Compatibilitate in dragoste zodia Rac

Compatibilitate Rac - Berbec
Compatibilitate Rac - Taur
Compatibilitate Rac - Gemeni
Compatibilitate Rac - Rac
Compatibilitate Rac - Leu
Compatibilitate Rac - Fecioara
Compatibilitate Rac - Balanta
Compatibilitate Rac - Scorpion
Compatibilitate Rac - Sagetator
Compatibilitate Rac - Capricorn
Compatibilitate Rac - Varsator
Compatibilitate Rac - Pesti


Compatibilitate Rac - Berbec

Relatia dintre Berbec si Rac se poate numi "contrastele se atrag" Berbecul este impulsiv si insolent, in timp ce Racul este sensibil si emotiv. Desigur si Berbecii pot fi emotivi, dar intr-un mod impetuos care-i copleseste pe Raci. Chiar daca Racii sunt ceva mai reticenti in privinta implicarii intr-o relatie, atitudinea pripita a Berbecului poate actiona ca un stimulent.

Racul este un semn al caminului familial, in timp ce Berbecul este un semn al egocentrismului. Motorul care pune in miscare relatia celor doi este extrema protectie pe care o ofera persoanelor pe care le iubesc. Racul este capabil sa asigure Berbecului un fericit camin familial si securitate emotionala. Uneori acesta isi creaza o imagine idealizata a partenerului sau devine extrem de posesiv, ceea ce actioneaza negativ asupra Berbecului independent. Astrele recomanda Berbecului sa invete sa-l asculte pe Rac, deoarece acesta opereaza la un nivel instinctiv, iar sfaturile sale il pot ajuta pe Berbec sa se abtina de la o greseala prosteasca provocata de Berbecul neprevazator.

Berbecul este condus de Marte, iar Racul de Luna. Marte este Zeul Razboiului si Berbecul poate fi un luptator gata sa infrunte toate provocarile vietii. Natura pasionala, deschisa a Berbecului il ispiteste pe Racul introvertit. Ultimul are tendinta de a fi sentimental si de a-l invata pe partenerul sau sa aprecieze viata in loc de a se grabi sa inceapa mereu altceva.

Berbecul este un semn al Focului, iar Racul este un semn al Apei. Cele doua elemente pot constitui o combinatie buna dar numai daca lucreaza impreuna, utilizand atat actiunea cat si emotia pentru a finaliza lucrururile incepute. Racul il poate ajuta pe Berec sa incetineasca ritmul si sa devina mai rafinat, iar Berbecul il poate invata pe Rac sa iasa din propria carapace. Dar Racul poate deveni manipulativ din punct de vedere afectiv, uneori, apa, in exces stinge entuziasmul "focului" Si invers "flacara"intensa poate sa evapore apa, epuizandu-l pe Rac din punct de vedere emotional. De aceea Racul si Berbecul trebuie sa discute deschis pentru a asigura echilibrul relatiei lor.

Aparent liderul cuplului este Berbecul, grabindu-se intotdeauna sa infrunte provocarile, dar indirect Racul este cel care constroleaza situatia din punct de vedere emotional.

Care este aspectul pozitiv al relatiei dintre Rac si Berbec? In momentul in care cei doi realizeaza ca se afla in aceeasi echipa, combinatia apa-foc exceleaza. Abilitatea unui partener de suplini ceea ce lipseste celuilalt fac ca raporturile dintre ei sa fie de egalitate.

sus

Compatibilitate Rac - Taur

In general este o combinatie reusita. Taurul si Racul au multe in comun: ambii pretuiesc siguranta mai mult decat orice in cadrul unei relatii; de asemenea au tendinta de a se atasa de camin, unde doresc sa petreaca cat mai multe momente alaturi de cei dragi.

Relatia Taur - Rac este apreciata de ambele parti implicate, gratie fericirii si confortului oferite. Isi doresc un camin stabil, mancare buna, avere, adica tot ce implica o viata confortabila. Aceasta este de multe ori familia ideala la care tanjesc celelalte semne; este o casnicie orietata catre interior si nu catre lumea exterioara ei. Singura problema apare atunci cand Taurul insista sa faca lucrurile in felul lui iar Racul, in astfel de situatii, devine imbufnat. Taurul trebuie sa inteleaga ca Racul este o persoana sensibila, iar acesta, la randul lui, trebuie sa fie deschis, comunicativ si cinstit, fara a incerca sa-l imbuneze apeland la plansete si alte trucuri de aceeasi natura.

