Compatibilitate in dragoste zodia Capricorn

Compatibilitate Capricorn - Berbec
Compatibilitate Capricorn - Taur
Compatibilitate Capricorn - Gemeni
Compatibilitate Capricorn - Rac
Compatibilitate Capricorn - Leu
Compatibilitate Capricorn - Fecioara
Compatibilitate Capricorn - Balanta
Compatibilitate Capricorn - Scorpion
Compatibilitate Capricorn - Sagetator
Compatibilitate Capricorn - Capricorn
Compatibilitate Capricorn - Varsator
Compatibilitate Capricorn - Pesti


Compatibilitate Capricorn - Berbec

In cadrul unei relatii, Berbecul si Capricornul trebuie sa se straduiasca pentru a-si mentine reciproc tonusul. Modul in care abordeaza totul poate parea chiar opus, Berbecul actionand fara macar a se intreba incotro sa-si indrepte energia sau ce va obtine in final in timp ce Capricornul cantareste foarte bine alternativele inainte de a lua o decizie. Berbecul se misca repede insa Capricornul evita riscurile inutile, miscandu-se in ritm mai lent. Ambii parteneri ajung mereu acolo unde si-au propus sa ajunga, insa folosesc pentru aceasta metode diferite; de multe ori, chiar si destinatiile lor sunt diferite.

Capricornul este in general destul de tacut si nu isi asuma riscuri in timp ce Berbecul este mai galagios si mai activ. Sunt doua persoane incapatanate si considera ca au mereu dreptate. Au conceptii diferite: Berbecul cauta mereu o scurtatura in timp ce Capricornul doreste sa urmeze regulile ca la carte daca acestea sunt deja verificate in practica si s-au dovedit a fi de succes. Atunci cand Berbecul decide ca vrea sa fie cu o anumita persoana, nu mai tine cont de argumente precum compatibilitate sau precautie, declarandu-si pasiunea in graba. Capricornul, pe de alta parte, doreste sa analizeze gradul in care un potential partener va reusi sa o sustina in cariera si in viata personala.

Berbecul este condus de planeta Marte iar Capricornul de planeta Saturn, planeta destinului. Aceste planete se vor confrunta des, la fel precum Berbecul si Capricornul se vor stradui pentru a ajunge la un punct de vedere comun. Se pot ajuta, mai ales in cadrul proiectelor in care sunt ambii implicati, Saturn dand puterea de a merge inainte iar Marte energia si motivatia necesara pentru a finaliza. Ambii au tendinta de a-si impune punctul de vedere in fata partenerului; daca energia lor nu este canalizata pentru cauze mai bune, cele doua planete vor ajunge la conflicte, uneori chiar violente. Berbecul trebuie sa nu lucreze impotriva Capricornului, care, la randul lui, trebuie sa nu incerce sa tempereze elanul partenerului.

Berbecul este un semn de Foc iar Capricornul de Pamant. In timp ce Berbecul este dinamic, Capricornul este mai ponderat si mai pragmatic.

Ambii parteneri se implica activ in diferite proiecte, insa au scopuri si interese atat de diferite incat lucreaza cel mai bine atunci cand fiecare primeste o sarcina specifica si bine definita. In aparenta, Berbecul este conducatorul; sub indrumarea lui vor reusi sa depaseasca orice obstacol. Insa si Capricornul conduce in mod indirect. Pentru ei este foarte important sa inteleaga ca, pentru a reusi, compromisul este o solutie mai buna decat cearta.

Cel mai bun aspect al relatiei: fiecare aduce calitati diferite in aceasta combinatie. Odata ce vor invata ca trebuie sa permita partenerului sa se exprime asa cum doreste el vor ajunge sa lucreze in echipa.

sus

Compatibilitate Capricorn - Taur

Este un parteneriat practic si sensibil. Au in comun o logica pragmatica si pasiunea pentru eficienta. Taurul nu este interesat in a risca mai mult decat este necesar in ceea ce priveste implicarea afectiva; Capricornul nu este nici el dispus sa riste, insa mai mult in ceea ce priveste banii si cariera. Cariera Capricornului este foarte importanta pentru el; au tendinta de a-si stabili standarde foarte inalte in ceea ce-i priveste. Si Taurul are standarde inalte, insa in dragoste, prietenie si avere.

