Compatibilitate in dragoste zodia Berbec

Compatibilitate Berbec - Berbec
Compatibilitate Berbec - Taur
Compatibilitate Berbec - Gemeni
Compatibilitate Berbec - Rac
Compatibilitate Berbec - Leu
Compatibilitate Berbec - Fecioara
Compatibilitate Berbec - Balanta
Compatibilitate Berbec - Scorpion
Compatibilitate Berbec - Sagetator
Compatibilitate Berbec - Capricorn
Compatibilitate Berbec - Varsator
Compatibilitate Berbec - Pesti


Compatibilitate Berbec - Berbec

Cand doi Berbeci se unesc intr-o relatie, in mod obligatoiu va izbucni un incendiu. Cei doi sunt intr-o continua competitie, ceea ce poate transforma relatia lor intr-un meci al provocarilor. O relatie Berbec-Berbec poate fi comparata cu privitul in oglinda: Berbecii inteleg nevoia parteneului pentru independenta, deoarece aceasta este propria lor necesitate. Cateodata, totusi, ei pot fi posesivi si atunci se transforma in doi "berbeci" care se bat cap in cap. Ei trebuie sa invete sa nu mai perceapa partenerul ca pe un concurent etern. Daca ar invata aceasta lectie, parteneriatul lor ar putea deveni unul extrem de puternic.

Povestea de dragoste dintre doi Berbeci poate fi caracterizata ca intalnirea a doua spirite puternce; in general relatia lor este pozitiva si plina de entuziasm. Le place sa probeze lucruri noi-de multe ori sporturi extreme sau alte activitati intense. Rezolvarea problemelor care apar inevitabil in cadrul unei relatii apropiate poate constitui o incercare grea pentru cele doua personalitati ce se ciocnesc in pemanenta. Ei trebuie sa invete sa colaboreze. Din moment ce ambii parteneri iubesc la lucrurile sa fie pe placul lor, ei ar trebui sa faca un efort constient pentu a combate egoismul. De asemenea Berbecii poseda o generozitate naturala. De asemenea, ei sunt foarte deschisi in ceea ce priveste sentimentele; foarte directi ambii, Berbecii nu se vor confrunta cu ipocrizia sau lipsa de onestitate.

Berbecul este condus de planeta Marte. Marte este zeul razboiului, si ca doi soldati intr-o batalie, Bebecii vor lupta fie unul impotriva altuia, fie cot la cot impotriva unui tert ?dar oricum vor lupta. Marte mai reprezinta pasiunea, de aceea Berbecii se vor darui cu pasiune partenerilor lor.

Bebecul este un semn al Focului. Rare sunt cazurile in care unul dintre parteneri cedeaza in timp ce al doilea este in forta. Doi Berbeci vor duce o lupta cntinua pentru suprematia in relatie. Nu le surade ideea supunerii, de aceea compromisul este esential pentru o unuine pasnica.

Care este aspectul bun al unei relatii Berbec-Berbec? Acea spontaneitate care face ca si lucrurile vechi sa para noi, fapt care e atat de greu de gasit in relatie cu alte semne. Doi Berbeci nu se vor plictisi niciodata. Energia mutuala si abilitatea de impacare dupa neintelegeri determina o relatie pasionala si o uniune compatibila.

sus

Compatibilitate Berbec - Taur

Cand un Taur si un Berbec se unesc intr-o relatie de dragoste, aceasta devine o uniune naturala de Iubire. Aceasta relatie este, de cele mai multe ori echilibrata. Berbecii au tendinta "de a merge pe scurtatura", in timp ce Taurul prefera sa inainteze mai domol. Aici poate aparea o problema; Taurul este romantic si curtezan, concepte total incompatibile cu ale Berbecului direct si indraznet. Relatia Berbec-Taur poate constitui o buna lectie pentru ambele semne.

Taurul este rabdator, amabil si senzual. Berbecul este atras de aceste calitati, vazand in Taur un partener etern si loial. Taurul il vede pe Berbec ca pe o persoana care poseda acea calitate pe care o pretuiesc cel mai mult - a sti cum si cand sa pofiti de oportunitatile vietii. Aceste semne pot constitui un echilibru benefic pentru ambele. Berbecii au tendinta de a se juca cu Taurii sau de a-i pune la incercare pe acestia. Berbecul aduce un plus de incantare relatiei, in timp ce Taurul aduce securitate si romantism.

Berbecul este condus de planeta Marte (pasiune), iar Taurul este condus de Venus (iubire). Marte si Venus pot ajunge la coeziune deoarece ele reprezinta cele doua parti ale unui intreg. Aceste planete reprezinta masculinul si femininul, asa ca relatia dintre cei doi este caracterizata de un echilibru al energiilor. Berbecul este semn de Foc, iar Taurul de Apa. Berbecul doreste sa aiba gija de propiul sau destin, in ce Taurul are nevoie de asigurari privind propria securitate si stabilitate. Uneori Taurul este posesiv, fapt ce nu este tolerat de independentul Berbec. Daca nativul din Berbec are abilitatea de a-l asigura pe cel din Taur ca relatia lor este puternica si Berbecul nu-l va parasi, atunci Taurul poate deveni la fel de flexibil si independent.