Taurul este condus de planeta Venus, a dragostei, iar Racul de Luna, reprezentand emotivitatea. Ambele semne vibreaza de energie feminina. Racul se simte atras de sinceritatea si curajul Taurului. Precum Luna controleaza fluxul si refluxul pe Pamant, influentand discret viata, asa si Racul manipuleaza din spatele scenei. Racul este sentimental; ambii parteneri vor prefera sa-si petreaca timpul impreuna decat in compania prietenilor.

Taurul este un semn de Pamant iar Racul unul de Apa. Apa si Pamantul sunt compatibile, fiind doua elemente fizice, tangibile. Taurul are tendinta de a vedea viata cu un ochi mai echilibrat decat o face Racul, fiind mai putin sentimental decat acesta; de aceea, Taurul poate ajuta Racul sa-si pondereze impulsurile emotionale. Ambele semne trebuie sa fie precaute in aceasta relatie: Taurul va fi obosit de dispozitiile schimbatoare ale Racului, iar acesta va considera Taurul ca fiind insensibil si nepasator fata de nevoile altora.

Taurul are multe idei fixe pe care nu le vor schimba decat dupa un efort deosebit din partea lui si nu numai. Aceasta caracteristica va deranja si va supara sensibilul Rac care, in schimb, va face tot posibilul pentru a aduce o raza de inspiratie benefica schimbarii.

Cel mai bun aspect al relatiei: echipa stabila si de incredere pe care o formeaza. Ambele semne depind de partener si sunt orietate catre o viata de familie linistita. Dragostea pe care o poarta familiei si dorinta lor de siguranta face ca aceasta casnicie sa aiba perspective pe termen lung.

sus

Compatibilitate Rac - Gemeni

Este o relatie putin ciudata. Sensibilul si emotivul Rac va avea probleme in a comunica cu claritate; in schimb, comunicarea logica si simpla este definitorie pentru Gemeni. Ironia Gemenilor va determina Racul sa iasa din carapacea lui mai repede decat si-ar dori acesta; Racul, pe de alta parte, poate invata Gemenii sa fie precauti in aprecierea lucrurilor, lucru pe care freneticii Gemeni nu il fac de obicei. Vor aparea probleme in cazul in care Gemenii vor ignora sau nu vor acorda atentie suficienta Racului si nevoilor acestuia. Aceste doua semne au o viziune diferita asupra vietii, fiindu-le greu sa inteleaga si sa accepte parerile celuilalt.

Rac este zodia casei si a inimii, in timp ce Gemenii sunt zodia gandirii. Gemenii se pot transforma cu usurinta in cavalerii aparatori ai Racului; Racul raspunde prin aceeasi dorinta de a proteja pe cei care le sunt dragi. Calitatea vietii de familie este foarte importanta pentru Rac iar Gemenii vor fi rasfatati de partener. Racul are o intuitie puternica si are o relatie foarte stransa cu partenerul, insa tinde a fi posesiv.

Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur, a comunicarii, iar Racul de Luna, reprezentand sentimentele. Racul are tendinta de a-si interioriza sentimentele, avand dificultati in a le exprima. Invidiaza Gemenii pentru comunicativitatea lor. Gemenii, in schimb, pot beneficia de pe urma abordarii logice cu care Racii trateaza lucrurile si situatiile, atat de diferita de superficialitatea specifica primilor mentionati. Racul poate invata Gemenii lectia importanta a cumpatarii, politica opusa modului in care Gemenii inteleg sa treaca prin viata.

Gemenii sunt un semn de Aer iar Racul un semn de Apa. Daca aceste semne se vor intelege atunci vor forma o echipa de neinvins; oricum, cele mai bune decizii se fac atunci cand luam in calcul atat factorii logici, rationali, cat si cei emotionali. Cea mai mare problema ramane insa cooperarea celor doi. Au puncte de vedere intr-atat de diferite incat uneori ai impresia ca nu au nimic in comun. Profund si emotiv, Racul taie de multe ori elanul Gemenilor care, la randul lor, jignesc sensibilul Rac. Echilibrul poate fi atins doar prin comunicare.

