Asecendent in Iepure(Pisica) - Ea
Femeia cu asecendent in zodia Iepure(Pisica) este calma si apreciaza in primul rand confortul.

In societate: Femeia cu asecendent in zodia Iepure(Pisica) este calma si apreciaza in primul rand confortul. Simte nevoia de siguranta, de aceea cu greu se decide asupra unui drum de urmat. De teama sa nu aleaga prost, ezita si pierde nenumarate ocazii. Este excesiv de prudenta si are o anumita doza de egoism.

Reuseste sa-si pastreze sangele rece chiar si in situatiile cele mai controversate. Cei din jur sunt impresionati, iar ea prin stapanirea de sine, le capata admiratia si respectul. In acest fel isi mareste grupul de prieteni. Da dovada de ospitalitate fata de ei, iar acestia gasesc foarte normal sa i se confeseze, pentru ca ea le inspira incredere si discretie. Cu toate acestea, ea nu le va intoarce gestul, tinand foarte mult la pastrarea intimitatii proprii.

In ceea ce priveste profesia, nu i se pare ca trebuie sa-si sacrifice viata familiala si sentimentala in scopul atingeri unei performante financiare.

In intimitate: In dragoste se teme ca nici o alta de rupturi. Prin natura ei, se ataseaza profund si definitv, si de aceea, este foarte precauta in ceea ce priveste noi legaturi sentimentale. Ezitarile o fac sa alerge din floare in floare si nu este usor de prins. In pofida acestei imagini, ea nu este frivola. Renunta la relatie ? cand nu o considera calitativa - inainte de a se fi intamplat prea multe. Aceasta ruptura se produce, de regula, destul de iute, pentru ca ochiul ei exigent repereaza imediat incompatibilitatea dintre barbatul de langa ea si idealul la care aspira.

In familie, va juca rolul de reconciliator, pentru ca dispune de simtul masurii si diplomatie. Detensioneaza cu usurinta situatiile cele mai dificile, dar asta nu inseamna ca nu este afectata de ele. In ce priveste educatia celor mici, va oscila permanent intre o educatie exigenta si una liberala.

Caracteristici zodie