Ascendent in Tigru - Ea
Femeia cu asecendent in zodia Tigru este asemenea unui cavaler in armura stralucitoare.

In societate: Femeia cu asecendent in zodia Tigru este asemenea unui cavaler in armura stralucitoare. Trece prin existenta cu un instinct de cucerire si dominare. Cauta sa se impuna in fiecare mediu pe care il frecventeaza de deseori devine lider. Manifesta o exigenta pentru sinceritate, dar, ca orice femeie, nu este insensibila la complimente. Cu toate acestea nu este obisnuita sa laude, cautand mai degraba sa spuna lucrurilor pe nume, fapt care ii poate atrage antipatii din partea persoanelor mai sensibile, ori mai orgolioase.

Isi sustine prietenii in initiativele lor, corectandu-i la tot pasul, fara a deveni totusi cicalitoare. Face acest lucru pentru ca nu concepe sa nu fie sincera cu aceia pe care si i-a ales in echipa ? acesta este modul ei de a vedea prietenia. Sfaturile ei sunt intotdeauna inteligente si realiste.

Curajoasa prin definitie , ea face parte din categoria femeilor care se dovedesc in scurt timp superioare barbatilor. Face din cariera un scop si daca ii stabileste suprematia peste toate celelalte, nimic nu va sta in calea implinirii ei in acest plan.

In intimitate: Viata amoroasa a Femeii Tigru este fascinanta: o arena spectaculoasa pe care ea, ca o stapana, o inconjoara intr-u recunoastere. Nu va lasa nici un barbat sa o supuna si nici ea nu va cauta sa-l supuna. Intelege relatiie sub forma de parteneriat, in care fiecare aduce cat mai mult si cat mai bine, si pretinde sa primeasca la fel. De aceea, se intampla uneori sa creada ca partenerul nu ii este destul de dedicat si va deveni geloasa, insa mandria nu ii va permite sa refuleze. Trebuie sa ia in considerare ca nu intotdeauna impresia ei este justificata. Comportamentul dominator al acestei femei poate duce la ideea ,gresita, de frivolitate. Ea nu cunoaste indiferenta, ci trece prin toata gama de sentimente. Ii place sa fie iubitoare, dar pentru asta celalalt trebuie sa o merite.

Cand se va hotari sa se marite, va pastra aceeasi autoritate, cerand sa i se urmeze sfaturile, si cerand sustinere din partea membrilor familiei. In schimb, le va oferi cea mai mare grija si atentie.

Caracteristici zodie