Cel mai bun aspect al relatiei este: alianta puternica pe care o formeaza si competitivitatea echipei lor. Gemenii sunt orientati catre viitor iar Racul il sustine din spatele scenei. Abilitatea de a se completa reciproc este esentiala atingerii succesului.

sus

Compatibilitate Rac - Rac

O relatie intre doua persoane nascute in zodia Racului este bazata pe devotament si pe dragoste sincera. Vor ajunge sa cunoasca si cel mai intim detaliu legat de partener, cea mai buna metoda de a "ispiti" partenerul sau, dimpotriva, de a-l pondera. Acest cuplu este sincer si grijuliu fata de nevoile individuale; scopul principal este de a asigura un camin confortabil pentru toata familia. Daca vor gasi o metoda de a-si controla starile de indispozitie, aceasta relatie va inflori.

Locul in care Racul se simte cel mai bine este acasa. Odata intrat in siguranta caminului capriciosul Rac va reusi sa uite toate problemele, fara a-i mai pasa de parerile celorlalti, preocipati fiind doar de ceea ce se petrece in intimitate. Aceasta atitudine se extinde si asupra relatiei: precum in cazul resurselor materiale pe care la considera nepretuite, Racul nu va ezita niciodata cand va trebui sa apere pe cineva drag. Acest devotament si sprit voluntar de a lupta pentru supravietuirea si succesul relatiei este contibutia majora pe care Racul o aduce relatiei.

Luna guverneaza Racul, astfel incat acest semn este sensibil la flux si la reflux; dispozitia lui este schimbatoare in functie de fazele Lunii.

Racul este un semn de Apa. Instinctul si sentimentele sunt pe primul plan in relatia celor doi nativi ai Racului. Alaturi de puterea intuitiva profunda pe care o poseda, Racul dovedeste si o latura fragila, fiind usor de ranit pe plan emotional. Atitudinea acestuia atunci cand este invins este de a se retrage in propria carapace. Aceste retrageri dese pot afecta o relatie, insa relatia a doi nativi ai acestei zodii asigura o comunicare emotionala intensa, cei doi intelegand nevoile si problemele celuilalt. Vor respecta decizia celuilalt de a sta singur uneori fara a considera acest fapt ca fiind ofensator.

Cel mai bun aspect al relatiei este: devotamentul pe care il pun in slujba crearii unei legaturi sentimentale cat mai puternice. Se vor proteja reciproc si vor apara dragostea lor de lumea din exterior. Viata de familia va fi una minunata si de durata.

sus

Compatibilitate Rac - Leu

In aceasta relatie cei doi parteneri stiu cum sa satisfaca nevoile emotionale ale celuilalt. Ambele semne necesita atentie din partea celorlalti si mult devotament si dragoste; singura diferenta este ca, in timp ce Racul are nevoie de echilibru si armonie emotionala, Leul ravneste dupa complimente si admiratie sincera. Sunt ambii loiali, chiar posesivi de multe ori (Racul din motive de siguranta iar Leul pentru a nu-si stirbi increderea in sine). Se vor implica intr-o relatie pe termen lung, sperand ca astfel sa obtina o multitudine de satisfactii pe plan personal. Pentru ca isi doresc lucruri asemanatoare, cei doi vor reusi sa umple goluri importante din viata lor.

Racul si Leul prefera confortul si siguranta; se vor bucura de un camin fericit si de o familie unita. Leul asigura pasiunea si aventura iar Racul aduce sensibilitatea. Leul este cel care domina aceasta relatie, intruchipare a statutului sau superior. Fiindca ambele semne sunt incapatanate, trebuie ca in permanenta sa incerce sa inteleaga si sa accepte pe celalalt.

Racul este guvernat de Luna iar Leul de Soare. Soarele reprezinta sinele, radiind caldura si lumina, Leul intradevar radiind acest tip de enrgie si entuziasm. Luna aduce in centrul atentiei crearea si mentinerea unor legaturi emotionale puternice. Aceasta combinatie de energie masculina si feminina este cauza coeziunii extraordinare a celor doua semne. Soarele reprezinta viata, iar Luna - cultivarea si cresterea; atat timp cat diferentele nu vor fi constientizate, aceasta legatura este una pozitiva.

