Compatibilitate in dragoste zodia Balanta

Compatibilitate Balanta - Berbec
Compatibilitate Balanta - Taur
Compatibilitate Balanta - Gemeni
Compatibilitate Balanta - Rac
Compatibilitate Balanta - Leu
Compatibilitate Balanta - Fecioara
Compatibilitate Balanta - Balanta
Compatibilitate Balanta - Scorpion
Compatibilitate Balanta - Sagetator
Compatibilitate Balanta - Capricorn
Compatibilitate Balanta - Varsator
Compatibilitate Balanta - Pesti


Compatibilitate Balanta - Berbec

Berbecul si Balanta sunt plasate la exact 180 de grade in reprezentarea circulara a zodiacului european. Fiecare din aceste doua semne poseda calitati care lipsesc partenerului. Berbecul pune pe primul plan sinele in timp ce Balanta are tendinta de a lucra in echipa; diferentele nu se opresc insa aici: Berbecul este impulsiv, grabit si gata sa se lanseze in proiecte noi si interesante, in timp ce Balanta este nesigura, doritoare de liniste si prefera sa abordeze problemele cu mult calm. Berbecul poate invata de la Balanta ca propriul mod de a rezolva lucrurile nu este neaparat si cel mai bun mod.

Aceste semne sunt deosebit de atrase din punct de vedere fizic unul de celalalt, caracteristica prezenta la toate semnele aflate in opozitie in cadrul zodiacului. Vor ajunge cu siguranta la un punct critic in cazul in care nu vor dori sau nu vor reusi sa inteleaga si sa accepte punctul de vedere al partenerului.

Ca parteneri, sunt un cuplu echilibrat. Fermecatoarea si cultivata Balanta poate invata pe trufasul Berbec cate ceva despre stil. Balanta pretuieste armonia in cadrul unei relatii si va merge oricat de departe in incercarea de o mentine. Berbecul este hotarat si o poate invata pe sovaielnica Balanta cum sa se bazeze pe intuitie pentru a primi raspunsul potrivit.

Berbecul este condus de planeta Marte iar Balanta de catre planeta Venus. Venus si Marte sunt compatibile fiind cele doua fete ale monedei numita "uplu" Sunt recunoscute ca apartinand masculinului si femininului, acesta relatie fiind un echilibru perfect intre energia apartinand ambelor sexe.

Berbecul este semn de Foc iar Balanta de Aer. Aerul este cel care alimenteaza Focul si il ajuta sa creasca in intensitate. Berbecul poate avea un efect pozitiv asupra dezvoltarii Balantei, asupra ideilor si progresului acestui semn. Lucrul in echipa este o adevarata provocare uneori din cauza situarii la poluri opuse. Graba cu care Berbecul trateaza totul poate intra in contradictie cu firea echilibrata a Balantei si modul rational in care abordeaza situatiile.

Cel mai bun aspect al relatiei: armonia rezultata in urma unirii influentei planetelor Marte si Venus. Echilibrul dintre sine si ceilalti, reprezentat de polaritatea celor doua semne, este o situatie din care amandoi vor avea de invatat. Fiecare aduce in aceasta relatie elemente care lipsesc partenerului, ducand la un echilibru minunat.

sus

Compatibilitate Balanta - Taur

Relatia Taurului si a Balantei este similara procesului de unificare a celor doua jumatati apatinand unui intreg. Ambele semne sunt in cautarea sigurantei in cadrul relatiei, avand aceeasi dragoste pentru arta, poezie si cultura. Relatia va porni in mod timid, in aparenta nefiind multe pasiuni comune ale celor doi. Totusi, odata ce vor ajunge sa se inteleaga si sa se cunoasca vor descoperi o multime de puncte comune.

