodie