Ascendent in Sarpe - Ea
Femeia cu ascendent in zodia Sarpe este foarte lucida si intotdeauna pregatita sa ia o hotarare.

In societate: Femeia cu ascendent in zodia Sarpe este foarte lucida, este intotdeauna pregatita sa ia o hotarare in deplina cunostinta de cauza. Nu se arunca cu capul inainte, fiind circumspecta si stabila emotional. Defectul ei cel mai pregnant este nestapanirea acceselor de manie.

Iese in societate, nu pentru a-si satisface gustul pentru monden, ci mai degraba pentru a-si exercita puterea de convingere, de dominare a maselor. Ii place sa converseze si o face cu pasiune, fiind documentata si coreland informatii cu mare rapiditate. Cei care se aduna in jurul ei o asculta fascinati. Cu greu o poate contrazice cineva, mai ales ca isi apara cu indarjire punctele de vedere. Nu poarta niciodata discutii seci, numai de dragul de a vorbi si nici nu isi pierde timpul in compania a astfel de persoane, palavragii.

Organizata si ambitioasa, va avea o viata profesionala implinita, daca va reusi sa-si domine mania subita, care ar putea sa duca la esecuri. Daca seful nu ii acepta cererea de marire de salariu, primul impuls va fi sa-i darame dosarele de pe birou, ori sa-i sparga vreun obiect de decor- in cap daca s-ar putea! E clar ca atitudinea aceasta nu ii va aduce avantaje, dimpotriva, se va trezi de partea cealalta a usii institutiei, pe vecie!

In intimitate: In dragoste se foloseste de intuitie pentru a gasi un partener asa cum il viseaza. Este extrem de exigenta si va gasi milioane de defecte reale, probabil ca are un radar cu care le scaneaza pe toate - care vor scadea drastic actiunile celui vizat. Si-apoi, chiar cand isi gaseste barbatul potrivit: adica acela ale carui defecte sa i se para suportabile- o va incerca o permanenta gelozie.

Combinata cu furia spontana care o caracterizeaza, caminul ei se va transforma frecvent in camp de batalie. De aceea, trebuie sa faca si in aceste momente apel la realismul de care da dovada in toate celelalte domenii si sa se tempereze. Are mare nevoie de a primi numeroase dovezi de afectiune, suportand greu sa fie lasata cu grijile ei. Sa nu uitam ca in fond, este o persoana stabila emotional, si va constitui un sprijin real pentru sot si copii. Va fi un foarte bun consilier al lor.

Nutreste mari ambitii pentru cei mici, si are pretentia ca stie ce e mai bine pentru ei. Acestia nu gresesc daca se lasa ghidati de ea, pana la o anumita varsta.

Caracteristici zodie