Taurii si Balantele au o pasiune comuna pentru arta. Apreciaza piesele de teatru de calitate, colectiile de arta si muzica. Adora sa fie admirati de ceilalti, aceasta fiind o conditie obligatorie pentru cei care isi doresc o relatie cu unul dintre aceste semne; avand insa aceasta latura comuna, nu va fi greu pentru parteneri sa se inteleaga in aceasta privinta. Taurul apreciaza farmecul Balantei; daca incapatanarea Taurului nu se interpune, diplomatia Balantei va fi suficienta pentru a calma situatiile conflictuale si pentru a mentine o atmosfera linistita. Balanta apreciaza luxul pe care senzualul Taur il poate oferi. De asemenea, au multe lucruri de invatat unul de la celalalt: Balanta poate ajuta Taurul sa vada diferitele aspecte ale aceeasi situatii iar Taurul poate ajuta Balanta sa depaseasca momentele de indecizie.

Ambele semne sunt guvernate de planeta Venus, a dragostei si a banilor. Au o pasiune comuna pentru frumos, lux si flirt. In special Balanta este deosebit de echilibrata; ambii parteneri insa au personalitati fermecatoare si dorinta de a aduce cat mai multa armonie in cadrul relatiei conjugale. Influenta planetei Venus poate crea insa si dificultati: cele doua semne tind sa leneveasca toata ziua si, de asemenea, dau dovada de snobism; Taurul se bazeaza pe partea materiala iar Balanta pe intelect.

Taurul este un semn de Pamant iar Balanta un semn de Aer. Taurul se descurca in viata relativ usor datorita spiritului practic iar Balanta datorita tedintei de a explora totul rational. Taurul isi pune intrebarea deseori: "Cum ma va ajuta acest lucru sa imi ating scopurile in viata?"; Balanta, pe de alta parte, se concentreaza asupra stimulilor intelectuali. Pot aparea conflicte daca Taurul se va dovedi mult prea posesiv sau daca Balanta va flirta prea mult. Uneori chiar nu pot intelege motivatiile si scopurile celuilalt. Daca vor dori ca relatia lor sa fie una de durata va fi necesar sa accepte ca opiniile lor privitoare la viata sunt diferite din multe puncte de vedere.

In general, in aceasta relatie Balanta initiaza un proiect iar Taurul il continua. Balanta trebuie insa sa inteleaga si sa accepte incapatanarea Taurului.

Cel mai bun aspect al relatiei este: pasiunea comuna pentru frumos si cultura. Prefera aceleasi lucruri si adora aceleasi situatii, aceasta fiind premisa unei relatii indelungate si armonioase.

sus

Compatibilitate Balanta - Gemeni

Este o relatie excelenta bazata pe pasiuni comune si pe agilitate intelectuala. Natura duala a Gemenilor adora echilibrul Balantei, iar Balanta se amuza mereu in prezenta vorbaretului Geaman. Balanta iubeste arta si frumusetea iar Gemenii iubesc frumusetea unei idei, insa aceste pasiuni nu sunt atat de indepartate cum s-ar putea crede.

Ambele semne au o cantitate imensa de energie mintala. Au tot felul de idei extraordinare la care lucreaza impreuna; in plus fata de Gemeni, Balanta are tot ceea cei trebuie pentru a reusi sa motiveze pe cei din jurul ei. Au dorinta de a fi liberi din punct de vedere intelectual, lucru pe care si-l pot asigura reciproc.

Balanta este condusa de planeta Venus, a dragostei, iar Gemenii de planeta Mercur, a comunicarii. Balanta si Gemenii lucreaza excelent impreuna; combina cu succes puterea dragostei si a comunicarii. Cum Balanta pretuieste armonia familiala mai presus de orice, Gemenii nu vor reusi sa-si antreneze partenerul intr-o cearta prea des; Balanta prefera sa faca orice altceva decat sa se certe.

Sunt doua semne de Aer. Gemenii iubesc energia Balantei si nu au probleme in a tine pasul cu ritmul alert al acesteia. Ambele semne au pasiuni in multe domenii, avand material pentru nesfarsite discutii.