Isi admira reciproc puterea, insa, chiar daca au aceasta caracteristica comuna, precum si o abordare identica a vietii, o relatie intre ei este relativ scurta. Care este problema? In ciuda asemanarilor, sunt personalitati distincte. Taurul va considera Capricornul ca fiind mult prea conservator si restrictiv; Capricornul va crede ca Taurul este lenes si nepasator in ceea ce priveste cariera si statutul social. Daca Taurul va reusi sa incurajeze Capricornul in incercarea acestuia de a se destinde si de a aborda problemele intr-un mod un pic mai relaxat, apreciind beneficiile unei munci sustinute, si daca Taurul va fi motivat suficient de Capricorn pentru a-si atinge scopurile, atunci legatura lor va fi fericita si de durata.

Taurul este guvernat de planeta Venus, a dragostei, iar Capricornul de planeta Saturn, a destinului. Venus este plin de energie pozitiva si feminina in timp ce Saturn este plin de energie rece, masculina. Venus este plin de senzualitate, aducand in centrul atentiei preocuparea pentru estetica dragostei si frumusetea artei. Toate acestea stimuleaza Taurul si potenteaza gradul de aprecierea a vietii si a dragostei. Saturn, pe de alta parte, este planeta muncii grele si a disciplinei puse in slujba scopurilor. Taurul va invata Capricornul cum sa se bucure de bine-meritata pauza pe care o primesc uneori si sa aprecieze frumusetea si confortul. Capricornul poate invata Taurul sa fie mai disciplinat si sa fie perseverent in orice isi propune.

Taurul si Capricornul sunt semne de Pamant, fiind doua firi materialiste. Doresc sa acumuleze avere si sa fie inconjurati de lucruri frumoase: casa, haine, masina, opere de arta. Fiind amandoi harnici si dedicati, pot acumula aceste bunuri.

Cel mai bun aspect al relatiei este: similaritatea valorilor si lupta lor pentru scopuri comune. Ambii parteneri iubesc luxul si lucrurile frumoase. Pasiunile comune fac ca acest cuplu sa fie compatibil din toate punctele de vedere.

sus

Compatibilitate Capricorn - Gemeni

Le va fi greu sa realizeze de ce sunt impreuna; opiniile a doua persoane nu pot fi mai diferite decat ale acestor doua semne. Daca se vor iubi si respecta reciproc vor reusi sa depaseasca orice obstacol, insa trebuie sa se straduie suficient de mult pentru acest lucru. Gemenii au nevoie de libertate de gandire fara a fi ingraditi de reguli; se bazeaza pe istetimea, pe umorul si pe calitatile intelectuale pe care le poseda pentru a reusi in viata. Capricornul este preocupat de promovare si de statut social; au ca scop respectarea regulilor si urmarea cararilor batatorite catre succes, oricat de mult ar dura. Gemenii adora scurtaturile; Capricornul doreste sa urmeze calea cap-coada. Provocarea este ca acest cuplu sa invete sa paseasca egal pentru a ajunge la aceeasi destinatie impreuna.

Capricornul este linistit si tacut, fiind din acest punct de vedere diferit de vorbaretul Geaman. Capricornul are tendinta de a se misca lent, echilibrat si cu incapatanare in timp ce Gemenii sunt inflexibili si isi schimba des opiniile. Gemenii sunt isteti si observa imediat oportunitatile si va incerca sa convinga Capricornul ca o scurtatura este preferabila urmarii pas cu pas a caii pe care a pornit. Totusi, daca aceste doua semne vor ajunge sa se inteleaga si isi vor insusi o parte din opiniile partenerului, vor obtine mai mult decat ar putea pe cont propriu.

Gemenii sunt condusi de planeta Mercur, a comunicarii, iar Capricornul de planeta Saturn, a puterii. Saturn are o energie rece, masculina; aduce perseverenta si ajuta Capricornul sa mearga inainte in ciuda dificultatilor. Mercur are o energie androgina si imprumuta Gemenilor darul inteligentei si al comunicarii. Nici unul dintre aceste semne nu va renunta usor si impreuna vor reusi in tot ceea ce si-au propus.