Racul este un semn de Apa iar Leul de Foc. Leul poseda o energie uriasa si apreciaza laudele celorlalti; Racul, in schimb, tanjeste dupa siguranta si echilibru. Ambele semne adora sa preia controlul situatiei, insa privesc functiile de conducere din doua perspective diferite. Multe dispute se nasc din aceasta diferenta de abordare. Atat timp cat Racul si Leul nu considera relatia lor ca fiind un lucru pe care il merita ci ca pe un lucru pe care trebuie sa-l "castige" zilnic vor gasi mereu un numitor comun in tot ceea ce fac.

Cel mai bun aspect al relatiei este: devotamentul reciproc si sinceritatea cu care comunica. Oamenii ii considera ca fiind un cuplu de invingatori; dorinta lor de siguranta si de dragoste in cadrul relatiei va aduce armonia pe care o merita.

sus

Compatibilitate Rac - Fecioara

Racul si Fecioara formeaza un cuplu puternic, pragmatic, rezultatul fiind unul pozitiv. Este o relatie cu potential imens de imbunatatire permanenta de-a lungul anului. Racul si Fecioara sunt ambitiosi si disciplinati. Sunt sinceri si devotati in cadrul relatiei si sunt responsabili. Se admira reciproc: Fecioara respecta puterea, calmul si devotamentul Racului iar acesta apreciaza puterea de adaptare si inteligenta Fecioarei.

Relatia nu va fi pasionala in faza ei incipienta insa, in timp, legatura lor va deveni tot mai puternica. Perechea Rac - Fecioara se mandreste cu principiile si bunul simt de care dau dovada. Apreciaza confortul insa nu vor fi multumiti de succesele lor dacat daca sunt un rezultat direct al unei munci asidue si cinstite. Vor fi "ciocniri" intre cei doi daca Fecioara devine mult prea critica pentru sensibilul Rac; Racul trebuie sa inteleaga ca este natural pentru Fecioara sa observe si sa comunice ceea ce nu agreeaza, fara insa a considera aceasta drept un atac.

Luna, reprezentand emotiile, guverneaza Racul iar Mercur, planeta comunicarii, guverneaza Fecioara. Desi sunt diferite, Luna si Mercur sunt situate in apropierea Soarelui, fiind mereu in aceeasi vecinatate. Fecioara abordeaza rational viata (mai ales daca facem o comparatie cu emotionalul Rac), insa reuseste sa fie intuitiva si sa perceapa corect sentimentele celorlalti. Fecioara va aduce un sentiment de atasament prielnic Racului, fiind ceea ce acesta asteapta de la partener. Nu vor avea divergente in ceea ce priveste nevoia reciproca de afectiune.

Racul este un semn de Apa iar Fecioara de Pamant. Semnele de Pamant sunt pragmatice insa pot fi in acelasi timp si materialiste si preocupate de acumularea de avere. Semnele de Apa se bazeaza pe sentimente si pe intuitie, transformand Racul in acea forta emotiva din spatele acestei relatii, desigur intr-un mod subtil (specific Racului).

Cel mai bun aspect al relatiei este: devotamentul cu care lucreaza in echipa pentru atingerea unui scop comun. Ambii parteneri apreciaza confortul si stabilitatea caminului; Fecioara se bucura de sprijinul Racului in tot ceea ce face. Telurile comune sunt o premisa a unui cuplu de succes.

sus

Compatibilitate Rac - Balanta

Racul si Balanta isi compenseaza perfect lipsurile in aceasta relatie. Ambii cauta o relatie echilibrata; vor fi delectati de pasiunea comuna pentru frumos si lux, mai ales cand este vorba de propria casa. Isi pot uni energiile intr-un mod armonios daca vor dori sa lucreze impreuna pentru un scop comun. Desi aceasta relatie evolueaza mai lent decat altele, la inceput considerand chiar ca au prea putin in comun, totusi, cu cat ajung sa se cunoasca mai bine, cu atat vor recunoaste si vor respecta calitatile celuilalt.

Nici Racul si nici Balanta nu se feresc sa combine puterea mintii cu sentimetele. Exprimarea sentimentelor si a fericirii sunt importante pentru Rac si Balanta. Racul apreciaza farmecul si tactul Balantei. Balanta, iubitoare a frumusetii si a armoniei, va aprecia la partenerul Rac dorinta de a avea un camin confortabil si siguranta ce decurge din asta. Balanta poate oferi Racului noi perspective asupra unor situatii. Racul trebuie sa cunoasca toate aspectele legate de o problema pentru a putea lua decizia corecta. La randul sau, Racul poate usura luarea unei decizii de catre Balanta.