Cel mai bun aspect al relatiei este: abilitatea lor de a lucra impreuna ca o echipa de intelectuali. Impreuna se pot avanta catre noi idei si proiecte, catre puncte de vedere noi si interesante si, de asemenea, se pot ajuta in dorinta lor de a se "deschide" catre lume.

sus

Compatibilitate Balanta - Rac

Racul si Balanta isi compenseaza perfect lipsurile in aceasta relatie. Ambii cauta o relatie echilibrata; vor fi delectati de pasiunea comuna pentru frumos si lux, mai ales cand este vorba de propria casa. Isi pot uni energiile intr-un mod armonios daca vor dori sa lucreze impreuna pentru un scop comun. Desi aceasta relatie evolueaza mai lent decat altele, la inceput considerand chiar ca au prea putin in comun, totusi, cu cat ajung sa se cunoasca mai bine, cu atat vor recunoaste si vor respecta calitatile celuilalt.

Nici Racul si nici Balanta nu se feresc sa combine puterea mintii cu sentimetele. Exprimarea sentimentelor si a fericirii sunt importante pentru Rac si Balanta. Racul apreciaza farmecul si tactul Balantei. Balanta, iubitoare a frumusetii si a armoniei, va aprecia la partenerul Rac dorinta de a avea un camin confortabil si siguranta ce decurge din asta. Balanta poate oferi Racului noi perspective asupra unor situatii. Racul trebuie sa cunoasca toate aspectele legate de o problema pentru a putea lua decizia corecta. La randul sau, Racul poate usura luarea unei decizii de catre Balanta.

Luna (emotii) guverneaza Racul si planeta Venus (dragoste) guverneaza Balanta. Acesti parteneri impartasesc dragostea fata de casa, familie si romantism. Balanta estae cunoscuta pentru natura echilibrata. Ambii parteneri doresc o viata armonioasa, fara conflicte. Mai mult decat oricare alta pereche de semne astrologice, aceasta induce un sentiment de stabilitate persoanelor ce o inconjoara. In ciuda armoniei si a fericirii din interiorul caminului, totusi, Balantele care pun accent pe intelect, pot fi snoabe si cu un aer de superioritate.

Racul este un semn de apa, iar balanta de aer. Balanta priveste viata strict prin prisma intelectului, in timp ce Racul traieste o experienta a simturilor. Racul este multumit atunci cand nevoile sentimentale ii sunt satisfacute, in timp ce Balanta se concentreaza doar asupra lucrurilor care ii stimuleaza mintea. Uneori, Racului si Balantei le este greu sa se inteleaga unul pe celalalt. Ambii ar trebui sa accepte faptul ca vad lumea diferit.

Racul si Balanta sunt semne principale. In aceasta relatie ar putea aparea dispute in ceea ce priveste autoritatea. Daca greutatea cu care Balanta adopta o hotarare il irita pe Rac, aceasta va accepta propunerile partenerului. Ambii sunt initiatori, ceea ce poate reprezenta o problema daca ideile si abordarile lor difera.

Gusturile lor comune fac ca relatia sa fie armonioasa.

sus

Compatibilitate Balanta - Leu

Fiind situate la doua semne distanta in zodiac, Leul si Balanta se inteleg foarte bine unul pe celalalt. Deoarece combina energia Leului cu simtul armoniei caracteristic Balantei, perechea este echilibrata. Prin farmecul si manierele sale, Balanta reuseste sa imblanzeasca stilul direct si acerb al Leului. Leul isi poate ajuta partenerul sa ia decizii si sa actioneze in consecinta, invatandu-l, de asemenea, arta spontaneitatii.

Leul este guvernat de Soare, iar Balanta de Venus. Combinatia dintre Soare si Venus are o influenta pozitiva. Exista un echilibru in ceea ce priveste energia in aceasta relatie, Soarele aducand o energie masculina, iar Venus feminina. Partenerii se vor sustine unul pe celalt pentru mult timp.

Leul este un semn de foc, iar Balanta un semn de aer. Balanta poate negocia cu partenerul sau, ambii implicandu-se in proiectele celuilalt. Exista un echilibru perfect intre cei doi parteneri. Cand sunt impreuna, totul este posibil, dar trebuie sa fie foarte atenti la sentimentele si dorintele partenerului. Abordarea orientata pe actiune a Leului poate intra in conflict cu pasivitatea Balantei. Ambele semne au o varietate de interese, iar nevoia Leului de a se implica va da nastere unor povesti extraordinare pe care le va putea impartasi partenerului sau.

