Ascendent in Capra - El
Barbatul cu ascedent in zodia Capra (Oaie) isi creaza un cult al fumosului si al artei,

Iata portretul unui artist. Barbatul cu ascedent in zodia Capra (Oaie) isi creaza un cult al fumosului si al artei, care ii influenteaza viziunea generala asupra vietii. Prin prisma lor va judeca oamenii cu care vine in contact si relatiile sociale pe care le stabileste. Vrea ca totul sa fie conform unei sculpturi: armonios, sensibilizator. Nevoia sa de imbinare a artei cu realitatea intru armonia totala, acesta este visul lui cel mai intim, ii dezvolta o calitate pe care putini credeau ca o vor gasi la un personaj atat de exaltat din fire: reconcilierea.

Societatea in caracterizeaza drept un barbat cu spirit analitic, de o mare finete in gandire si manifestari, putin prea visator. Realitatea este ca el nu suporta certurile, cautand sa puna capat discordiei cat mai repede posibil.

Deseori face compromisuri in acest sens. Cu anturajul este la fel de iertator, chiar daca unii dintre prieteni nu merita. In definitiv, cand are loc o disputa el este primul care ridica steagul alb in semn de pace. Chiar si atunci cand se supara, nu dureaza mult pana sa accepte scuzele si sa reia legatura in termeni amiabili.

Temperamentul sau ii "urseste" o ocupatie artistica. Orice domeniu ar alege, va cauta sa isi impuna propriile viziuni, sa infrumuseteze, sa dea o nota originala proiectului sau. Ca orice artist, sta mai bine la capitolul productie, decat la capitolul investitie. Este un prost investitor, ca sa nu spunem ca e de-a dreptul risipitor. Naiv cum este, chiar daca nu ii arunca pe te miri ce vede in vitrine, va constitui o prada ideala pentru financiari verosi, impotriva carora va avea putine mijloace de aparare. Asta pentru ca viclenia si strategiile de manipulare ii sunt complet straine.

Dragostea este un teren atat de familiar pentru el, incat ar putea aduna grupuri, grupuri sa faca pe ghidul aici. Nu e vorba despre dragostea fizica in primul rand, ci mai degraba de latura ei spirituala. Stie ca nimeni altul sa infatiseze femeii iubite o lume ca in tablourile lui. In dragoste ofera totul. Dar asteapta totul. E drept, s-ar putea sa astepte de la partenera si sustinere financiara, daca nu si-a creat o stabilitate in acest punct de vedere. E greu de grezut sa o fi facut, cu firea lui boema.

Familia este pentru el un ultim refugiu, o componenta absolut necesara a existentei. Nu va locui niciodata de unul singur. Din caminul mamei se va instala imediat in cel nou format, cand se va insura. Nu exista o prapastie intre viata lui de copil si cea de adult, familia ramanand pentru el mediul natural.

Copiilor le lasa impresia de severitate, mai ales cand se afla alaturi de ei in afara caminului. Tine la imaginea de tata - model, si prin asta intelege o educatie severa. Dar imediat ce ajung acasa, va dezbraca haina rigida a modelului infatisat si va redeveni tatal ingaduitor pe care il cunosc ei. Asadar, de gura lumii se poarta cu ei asa cum se asteapta de la el, dar, in realitate are o idee mult mai liberala despre cum trebuie sa ii creasca odraslele.

Caracteristici zodie