Ascendent in Mistret - Ea
Femeia cu ascendent in zodia Mistret, este de o onestitate extrema.

In societate: Femeia cu ascendent in zodia Mistret, este de o onestitate extrema, aceasta femeie isi stabileste obiectivele si merge drept la tinta. Asta nu inseamna ca nu isi ia masuri de precautie din mers. Cand actioneaza nu este niciodata lipsita de scrupule.

Are o teama permanenta ca ar putea-o pacali cineva. Dar asta nu inseamna ca va lua atitudine in aceasta privinta, pentru ca, e adevarat, e mai naiva decat un copil uneori. De aceea, are numeroase dezamagiri din partea societatii si nu sufera sa se conformeze regulilor ei superficiale.

Ii place sa calatoreasca pentru a cunoaste oamenii in deplinatatea naturaletei lor, sa ii observe in mediul lor, fara masca protocolara omniprezenta in societate.

Cu prietenii este foarte toleranta, avand de la ei o singura pretentie: sa nu incalce niciodata morala, pentru ca asta ar duce la pierderea increderii in ei. Este incapabila de ranchiuna, chiar daca se supara, ii trece repede si este mai putin exigenta cu ei decat accepta sa fie ei cu ea.

Nu face parte din acea categorie de femei care alearga dupa succese materiale. Isi va cladi o cariera dar nu va aspira atat la bani cat la titluri. Va cauta ca numele ei sa aiba rezonanta prin importnta realizarilor ei in planul profesiei careia s-a dedicat, interesand-o mai putin sa intre in topul femeilor cu cele mai grase conturi. Spre exemplu, va fi o jurnalista foarte cunoscuta, nu neaparat foarte bogata.

In intimitate: Va apara intotdeauna fiinta iubita cu o indarjire fara rezerve si fara limite. Cel mai mic atac la adresa partenerului pe care l-a ales o raneste profund.

In viata de familie nu suporta conflictele, nici cand e in mijlocul lor, nici cand trebuie sa vina din afara ca sa le aplaneze. Este, de obicei, supusa si accepta autoritatea sotului.

Cand vine vorba de copii, este o mama toleranta si usor naiva. Nu tine cont de faptul ca orice copil este rautacios si se abate de la regulile morale constant: minte, inventeaza, s.a.m.d. In acest caz va fi socata si isi va pierde increderea in ei pentru o vreme. Deseori va oscila intre o neincredere tipicara si o ingaduinta afectuoasa.

Caracteristici zodie