Cei doi trebuie sa lucreze impreuna pentru a face ca visele lor sa devina realitate. Leul va fi conducatorul in aceasta relatie datorita firii mai puternice. Leul se impune prin autoritate, iar Balanta prin farmecul personal. Este important pentru Leu sa inteleaga sacrificiile facute.

Care este cel mai bun aspect al acestei perechi? Armonia rezultata in urma combinatiei dintre Venus si Soare. Partenerii sunt compatibili, completandu-se reciproc.

sus

Compatibilitate Balanta - Fecioara

Fecioara si Balanta se potrivesc precum doua piese ale unui puzzle, completandu-se reciproc. Ambele semne isi doresc o relatie sigura si impartasesc dragostea pentru frumos si cultura. Pot munci in echipa intr-un mod eficient deoarece isi doresc aceleasi recompense.

Relatia va prospera doar daca cei doi invata sa se respecte unul pe celalalt.

Ambii parteneri apreciaza placerile superficiale, facandu-le placere sa colectioneze diverse obiecte, sa mearga la teatru si, in general, iubesc orice forma de arta. Fecioara apreciaza farmecul si diplomatia Balantei, iar Balanta apreciaza placerea pe care o are Fecioara de a aseza totul in ordine. Cei doi pot vedea diferite aspecte ale aceleiasi probleme si vor lua o decizie doar dupa ce examineaza bine faptele.

Fecioara este guvernata de Mercur, iar Balanta de Venus. Fecioara este sociabila si rationala. Ambii apreciaza comunicarea sincera si deschisa. Desi Balanta este recunoscuta pentru echilibrul de care da dovada, ambele semne tind spre acesta. Ca urmare a influentei planetei Venus, Balanta poate fi lenesa, iar cei doi parteneri pot fi vazuti drept snobi: Fecioara din cauza sperantelor prea mari, iar Balanta din cauza complexului de superioritate intelectuala

sus

Compatibilitate Balanta - Balanta

Relatia dintre doua Balante este una dintre cele mai placute, romantice si echilibrate. Armonia joaca un rol important in viata Balantelor, aceasta manifestandu-se in fiecare aspect al vietii lor. Balanta adora sa fie indragostita. Daca locuiesc impreuna, casa lor va fi decorata cu cele mai frumoase obiecte de arta; daca nu, isi vor petrece timpul in cafenea sau vizionand filme de dragoste.

Balanta doreste sa fie placuta de toti cei din jurul ei, acest lucru constituind un defect uneori. Uraste conflictele si se va incerca tot timpul sa le evite. Partenerii din zodia Balantei se inteleg reciproc si incearca sa evite compromisurile. Cuplul Balanta - Balanta este foarte echilibrat, fiecare admirandu-si si adorandu-si partenerul. Sunt fericiti atunci cand gasesc pe cineva cu interese similare cu ale lor.

Balanta este guvernata de Venus (dragoste). Cele doua Balante au o relatie fericita, incarcata cu fericire, senzualitate si placere. Nu e de mirare ca sunt impreuna. Se rasfata unul pe celalalt, dar si pe cei din jurul lor, acest lucru nefiind uneori binefacator pentru sanatatea lor. Insa, sunt placeri carora cu greu poti sa le rezisti.

sus

Compatibilitate Balanta - Scorpion

Relatia dintre Balanta si Scorpion se bazeaza pe sentimente. Scorpionul poate avea uneori sentimente confuze, insa Balanta il va ajuta sa-si gaseasca echilibrul. La randul sau, Scorpionul detine o calitate ce o va ajuta de multe ori pe Balanta: puterea de a se concentra.

Sunt foarte compatibili pentru ca isi doresc aceleasi lucruri unul de la celalalt: Balanta este fericita intr-o relatie echilibrata si intima, iar Scorpionul vrea intimitate emotionala si sexuala. Pot avea o relatie sincera, solida si satisfacatoare.

Pot lucra foarte bine impreuna, combinand puterea emotionala cu cea sentimentala. Scorpionul este mai rabdator decat Balanta. In ciuda diferentelor, ambii parteneri accepta riscurile si profita de orice ocazie; nu se plictisesc aproape niciodata. Sunt fermecatori. Le face placere sa se uimeasca reciproc si sa-si seduca partenerul. Faptul ca sunt diferiti - Scorpionul este secretos, iar Balanta deschisa - poate crea probleme, uneori avand dificultati in a se intelege reciproc.