Gemenii sunt un semn de Aer iar Capricornul de Pamant. Capricornul este practic si echilibrat. Evita riscurile in cazul in care considera ca "bonusul" nu este suficient de motivant. In schimb, Gemenii au veleitati atat teoretice cat si practice; sunt orientati pro-risc si isi vor urma pana la capat ideile.

Cel mai bun aspect al relatiei este: faptul ca ambii isi aduc aportul, constand in propriile calitati, la aceasta relatie. Daca nu vor incerca sa se influenteze reciproc vor alcatui o echipa puternica. Relatia lor este una plina de provocari, insa vor avea mult de invatat impreuna.

sus

Compatibilitate Capricorn - Rac

Aceasta pereche e caracterizata prin tenacitate si determinare. Capricornul se bazeaza pe logica, este realist si "cu picioarele pe pamant"; Racul este cel care aduce intensitatea emotionala in acest cuplu. Intre acesti parteneri exista un respect reciproc permanent.

Intre aceste doua semne opuse din zodiac se poate crea o legatura puternica. Aceasta relatie se dezvolta pe baza sigurantei materiale si sentimentale. Deciziile luate de reprezentantii ambelor semne sunt de obicei cumpatate. Racul isi poate ajuta partenerul Capricorn sa se relaxeze dupa o zi grea de munca. Racul este cel care va asigura pastrarea nostalgiei si a amintirilor frumoase in aceasta relatie. Aceasta relatie rezista daca se bazeaza pe devotament. Luna (emotii) guverneaza Racul, iar Saturn (karma) guverneaza Capricornul. Luna aduce o energie feminina calda, iar Saturn o energie masculina rece. Luna induce dragoste maternala si intuitie, ambele extrem de importante pentru Rac. Saturn determina atingerea scopurilor prin integritate si disciplina. Racul isi poate invata partenerul Capricorn sa se bucure de viata si sa aprecieze frumusetea si confortul. Capricornul il invata pe Rac sa fie mai disciplinat si sa lupte pentru a-si atinge scopurile.

Racul este un semn de apa, iar Capricornul un semn de pamant. Pentru semnele de pamant, averea este foarte importanta, in timp ce pentru cele de apa - sentimentele, intuitia, frumusetea si nostalgia. Cuplului Rac - Capricorn ii plac lucrurile frumoase: o casa impunatoare, cu o arhitectura impresionanta si masinile scumpe. Dorinta lor comuna de a dobandi stabilitate economica ii determina sa munceasca din greu pentru atingerea acestui scop. Pasiunile lor comune ii ajuta sa evite conflictele.

Racul si Capricornul sunt semne fundamentale. Ambii sunt activi si entuziasti. Desi acest lucru poate reprezenta un catalizator al conflictelor, totusi reprezinta un pilon emotional stabil pentru Capricorn, deoarece Racul este pe deplin dedicat relatiei. Starile emotionale diferite ii ajuta sa se completeze reciproc. Aceste semne se vor intelege bine daca isi vor acorda libertate unul celuilalt.

Care este cel mai bun aspect al relatiei Rac - Capricorn? Faptul ca se dedica neconditionat atat unul celuilalt, cat si scopurilor comune. Ambii apreciaza calitatea si lucrurile frumoase si luxoase si nici unul nu se eschiveaza atunci cand trebuie sa munceasca pentru a le obtine (Capricornul chiar adora munca). Pasiunile comune, simtul responsabilitatii si moralitatea fac ca perechea sa fie compatibila.

sus

Compatibilitate Capricorn - Leu

Cand Leul si Capricornul formeaza un cuplu, se sustin reciproc in orice situatie. Capricornul este mai conservator. Leul crede cu tarie ca prin munca poate obtine ceea ce-si doreste, insa obisnuieste sa-si rezolve problemele facand apel la farmecul sau. Sunt foarte devotati unul celuilalt. Desi par ca nu se potrivesc, cu timpul vor observa ca au foarte multe in comun.

