Ascendent in Cocos - El
Barbatul cu ascendent in zodia Cocos este foarte simpatic, sociabil, mandru si curajos, facand impresie pe oriunde trece.

Barbatul cu ascendent in zodia Cocos este foarte simpatic, sociabil, mandru si curajos, facand impresie pe oriunde trece.

Poate trece drept foarte sigur pe sine, insa in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Rareori recunoaste cand greseste si braveaza tocmai pentru a-si intri increderea in fortele proprii.Desi lipsit de tact, nu este necioplit, dimpotriva, are o tinuta impecabila si o imagine cu impact pozitiv asupra anturajului.

In societate este vioi, vesel, saritor si sfatuitor. Stie sa creeze atmosfera si este apreciat pentru aceasta. Dar isi poate auzi vorbe urate la adresa lui, pentru faptul ca, si atunci cand ajuta pe cineva, cauta sa iasa in evidenta, sa se faleasca. Un Cocos se lauda ori de cate ori are ocazia, cheltuie extrem de mult atunci cand are interesul si poate da dovada de incapatanare. Cu toate acestea nu este omul care sa ramana izolat. Ca orice Cocos, iubeste compania feminina, simtindu-se foarte bine in compania sexului opus. La petreceri el este "entertainer"-ul prin definitie.

Din punct de vedere al carierei, el cauta un domeniu in care sa fie onorat cu distinctii. Titlurile onorifice, diplomele, emblemele pe care sa si le puna in piept si la le "plimbe" sunt visul lui. Este foarte meticulos si uneori se pierde in detalii. Ar putea imbratisa o meserie in domeniul armatei sau al medicinei.

Nimeni nu pretuieste prietenii din copilarie mai mult ca el. Ei ii permit retrairea acelor vremuri. Nostalgia marilor complicitati, a visurilor posibile si a planurilor realizabile il face sa regrete ca varsta aceea a trecut prea repede. Are nevoie de vis, de speranta, iar cei cu care a impartit copilaria ii sunt cei mai de pret confidenti.

Inclinatia spre detaliu se resimte si in dragoste. Are tendinta sa inteleaga tandretea nu ca pe un sentiment profund, ci ca pe o acumulare de gesturi si vorbe care ar putea cantari foarte putin , daca nu au in spate o energie care sa le sustina. Este capabil de eforturi considerabile, dar asta nu inseamna ca uita de scrupule, pentru a-si apropia partenera, dar greseste prin accesele de autoritarism.

Acestea dezechilibreaza relatia ori de cate ori se manifesta si dureaza o vreme pana cand lucrurile revin la normal. Va renunta la ele, cand se va insura. Nu sufera scenele si conflictele in familie. Aceasta este locul unde trebuie sa isi gaseasca linistea, confortul, nu sa participe la "meciuri".

Nu este un tata deosebit. Isi lauda copiii fata de alte persoane atunci cand acestia fac lucruri care il fac mandru. Ii pedepseste aspru cand mint. Nu suporta prefacatoria si le aplica pedepse dure cand descopera ca odraslele-i au incercat sa-l traga pe sfoara , ori sa-i ascunda ceva.

Caracteristici zodie