Balanta este guvernata de Venus (dragoste), iar Scorpionul de Marte (Pasiune) si Pluto (Putere). Influenta lui Marte garanteaza o relatie activa. Ambii doresc sa evite conflictele. In timp ce Scorpionul viseaza in taina la razbunare, Balanta ar face orice pentru a nu avea parte de conflicte.

sus

Compatibilitate Balanta - Sagetator

Aceasta combinatie este cel putin armonioasa. Intre cei doi exista o legatura speciala, profunda, intelegandu-se foarte bine unul pe celalalt. Sagetatorul este in permanenta in cautarea intelepciunii. Balanta iubeste arta si estetica. Balanta constituie o companie placuta pentru Sagetator in calatoriile sale si il ajuta sa dobandeasca mai multa experienta. Cei doi reusesc sa mentina relatia interesanta. Impreuna, vor atinge noi orizonturi in dragoste si in viata.

Balanta si Sagetatorul sunt atat prieteni buni, cat si iubiti. Isi impartasesc optimismul, fiind entuziasti in cautarea adevarului si a experientelor frumoase. Problemele apar foarte rar. Uneori, Sagetatorul poate rani sentimentele Balantei, iar Balanta poate fi prea sentimentala. Pentru ca Balanta este un diplomat innascut, care uraste conflictele, vor putea trece usor peste orice neintelegere. Iarta si uita foarte usor.

Balanta este guvernata de Venus (dragoste), iar Sagetatorul de Jupiter (noroc si filosofie). Influenta feminina a lui Venus si cea masculina a lui Jupiter face ca relatia sa fie echilibrata. Sagetatorul este in permanenta in cautarea marilor adevaruri ale vietii.

sus

Compatibilitate Balanta - Capricorn

Cei doi pot face un cuplu fericit daca reusesc sa treaca peste deosebirile dintre ei. In aparenta, sunt total diferiti: in timp ce Capricornul este tacut si introvertit, Balanta este extrem de sociabila. Pentru Capricorn este foarte importanta cariera; Balanta este interesata de arta si de gasirea echilibrului in viata si in cuplu. Asta nu inseamna ca nu au nimic in comun. Daca se iubesc si se respecta, vor reusi sa descopere interesele comune.

Pentru realizarea unui proiect comun, vor fi nevoiti sa indeplineasca sarcini prestabilite. Abordarile lor vor fi diferite: Balanta se bazeza pe intelect, iar Capricornul alege intotdeauna calea cea mai dificila. Daca vor reusi sa se inteleaga reciproc, vor realiza impreuna lucruri care nu ar fi fost posibile pe cont propriu.

Balanta este guvernata de Venus (dragoste), iar Capricornul de Saturn. Aceste planete nu au influente asemanatoare. Venus o determina pe Balanta sa-si incetineasca ritmul pentru a se putea bucura de frumusetea si romantismul vietii, ceea ce in ochii Capricornului va fi asociat cu lenea. Saturn il determina pe Capricorn sa mearga mai departe pentru a-si indeplini visele, in ciuda tuturor riscurilor. Acesti parteneri trebuie sa se straduiasca sa inteleaga si sa accepte viziunea celuilalt asupra vietii.

sus

Compatibilitate Balanta - Varsator

Exista o legatura intelectuala puternica intre cei doi, acestia impartasind dragostea pentru arta, oameni si cultura; nici unul dintre ei nu suporta restrictiile in viata. Se pot intelege bine deoarece au aceleasi nevoi si nu vor cere partenerului mai mult decat pot oferi ei insisi. Ambii sunt entuziasti si plini de energie; aceasta relatie nu va stagna niciodata.