Cei doi adora luxul si sa se simta in centrul atentiei. Leul este extravagant, in timp ce Capricornul este adeptul stilului clasic. Sunt constienti de faptul ca au foarte mult de invatat unul de la celalalt.

Leul este guvernat de Soare, iar Capricornul de Saturn. De aceea, Leul inspira energie si entuziasm, iar Capricornul responsabilitate. Soarele reprezinta viata, iar Saturn tenacitate.

Leul este un semn de Foc, iar Capricornul de Pamant. Leul isi doreste libertate creatoare, iar Capricornul securitate profesionala. Aceasta combinatie da nastere unei relatii echilibrate. Atat timp cat isi pretuiesc partenerul, conflictele vor putea fi rezolvate cu usurinta.

Ambii parteneri sunt incapatanati, ambitiosi si perfectionisti. Capricornul prefera o viata linistita si ordonata, in timp ce partenerul sau isi doreste o viata aventuroasa.

Care este cel mai bun aspect al cuplului Leu - Capricorn? Faptul ca sunt constiinciosi in rezolvarea problemelor care apar. Se simt foarte bine unul in compania celuilalt, fapt ce face ca relatia sa mearga bine.

sus

Compatibilitate Capricorn - Fecioara

Relatia dintre Fecioara si Capricorn se caracterizeaza prin pragmatism si inteligenta. Ambele semne sunt rationale si asteapta mult de la ei insisi si unul de la celalalt. Fecioara apreciaza dedicarea si intensitatea Capricornului, in timp ce Capricornul admira intuitia si atentia acordata detaliilor de care da dovada Fecioara.

Aceasta relatie are la baza securitatea materiala si o abordare realista a vietii. Cei doi nu se lasa doborati de emotii, fiind persoane pe care te poti baza oricand. Fecioara il ajuta pe Capricorn sa fie mai relaxat si sa se bucure de viata, iar Capricornul o poate ajuta pe Fecioara sa isi indeplineasca visele. Viata in comun este confortabila pentru cei doi.

Fecioara este guvernata de Mercur, iar Capricornul de Saturn. Mercur aduce pragmatism, comunicare si energie, iar Saturn o energie rece, munca si disciplina pentru atingerea scopurilor. Fecioara va avea mereu grija ca relatia si afacerile sa functioneze bine. Capricornul o va invata pe Fecioara sa fie mai disciplinata pentru a-si putea atinge idealurile.

sus

Compatibilitate Capricorn - Balanta

Cei doi pot face un cuplu fericit daca reusesc sa treaca peste deosebirile dintre ei. In aparenta, sunt total diferiti: in timp ce Capricornul este tacut si introvertit, Balanta este extrem de sociabila. Pentru Capricorn este foarte importanta cariera; Balanta este interesata de arta si de gasirea echilibrului in viata si in cuplu. Asta nu inseamna ca nu au nimic in comun. Daca se iubesc si se respecta, vor reusi sa descopere interesele comune.

Pentru realizarea unui proiect comun, vor fi nevoiti sa indeplineasca sarcini prestabilite. Abordarile lor vor fi diferite: Balanta se bazeza pe intelect, iar Capricornul alege intotdeauna calea cea mai dificila. Daca vor reusi sa se inteleaga reciproc, vor realiza impreuna lucruri care nu ar fi fost posibile pe cont propriu.

Balanta este guvernata de Venus (dragoste), iar Capricornul de Saturn. Aceste planete nu au influente asemanatoare. Venus o determina pe Balanta sa-si incetineasca ritmul pentru a se putea bucura de frumusetea si romantismul vietii, ceea ce in ochii Capricornului va fi asociat cu lenea. Saturn il determina pe Capricorn sa mearga mai departe pentru a-si indeplini visele, in ciuda tuturor riscurilor. Acesti parteneri trebuie sa se straduiasca sa inteleaga si sa accepte viziunea celuilalt asupra vietii.

sus

Compatibilitate Capricorn - Scorpion

In cadrul acestei relatii, reprezentantii celor doua zodii vor avea ocazia sa creasca si sa se maturizeze ca indivizi. Sunt precauti si suspiciosi; de aceea vor avea nevoie de o perioada de acomodare pentru a se simti in largul lor in compania celuilalt. Cu toate acestea, vor descoperi ca intre ei s-a creat o relatie puternica bazata pe prietenie si loialitate.

