Ascendent in Dragon - Ea
Femeia cu ascendent in zodia Dragon, este o femeie perseverenta.

In societate: Femeia cu ascendent in zodia Dragon, este o femeie perseverenta, cu simtul actiunii, care isi stabileste obiective clare, si asupra carora isi concentreaza fortele dupa un plan foarte bine pus la punct. Este un strateg exceptional. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru ea este sa isi dovedeasca inteligenta si ratiunea impecabila, pentru a castiga masele si a le conduce. Nu va ezita sa ajunga de pe o pozitie extrema pe alta, iar cei din jurul ei vor fi in permanenta uluiti.

Foarte norocoasa, va reusi sa-si demonstreze superioritatea si sa devina lider. Trebuie sa-si infraneze tendinta spre o sinceritate transanta , care i-ar putea scadea popularitatea.

Isi aduna in jurul ei oameni de aceeasi factura, de la care sa primeasca satisfactii: discutiile intelectuale sunt bijuterii pentru ea, iar moralitatea este calitatea de baza a celui pe care si-l alege camarad de drum, fie el prieten sau iubit. Fuge de relatiile superficiale, fiind peste puterile ei sa accepte sa piarda timpul cu persoane care nu-i par interesante. Mai bine citeste o carte. Are un aer de superioritate fata de generatia in varsta, care o face sa-si piarda rabdarea.

Independenta si stapana pe sine, poate lasa impresia unei Scarlet O`Hara a zilelor noastre: poate atarna pe umerii ei oricata responsabilitate, caci ea o va onora fara probleme. In ciuda acestei imagini, singuratatea o dezarmeaza, o face vulnerabila.

In intimitate: Ea cauta in permanenta o persoana deosebita, alaturi de care sa isi construiasca un rost. Spre deosebire de multe femei, nu isi schiteaza un ideal masculin si daca este intrebata cum ar trebui sa fie barbatul pe gustul ei,da din umeri. Cand acesta va aparea, isi va da seama pe loc. Foarte greu va gasi un barbat asa cum si-l doreste si de obicei, alege pana culege. Atitudinea ei extrem de lucida o face sa gaseasca usor defectele, si nefericitul se trezeste pus pe liber cat ai clipi.

Foarte constienta de misiunea ei pedagogica, va transmite experienta ei pretioasa micutilor. Va avea pretentia de la ei sa ii urmeze sfaturile intru totul si nu va accepta ca vreunul dintre ei sa-si aleaga o alta cale decat cea pe care a trasat-o ea. In acest caz nu va isca tensiuni, pentru ca dragostea pentru "oaia ratacita" este mai presus decat orgoliul propriu.

Caracteristici zodie