Luna (emotii) guverneaza Racul si planeta Venus (dragoste) guverneaza Balanta. Acesti parteneri impartasesc dragostea fata de casa, familie si romantism. Balanta estae cunoscuta pentru natura echilibrata. Ambii parteneri doresc o viata armonioasa, fara conflicte. Mai mult decat oricare alta pereche de semne astrologice, aceasta induce un sentiment de stabilitate persoanelor ce o inconjoara. In ciuda armoniei si a fericirii din interiorul caminului, totusi, Balantele care pun accent pe intelect, pot fi snoabe si cu un aer de superioritate.

Racul este un semn de apa, iar balanta de aer. Balanta priveste viata strict prin prisma intelectului, in timp ce Racul traieste o experienta a simturilor. Racul este multumit atunci cand nevoile sentimentale ii sunt satisfacute, in timp ce Balanta se concentreaza doar asupra lucrurilor care ii stimuleaza mintea. Uneori, Racului si Balantei le este greu sa se inteleaga unul pe celalalt. Ambii ar trebui sa accepte faptul ca vad lumea diferit.

Racul si Balanta sunt semne principale. In aceasta relatie ar putea aparea dispute in ceea ce priveste autoritatea. Daca greutatea cu care Balanta adopta o hotarare il irita pe Rac, aceasta va accepta propunerile partenerului. Ambii sunt initiatori, ceea ce poate reprezenta o problema daca ideile si abordarile lor difera.

Gusturile lor comune fac ca relatia sa fie armonioasa.

sus

Compatibilitate Rac - Scorpion

Racul si Scorpionul formeaza o pereche cu sentimente foarte intense. Aceasta combinatie de zodii creeaza un echilibru intre punctele slabe si forte ale partenerilor. Intre acestea exista o atractie sexuala foarte puternica. Racul si Scorpionul au foarte multe lucruri in comun si pot avea o relatie solida si pasionala.

Racul si Scorpionul petrec foarte mult timp impreuna. Racul reprezinta securitatea, iar Scorpionul puterea in aceasta relatie. Pe ambii ii preocupa casa si loialitatea fata de familie si de aceea se completeaza reciproc. Privesc viata ca pe un exercitiu al relatiilor interumane plin de pasiune si sentimente.

Luna (emotii) guverneaza zodia Racului, in timp ce Scorpionul e guvernat de catre Marte (pasiune) si Pluto (putere). Datorita influentei lui Pluto, este o combinatie echilibrata intre energia feminina si cea masculina. Combinatia acestor doua semne fundamenteaza relatiile umane - dragostea, indusa de Luna si ambitia si pasiunea induse de Marte. Combinatia dintre Luna si Marte este favorabila. Scorpionul este influentat de energia lui Marte, iar Racul se simte atras de intensitatea acestei energii. La randul sau, Scorpionul apreciaza firea pasionala a Racului.

Racul si Scorpionul sunt semne de apa. Sunt oameni profunzi si, asemenea oceanului, nu poti niciodata sa privesti in adancul sufletului lor. Loialitatea este puternica in aceasta relatie datorita aspiratiei comune spre securitate emotionala. Insa, in timp ce Racul dirijeaza energia emotionala spre casa si familie, Scorpionul se concentreaza mai mult asupra nuantelor vietii, asupra intentiilor ascunse ale celorlalti. Scorpionul il poate ajuta pe Rac sa priveasca dincolo de aparente, iar Racul il poate invata pe partenerul sau Scorpion sa nu se mai teama de sentimentele sale. In plus, Scorpionul apreciaza spiritul practic al partenerului Rac, iar acestuia ii face placere gelozia Scorpionului, pe care o considera o dovada a unei iubiri sincere.

Racul este un semn fundamental, iar Scorpionul un semn fix. Reusesc sa-si atinga toate scopurile comune. Daca parerile lor difera, ies scantei. Racul este cel care va incepe cearta, dar ultimul cuvant ii apartine Scorpionului. Racul pare sa domine relatia, dar nu se intampla asa de fiecare data. De multe ori, Scorpionul nu accepta pareri divergente. Nici unul din cele doua semne nu va folosi manipularea sentimentala pentru a se razbuna. Decat sa lase neintelegerile sa le afecteze relatia, cei doi parteneri prefera sa ajunga la un compromis echitabil, tinand cont de lucrurile cu adevarat importante pentru ei. Odata ce au invatat sa aiba incredere unul in celalalt, pot realiza aproape orice isi doresc prin pura hotarare. Aceasta relatie se va destrama doar daca partenerii nu vor putea trece peste divergentele de pareri.