Pot invata foarte multe unul de la celalalt. Scorpionul va invata de la partenerul sau sa-si controleze emotiile. Capricornul nu trebuie sa fie distant, deoarece partenerul sau are nevoie de sentimente profunde si de sinceritate. Capricornul va invata sa priveasca dincolo de aparente. Atunci cand au un tel de atins, nimic nu ii poate opri.

Marte si Pluto guverneaza Scorpionul, iar Saturn - Capricornul. Marte si Pluto reprezinta curaj, energie sexuala, renastere. Saturn aduce munca pentru atingerea scopurilor, ambitie si responsabilitate. Cuplul este o echipa dinamica, a carei energie se poate transforma usor in afectiune si iubire.

sus

Compatibilitate Capricorn - Sagetator

Acest cuplu va avea nevoie de mullt timp pentru a evolua. Din anumite puncte de vedere, Sagetatorul si Capricornul sunt opusi. Sagetatorul este capricios, doreste sa invete cat mai multe lucruri noi si nu este rabdator. Capricornul este orientat spre detalii, este pasiv, chiar timid uneori si asteapta intotdeauna cu nerabdare inceperea urmatorului proiect. Aceste diferente pot constitui bazele unei relatii puternice pe termen lung, dat fiiind faptul ca pot invata multe unul de la celalalt.

La inceputul relatiei, vor ierta foarte greu defectele partenerului. Sagetatorul este uneori neastamparat, iar Capricornul elitist. Din momentul in care vor inceta sa acorde atat de multa importanta defectelor celuilalt, vor putea descoperi calitati importante pe care le au partenerii lor. Sagetatorul ii poate oferi Capricornului o frantura din libertatea care ii lipseste acestuia uneori. Capricornul il va invata pe Sagetator sa acorde atentie detaliilor. Sagetatorul il considera prea responsabil si il va ajuta sa priveasca viata cu mai multa detasare.

Planeta Jupiter guverneaza Sagetatorul, iar Saturn - Capricornul. Jupiter aduce intelepciune, filosofie, expansiune a cunoasterii si noroc. Saturn inseamna munca asidua, ambitie si responsabilitate. Sagetatorul il poate invata pe Capricorn sa fie mai spontan, castigand la randul sau de la partener stabilitate.

sus

Compatibilitate Capricorn - Capricorn

Fiecare dintre Capricorni va constitui un element nou si atragator in viata partenerului sau. Cei doi vor face tot ce le sta in putinta pentru a avea o relatie puternica si stabila. Disputele dintre ei nu trebuiesc neglijate, insa. Acestea se datoreaza faptului ca partenerii sunt temperamentali.

In ceea ce priveste ingrijirea casei si mentinerea unei relatii stabile, Capricornii sunt extrem de constiinciosi. Acest stil de viata i-ar putea impiedica sa gaseasca timp si pentru a se recrea. Partenerii sunt loiali si generosi, fara a fi aroganti.

Planeta Saturn guverneaza Capricornul. Aceasta ii determina sa munceasca din greu pentru a-si atinge scopurile. Saturn influenteaza de asemenea aspiratiile sociale ale Capricornului. Pentru cuplul Capricorn - Capricorn este foarte importanta cariera. Pot parea aspri si inflexibili, dar o asemenea atitudine va fi inteleasa de partenerul Capricorn. Comunica eficient si le place sa lucreze in echipa. Cuplul are o mare capacitate de a iubi, dar nu isi manifesta sentimentele intr-un mod evident precum fac celelalte cupluri.

sus

Compatibilitate Capricorn - Varsator

Cuplul Capricorn - Varsator scoate in evidenta cele mai bune atribute ale fiecarui partener. Capricornul este precaut, privind viata intr-un mod rational, in timp ce Varsatorul isi doreste mereu mai mult, abordand viata intr-o maniera idealista. Desi in aparenta, par a fi opusi unul altuia, intre ei exista o legatura puternica.