Varsatorii sunt un semn al cugetarii, avand mereu idei noi. Balanta este diplomata; pentru ca nu suporta conflictele de orice natura, va face tot ce-i sta in putinta pentru a le evita. Incercarea de a evita conflictele si dorinta de a detine libertate intelectuala o determina pe Balanta sa fie indecisa uneori. In aceste momente, poate interveni Varsatorul pentru a-si indruma partenerul. La randul ei, Balanta il va incuraja pe Varsator si il va ajuta sa treaca mai usor peste esecuri.

Balanta este guvernata de Venus (dragoste), iar Varsatorul de Uranus (revolta) si Saturn (karma). Acest cuplu poate duce la bun sfarsit proiecte marete datorita inclinatiei spre progres si a constientizarii situatiilor in care se afla. Se vor implica in viata sociala a comunitatii lor.

sus

Compatibilitate Balanta - Pesti

Cele doua semne sunt foarte compatibile. Pun mare pret pe latura estetica a vietii si au foarte multe de oferit unul altuia. Datorita echilibrului de care da dovada, Balanta isi poate ajuta partenerul sa inteleaga mai bine ceea ce se petrece in jurul lui; la randul lor, Pestii le vor dezvalui partenerilor frumusetea iubirii. Este un cuplu care pretuieste adevarul si armonia interioara si exterioara.

Balanta si Pestii pot fi atat buni prieteni, cat si iubiti. Se inteleg reciproc. Ambii pot fi indecisi si incearca sa rezolve mai multe probleme in acelasi timp. Probleme apar rar intre cei doi, in special din cauza Balantei care incearca uneori sa-si manipuleze mental partenerul. Cand lucreaza la un proiect comun, intampina dificultati in a-l duce la bun sfarsit. Atunci cand apar conflicte, pot uita si ierta foarte usor. Balanta detesta certurile si va face aproape orice pentru a le evita. Pestii isi iarta usor partenerul, fiind extrem de ingaduitori cu acesta.

Balanta este guvernata de Venus (dragoste), iar Pestii de Jupiter (noroc) si Neptun (iluzii). Aceste semne sunt compatibile gratie influentei feminine date de Venus si Neptun. Datorita acestor influente, Pestii sunt meditativi si introvertiti. Balanta se simte cel mai bine in atunci cand se afla in compania partenerului.

Te mariti? Intra in comunitatea planificarenunta.ro!


Caracteristici zodie
Afla compatibilitatea in dragoste in functie de zodie:
BerbecBerbecTaurTaurGemeniGemeniRacRacLeuLeuFecioaraFecioaraBalantaBalantaScorpionScorpionSagetatorSagetatorCapricornCapricornVarsatorVarsatorPestiPesti

Articole recomandate

Zodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragosteZodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragoste
Persoanele nascute sub semnul acestei zodii sunt pline viata, iubesc sa aiba grija de persoanele dragi si sunt pline de optimism. Nu suporta oamenii negativisti si incearca sa se incarce cat mai mult cu energie pozitiva. Nu intra in conflicte si vor
Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!
Pozitia planetelor in ziua in care te-ai nascut iti arata care sunt punctele tale forte, care iti sunt slabiciunile, ce iti place si ce nu iti place. Astrologii au alcatuit si o serie de caracterizari care spun despre tine ce fel de vrajitoare
Cei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubescCei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubesc
Sunt iubitori, sinceri si niciodata nu ar minti-o pe femeia pe care o iubesc. Alaturi de aceste zodii de barbati si-ar dori sa fie orice femeie. Iata care sunt zodiile de barbati in care poti sa ai incredere deplina TaurTaurii sunt familisti
Ce talismane ti se potrivesc in functie de zodieCe talismane ti se potrivesc in functie de zodie
Dintotdeauna  oamenii au folosit fel si fel de talismane pentru a le aduce noroc. Si, atunci, de ce nu ai folosi talismanul potrivit zodiei tale?Iata ce talismane ti se potrivesc, in functie de zodie.BerbecSemn de foc, pentru tine sunt
Caracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENICaracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENI
Caracteristici GEMENI. Gemenii sunt al treilea semn zodiacal. Perioada lor incepe din  21 mai si se termina pe 21 iunie. Nativii zodiei sunt inteligenti, pasionali, dinamici, dar duali. Sunt un semn cameleonic, care se schimba in functie de