Cel mai bun aspect al relatiei: munca in echipa foarte eficienta atunci cand telurile lor coincid. Acest lucru face ca relatia sa fie stabila.

sus

Compatibilitate Rac - Sagetator

Cand Racul si Sagetatorul fac pereche, e nevoie de multa rabdare pentru ca relatia sa se dezvolte. Cu timpul, cei doi parteneri vor descoperi ca au foarte multe lucruri sa-si ofere unul celuilalt. Prima impresie este aceea ca Sagetatorul este cel care isi doreste o viata aventuroasa si care iubeste adrenalina, iar Racul este satisfacut de siguranta emotionala. La inceputul relatiei, Racul s-ar putea sa-si doreasca mai mult decat ii poate oferi Sagetatorul. Dar, cu timpul, Sagetatorul va invata sa aprecieze sprijinul sentimental oferit de Rac.

Partenerii abordeaza viata diferit.; Racul pune accent pe sentimente si traditie, iar Sagetatorul este hoinarul nelinistit. Sentimentele Racului pot fi coplesitoare pentru partener care, la randul sau, accepta cu greu dorinta acestuia de a se dedica activitatilor exterioare cuplului. Un partener rac poate oferi Sagetatorului un camin sigur, un loc in care Sagetatorii isi pot indeplini visele. Spiritul liber al Sagetatorului aduce in viata jumatatii sale diversitatea si pasiunea care lipseau.

Luna (emotii) guverneaza zodia Cancerului, iar Jupiter (filozofie) guverneaza Sagetatorul. Luna reprezinta dragoste si instinct maternal, in timp ce Jupiter simbolizeaza optimism, noroc si calatorii. Aceasta combinatie a energiilor feminine si masculine asigura dezvoltare si expansiune. Cele doua semne se pot sustine unul pe celalalt. Atunci cand doresc atingerea aceluiasi scop, isi pot combina energiile, iar rezultatul este extraordinar.
Racul este un semn de apa, iar Sagetatorul un semn de foc.

Sagetatorul iubeste libertatea, in timp ce Racul tanjeste dupa securitate si stabilitate emotionala, iar aceste nevoi stau la baza felului in care privesc viata, planurile si relatiile. Pot avea conceptii diferite, dar atunci cand isi unesc energiile complementare, pot iesi scantei, iar visele pot deveni realitate. Daca pretuiesc prietenia dintre ei si respecta parerile celuilalt, pot rezolva de obicei, conflictele care apar.

sus

Compatibilitate Rac - Capricorn

Aceasta pereche e caracterizata prin tenacitate si determinare. Capricornul se bazeaza pe logica, este realist si "cu picioarele pe pamant"; Racul este cel care aduce intensitatea emotionala in acest cuplu. Intre acesti parteneri exista un respect reciproc permanent.

Intre aceste doua semne opuse din zodiac se poate crea o legatura puternica. Aceasta relatie se dezvolta pe baza sigurantei materiale si sentimentale. Deciziile luate de reprezentantii ambelor semne sunt de obicei cumpatate. Racul isi poate ajuta partenerul Capricorn sa se relaxeze dupa o zi grea de munca. Racul este cel care va asigura pastrarea nostalgiei si a amintirilor frumoase in aceasta relatie. Aceasta relatie rezista daca se bazeaza pe devotament. Luna (emotii) guverneaza Racul, iar Saturn (karma) guverneaza Capricornul. Luna aduce o energie feminina calda, iar Saturn o energie masculina rece. Luna induce dragoste maternala si intuitie, ambele extrem de importante pentru Rac. Saturn determina atingerea scopurilor prin integritate si disciplina. Racul isi poate invata partenerul Capricorn sa se bucure de viata si sa aprecieze frumusetea si confortul. Capricornul il invata pe Rac sa fie mai disciplinat si sa lupte pentru a-si atinge scopurile.