Ideile lor sunt atat de importante pentru ei incat nu par dispusi sa faca nici un compromis. Capricornului ii place sa fie organizat si se gandeste intotdeauna la consecinte. Varsatorul este modern si nu suporta rutina. Varsatorului nu ii face placere autoritatea partenerului sau, dar va aprecia sprijinul si siguranta pe care acesta i le ofera.

Saturn guverneaza atat Capricornul, cat si Varsatorul, iar Uranus guverneaza Varsatorul. Saturn determina o orientare catre rezultat si o gandire in perspectiva. Uranus aduce lucruri diferite si neobisnuite. Capricornul va aduce in viata partenerului sau organizare, ratiune si confort. Varsatorul il va indemna pe Capricorn sa viseze mai mult si sa lupte pentru convingerile sale.

sus


Compatibilitate Capricorn - Pesti

Desi in aparenta, par a fi opusi unul altuia, intre ei exista o legatura puternica. Capricornul este rational si cu o etica puternica in ceea ce priveste munca, in timp ce Pestii sunt mai sentimentali si visatori. Partenerii sunt onesti si devotati unul altuia. Se admira reciproc. Capricornul apreciaza blandetea Pestilor, iar Pestii admira inteligenta si tenacitatea Capricornului.

Relatia va evolua greu, dar cu timpul va deveni puternica. La inceput, cei doi nu vor recunoaste prea usor ca tin foarte mult unul la celalalt. Probleme pot aparea daca Pestele isi va considera partenerul prea autoritar. Ar trebui insa, sa inteleaga ca acesta este felul sau de a fi si nu constituie un atac la persoana lui. Pestilor nu le place incapatanarea Capricornului, insa vor fi intelegatori si rabdatori.

Saturnul guverneaza zodia Capricornului, iar Jupiter si Neptun pe cea a Pestilor. Saturn este planeta daruirii, autoritatii si responsabilitatii. Jupiter influenteaza etica si standardele, in timp ce Neptun influenteaza modul in care Pestii privesc visele si iluziile. Aceste trei planete se completeaza una pe cealalta.

Te mariti? Intra in comunitatea planificarenunta.ro!


Caracteristici zodie
Afla compatibilitatea in dragoste in functie de zodie:
BerbecBerbecTaurTaurGemeniGemeniRacRacLeuLeuFecioaraFecioaraBalantaBalantaScorpionScorpionSagetatorSagetatorCapricornCapricornVarsatorVarsatorPestiPesti

Articole recomandate

Zodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragosteZodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragoste
Persoanele nascute sub semnul acestei zodii sunt pline viata, iubesc sa aiba grija de persoanele dragi si sunt pline de optimism. Nu suporta oamenii negativisti si incearca sa se incarce cat mai mult cu energie pozitiva. Nu intra in conflicte si vor
Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!
Pozitia planetelor in ziua in care te-ai nascut iti arata care sunt punctele tale forte, care iti sunt slabiciunile, ce iti place si ce nu iti place. Astrologii au alcatuit si o serie de caracterizari care spun despre tine ce fel de vrajitoare
Cei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubescCei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubesc
Sunt iubitori, sinceri si niciodata nu ar minti-o pe femeia pe care o iubesc. Alaturi de aceste zodii de barbati si-ar dori sa fie orice femeie. Iata care sunt zodiile de barbati in care poti sa ai incredere deplina TaurTaurii sunt familisti
Ce talismane ti se potrivesc in functie de zodieCe talismane ti se potrivesc in functie de zodie
Dintotdeauna  oamenii au folosit fel si fel de talismane pentru a le aduce noroc. Si, atunci, de ce nu ai folosi talismanul potrivit zodiei tale?Iata ce talismane ti se potrivesc, in functie de zodie.BerbecSemn de foc, pentru tine sunt
Caracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENICaracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENI
Caracteristici GEMENI. Gemenii sunt al treilea semn zodiacal. Perioada lor incepe din  21 mai si se termina pe 21 iunie. Nativii zodiei sunt inteligenti, pasionali, dinamici, dar duali. Sunt un semn cameleonic, care se schimba in functie de