Aspectul pozitiv al relatiei Taur-Berbec il constituie natura pasionala a parteneriatului. Acesta reprezinta echilibrul perfect dintre energia masculina si cea feminina, impulsivitate si precautie. Personalitatile lor contrastante si abilitatea de a invata reciproc fac din relatia lor o cooperare, care le ofera satisfactie.

sus

Compatibilitate Berbec - Gemeni

Aceste doua semne adora activitatea si raman optimiste chiar si atunci cand sunt supuse la cele mai grele incercari. De obicei semnele care sunt foarte diferite, opuse chiar, se bucura de o comunicare excelenta si de o intelegere aprofundata. Independenta Berbecului si spiritul de pioner al acestuia ii atrag pe Gemeni, care de asemenea pretuiesc independenta. Cei doi nativi pot crea un echilibru de invidiat: Berbecul doreste sa experimenteze cat mai multe lucruri iar Gemenii sunt dispusi sa discute despre acestea. Impreuna ei pot realiza o serie de descoperiri pe care nu le-au putut realiza separat.

Gemenii pretuiesc intelectul si libertatea. Berbecii adora sa se implice in proiecte noi, iar Gemenii isi vor petrece timpul cu cercetarea motivului pentru care partenerii lor s-au implicat in proiectul respectiv. Este foarte important ca Berbecii sa aloce un spatiu intelectual considerabil Gemenilor.

Berbecul este condus de planeta Marte, iar Gemenii sunt condusi de planeta Mercur. Cele doua reprezinta Pasiunea si respectiv, Comunicarea. Cele doua semne se completeaza reciproc, realizand un tandem excelent. Berbecii trebuie sa intelegea ca Gemenii iubesc un argument coerent si viabil, nu o dominare sau insulta.

Berbecul este un semn de Foc, iar Gemenii este un semn de Aer. Aerul intretine focul si il face sa izbucneasca, adica nativul din zodia Gemenilor il ajuta pe Berbec sa-si valorifice intregul sau potential. Cu siguranta Gemenii vor avea energia necesara pentru a tine pasul cu ideile salbatice ale Berbecului. Combinatia dintre adevarata pasiune si puterea intelectului face ca nimic sa nu mai fie imposibil pentru cei doi.

Care este aspectul pozitiv al relatiei Berbec - Gemeni? Abilitatea lor de a coopera ca un tot unitar. Impreuna ei ar putea invata mult mai mult decat separat.

sus

Compatibilitate Berbec - Rac

Relatia dintre Berbec si Rac se poate numi "contrastele se atrag" Berbecul este impulsiv si insolent, in timp ce Racul este sensibil si emotiv. Desigur si Berbecii pot fi emotivi, dar intr-un mod impetuos care-i copleseste pe Raci. Chiar daca Racii sunt ceva mai reticenti in privinta implicarii intr-o relatie, atitudinea pripita a Berbecului poate actiona ca un stimulent.

Racul este un semn al caminului familial, in timp ce Berbecul este un semn al egocentrismului. Motorul care pune in miscare relatia celor doi este extrema protectie pe care o ofera persoanelor pe care le iubesc. Racul este capabil sa asigure Berbecului un fericit camin familial si securitate emotionala. Uneori acesta isi creaza o imagine idealizata a partenerului sau devine extrem de posesiv, ceea ce actioneaza negativ asupra Berbecului independent. Astrele recomanda Berbecului sa invete sa-l asculte pe Rac, deoarece acesta opereaza la un nivel instinctiv, iar sfaturile sale il pot ajuta pe Berbec sa se abtina de la o greseala prosteasca provocata de Berbecul neprevazator.

Berbecul este condus de Marte, iar Racul de Luna. Marte este Zeul Razboiului si Berbecul poate fi un luptator gata sa infrunte toate provocarile vietii. Natura pasionala, deschisa a Berbecului il ispiteste pe Racul introvertit. Ultimul are tendinta de a fi sentimental si de a-l invata pe partenerul sau sa aprecieze viata in loc de a se grabi sa inceapa mereu altceva.

Berbecul este un semn al Focului, iar Racul este un semn al Apei. Cele doua elemente pot constitui o combinatie buna dar numai daca lucreaza impreuna, utilizand atat actiunea cat si emotia pentru a finaliza lucrururile incepute. Racul il poate ajuta pe Berec sa incetineasca ritmul si sa devina mai rafinat, iar Berbecul il poate invata pe Rac sa iasa din propria carapace. Dar Racul poate deveni manipulativ din punct de vedere afectiv, uneori, apa, in exces stinge entuziasmul "focului" Si invers "flacara" intensa poate sa evapore apa, epuizandu-l pe Rac din punct de vedere emotional. De aceea Racul si Berbecul trebuie sa discute deschis pentru a asigura echilibrul relatiei lor.