Racul este un semn de apa, iar Capricornul un semn de pamant. Pentru semnele de pamant, averea este foarte importanta, in timp ce pentru cele de apa - sentimentele, intuitia, frumusetea si nostalgia. Cuplului Rac - Capricorn ii plac lucrurile frumoase: o casa impunatoare, cu o arhitectura impresionanta si masinile scumpe. Dorinta lor comuna de a dobandi stabilitate economica ii determina sa munceasca din greu pentru atingerea acestui scop. Pasiunile lor comune ii ajuta sa evite conflictele.

Racul si Capricornul sunt semne fundamentale. Ambii sunt activi si entuziasti. Desi acest lucru poate reprezenta un catalizator al conflictelor, totusi reprezinta un pilon emotional stabil pentru Capricorn, deoarece Racul este pe deplin dedicat relatiei. Starile emotionale diferite ii ajuta sa se completeze reciproc. Aceste semne se vor intelege bine daca isi vor acorda libertate unul celuilalt.

Care este cel mai bun aspect al relatiei Rac - Capricorn? Faptul ca se dedica neconditionat atat unul celuilalt, cat si scopurilor comune. Ambii apreciaza calitatea si lucrurile frumoase si luxoase si nici unul nu se eschiveaza atunci cand trebuie sa munceasca pentru a le obtine (Capricornul chiar adora munca). Pasiunile comune, simtul responsabilitatii si moralitatea fac ca perechea sa fie compatibila.

sus

Compatibilitate Rac - Varsator

Perechea Rac - Varsator este adesea formata din jumatati cu personalitati opuse. Racul priveste viata prin prisma sentimentelor, in timp ce Varsatorul este mai nonconformist. In timp ce Racul este introvertit, Varsatorul este cel mai adesea extrovertit, fiind sufletul oricarei petreceri. Amandurora le place sa fie inconjurati de prieteni. Daca vor gasi o modalitate de a combina intr-un mod pozitiv aceste calitati, Racul si Varsatorul se vor intelege foarte bine.

Ambii sunt ambitiosi si hotarati. Ambii incearca sa evite conflictele. Racul poate fi traditionalist si prefera rutina. Pe de alta parte, Varsatorul este modern si activ si nu ii place rutina din viata Racului. Racul poate fi intrigat de entuziasmul partenerului sau, simtindu-se deseori frustrat in incercarea de a tine pasul cu acesta. Desi Varsatorului nu-i place posesivitatea Racului, acesta va aprecia totusi siguranta oferita de partener. Cu toate acestea, va recunoaste foarte greu acest lucru.

Luna (sentimente) guverneaza zodia Racului, iar Saturn (karma) si Uranus (revolta) guverneaza zodia Varsatorului. Luna aduce o energie feminina, iar Saturn o energie rece, masculina. Uranus favorizeaza aparitia lucrurilor noi si neobisnuite. Luna influenteaza sentimentele si grija pentru lucrurile casnice, acestea fiind foarte importante pentru Rac. Combinaitia dintre Saturn (munca si disciplina pentru atingerea scopurilor) si Uranus (gandire in perspectiva) este specifica Varsatorului. Racul isi poate invata partenerul sa pretuiasca valoarea impulsului emotional, iar influenta feminina a acestuia va aduce frumusete si confort in caminul familiei. La randul sau, Varatorul il va invata pe Rac sa priveasca lucrurile cu detasare. Varsatorii se descurca foarte bine in situatiile dificile. Fiind intr-o oarecare masura reci, Varsatorii pot beneficia de influenta calda si feminina a Lunii.

Racul este un semn de apa, iar Varsatorul de apa. Varsatorii vad viata ca pe un exercitiu intelectual, o constanta explorare si expansiune a mintii. Racul este mai pragmatic. Pot aparea conflicte daca Varsatorul devine prea rece sau daca partenerul sau ii cere mai multa afectiune decat poate oferi. Acceptand faptul ca viziunile lor despre viata difera, Racul si Varsatorul pot invata sa aprecieze aceste diferente si sa nu se mai simta amenintati de ele.

