Ascendent in Maimuta - El
Barbatul cu ascendent in zodia Maimuta este activ si eficient, el va explora multe sfere ale vietii sociale si profesionale

Barbatul cu ascendent in zodia Maimuta este activ si eficient, el va explora multe sfere ale vietii sociale si profesionale, iar cercetarile sale vor fi incununate de succes. Interesul personal il poarta in multe locuri, unde isi va lasa amprenta, fiind agreabil, vioi si spontan. Starneste admiratia anturajului prin agerimea cu care depisteaza punctele slabe, prin obiectivitatea cu care judeca situatiile.

E pasionat de tot de e nou, de aceea inoveaza, sau perfectioneaza permanent ceea ce a obtinut deja. Are o curiozitate iesita din comun, care constituie motorul unei activitati febrile, a unei dorinte de a trece prin cele mai inedite experiente.

In laturile sale negative, poate da dovada de egoism, rautate adesea gratuita si un orgoliu cat casa! Isi pune propriul interes mai presus decat orice si e in stare sa minta cu seninatate cand este in avantajul lui. De asemenea, are o inclinatie spre zgarcenie.
De o ironie usturatoare, Barbatul Maimuta e "uns cu toate alifiile", fiind greu de pacalit.

Desi pare dependent de relatiile sociale, nu este foarte increzator in oamnei, pastrand o anumita rezerva in permanenta in dicutiile cu ei si in marturisiri, pe care nu le face cu una cu doua. El este, in mod paradoxal, un sociabil singuratic.

Cu prietenii trece de la serviabilitate la un cavalerism Don Quijote-esc, avand tendinta sa faca binele cu forta. Unii nu ii vor reprosa ca vine in intampinarea nevoilor lor, insa altii vor fi deranjati .

Femeile care cauta o relatie stabila, care sa evolueze spre armonie, e bine sa se fereasca de el. Aventura, aventura, aventura - pe toate cele trei locuri de top este acelasi lucru pentru acest barbat. Se plictisete repede. Se aprinde precum un foc de tabara de la o scanteie si curios cum e, descompune fiecare piesa a personalitatii femeii care il fascineaza. Exploreaza toate laturile care-i suscita interesul, se poate sa intalneasca femei de care sa se plictiseasca mai repede fiindca ii par prevazatoare si nu isi mai pierde vremea sa verifice aceasta teorie.

Va realiza o casatorie, nu atat de dragul vreunei femei, cat din dorinta de a avea copii. Visul lui tainic este sa aiba o casa plina de pusti, care sa-l faca sa uite ca el este adult. Isi va manifesta spiritul de independenta si originalitatea si in sanul familiei: copiii il vor vedea ca pe un supertata, nu pentru ca le face toate poftele, ci pentru ca nu oboseste sa le tina hangul si sa descopere lumea impreuna cu ei.

Caracteristici zodie