Racul este un semn fundamental, iar Varsatorul un semn fix. Daca ambii parteneri pun pret pe relatie, aceasta va rezista. Daca intalnesc obstacole, Varsatorii vor descoperi ca Racii, desi par timizi si introvertiti, pot fi foarte tenace si dogmatici. Totusi, pe Varsatori ii poate irita sensibilitatea excesiva a Racilor. Atunci cand doresc atingerea aceluiasi scop, vor lucra foarte bine in echipa.

sus

Compatibilitate Rac - Pesti

Racul si Pestii formeaza o pereche fericita. Ambele semne sunt tolerante si intelegatoare. Pestele ii poate insufla partenerului sau Rac creativitate si spiritualitate. Spiritul practic al Racului il poate ajuta pe partenerul sau sa-si fructifice ideile utopice.
Racul apreciaza lucrurile materiale. Racul iubeste confortul si luxul si uneori nu poate intelege stilul de viata minimal al partenerului sau. Desi au idealuri si stiluri de viata diferite, relatia celor doi rezista datorita sentimentelor profunde traite de acestia.

Luna (emotii) guverneaza Racul, iar Jupiter (filozofie) si Neptun (iluzii si vise) guverneaza Pestii. Aceasta este o pereche aproape ideala, care pune mare pret pe vise. Jupiter aduce o influenta masculina, reprezentand filozofie, expansiune si exces. Aceasta combinatie da nastere unei relatii utopice: caldura si sentimente profunde. Desi ambii cer foarte mult de la partenerul lor, Racul are tendinta de a exagera in aceasta privinta.

Racul si Pestii sunt semne de apa. Pentru ca apa este o entitate fizica, tangibila, Racul si Pestii sunt, in general compatibili. Atunci cand Pestii intalnesc un partener Rac, se creaza o legatura foarte puternica. Realismul de care da dovada Racul face ca relatia sa nu se destrame. Racul intelege ambiguitatea emotionala a partenerului sau si il poate ajuta sa treaca peste natura efemera a ideilor sale. Desi sunt firi diferite, cei doi ajung foarte usor la un compromis pentru a se putea intelege.

Desi intuitiv in dragoste, ca si in viata, Racul poate actiona eficient doar pe baza unui plan prestabilit. Pestii, in schimb, actioneaza mai mult bazandu-se pe instinct. Racul trebuie sa ii acorde Pestelui libertatea de a se bucura si de lucrurile exterioare relatiei. Pestii ii vor determina pe partenerii lor sa pretuiasca implinirea si sa fie dispusi la orice compromis pentru a o dobandi. Racul si Pestii isi combina energiile intr-un mod pozitiv si sunt compatibili in ceea ce priveste iubirea.

Acesti parteneri au o mare capacitate de a iubi si de a intelege. Se completeaza foarte bine unul pe celalalt.

Te mariti? Intra in comunitatea planificarenunta.ro!


Caracteristici zodie
Afla compatibilitatea in dragoste in functie de zodie:
BerbecBerbecTaurTaurGemeniGemeniRacRacLeuLeuFecioaraFecioaraBalantaBalantaScorpionScorpionSagetatorSagetatorCapricornCapricornVarsatorVarsatorPestiPesti

Articole recomandate

Zodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragosteZodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragoste
Persoanele nascute sub semnul acestei zodii sunt pline viata, iubesc sa aiba grija de persoanele dragi si sunt pline de optimism. Nu suporta oamenii negativisti si incearca sa se incarce cat mai mult cu energie pozitiva. Nu intra in conflicte si vor
Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!
Pozitia planetelor in ziua in care te-ai nascut iti arata care sunt punctele tale forte, care iti sunt slabiciunile, ce iti place si ce nu iti place. Astrologii au alcatuit si o serie de caracterizari care spun despre tine ce fel de vrajitoare
Cei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubescCei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubesc
Sunt iubitori, sinceri si niciodata nu ar minti-o pe femeia pe care o iubesc. Alaturi de aceste zodii de barbati si-ar dori sa fie orice femeie. Iata care sunt zodiile de barbati in care poti sa ai incredere deplina TaurTaurii sunt familisti
Ce talismane ti se potrivesc in functie de zodieCe talismane ti se potrivesc in functie de zodie
Dintotdeauna  oamenii au folosit fel si fel de talismane pentru a le aduce noroc. Si, atunci, de ce nu ai folosi talismanul potrivit zodiei tale?Iata ce talismane ti se potrivesc, in functie de zodie.BerbecSemn de foc, pentru tine sunt
Caracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENICaracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENI
Caracteristici GEMENI. Gemenii sunt al treilea semn zodiacal. Perioada lor incepe din  21 mai si se termina pe 21 iunie. Nativii zodiei sunt inteligenti, pasionali, dinamici, dar duali. Sunt un semn cameleonic, care se schimba in functie de