Aparent liderul cuplului este Berbecul, grabindu-se intotdeauna sa infrunte provocarile, dar indirect Racul este cel care constroleaza situatia din punct de vedere emotional.

Care este aspectul pozitiv al relatiei dintre Rac si Berbec? In momentul in care cei doi realizeaza ca se afla in aceeasi echipa, combinatia apa-foc exceleaza. Abilitatea unui partener de suplini ceea ce lipseste celuilalt fac ca raporturile dintre ei sa fie de egalitate.

sus

Compatibilitate Berbec - Leu

Daca Leul si Berbecul se unesc intr-o relatie de dragoste atunci inevitabil vor izbucni scantei. Ambele semne reprezinta Focul, sunt pasionale si dinamice. Exista foarte multa actiune in aceasta relatie. Cei doi nutresc respect si admiratie unul pentru celalalt, dar ceea ce trebuie sa invete este sa alterneze postul de commandant, chiar daca e vorba doar de alegerea unui film la video-store.

Parteneriatul lor consta in pasiune inflacarata, dominatie si capacitate de a decide cine este in varf si cand. Ambii pot fi nerabdatori si mandri. Leilor le place sa fie adorati, serviciu pe care usor plictisitii Berbeci s-ar putea sa nu-l asigure. De asemenea Berbecii pot fi deranjati de flirturile frecvente ale Leilor. In ciuda disensiunilor, Berbecul ilpriveste pe leu ca pe un ghid sau consilier. De cele mai multe ori cele dou semne sunt respectate de catre cei din exterior si este important ca acelasi tip de respect sa existe in interiorul relatiei.

Berbecul este condus de planeta Marte iar leul este condus de Soare. Ambele sunt arhetipuri ale energiilor masculine, si reunite acestea formeaza o combinatie excelenta, se inteleg reciproc deoarece vin din aceeasi directie. Soarele reprezinta sinele, iar Marte energia agresiva, deci cele doua semne sunt extrem de compatibile si pot forma o echipa puternica.

Atat Berbecul cat si Leul sunt semne de Foc. De aceea relatia dintre ei pare a fi una fierbinte si pasionala. Cand este bine, este foarte, foarte bine, iar cand este rau, atunci trebuie sa ne asteptam la argumente expuse cu voce tare si demnitati ranite.

Care este aspectul pozitiv al relatiei dinter Leu si Bebec?
Admiratia mutuala reciproca pe care o nutresc ambii parteneri. Iar daruirea si energia lor mutuala este capabila sa creeze o relatie dinamica si plina de pasiune.

sus

Compatibilitate Berbec - Fecioara

Cand un Berbec si o Fecioara vor incepe o relatie, vor considera ca nu au nimic in comun si ca nu au ce invata de la partener. Aceasta legatura are nevoie de timp astfel incat partenerii sa ajunga sa inteleaga si sa accepte nevoile celuilalt.

Berbecul si Fecioara par la prima vedere a fi doua firi opuse: in timp ce Berbecul este trufas, dominant si agresiv, demarand mereu noi proiecte si dand dovada mereu de nerabdare, Fecioara este minutioasa si linistita, chiar timida, lucrand cu rabdare pentru a-si atinge scopurile, stabilite mereu pe termen lung. La inceputul relatiei, cei doi vor observa doar defectele partenerului. Fecioara crede ca Berbecul este prea arogant iar Berbecul considera Fecioara ca fiind o persoana prea mofturoasa. Dar daca se vor concentra doar asupra calitatilor partenerului, vor descoperi multe lucruri placute si interesante. Berbecul va invata Fecioara cate ceva despre distractie si relaxare, despre spontaneitatea care lipseste de multe ori din viata Fecioarei. Fecioara il poate invata pe Berbec sa fie mai rabdator si mai atent la detalii si, de asemenea, ii poate arata ca lucrurile si momentele marunte sunt si ele importante. Berbecul poate invata Fecioara sa abordeze mai relaxata situatiile; in schimb, Fecioara isi va invata partenerul sa fie mai politicos si sa pretuiasca munca.

Berbecul este condus de planeta Marte iar Fecioara de catre planeta Mercur. Berbecul ar dori sa plece la lupta fara a mai pierde timpul cu pregatirea si planificarea strategiei. Dimpotriva, Fecioara doreste sa analizeze totul pana in cele mai mici detalii inainte de a actiona.

Berbecul este un semn de Foc iar Fecioara unul de Pamant. Acolo unde Berbecul da dovada de nerabdare, Fecioara este pragmatica si linistita. Fecioara cantareste bine toate oportunitatile inainte de a lua o decizie si de a se implica in cadrul unui proiect in timp ce Berbecii vad numai ceea ce vor sa vada si se arunca cu capul inainte. Este valabil atat in viata profesionala cat si in cadrul relatiilor personale, unde de multe ori fac dovada unei incapatanari exagerate.

Cel mai bun aspect al relatiei: eficacitatea cu care lucreaza in echipa, fie ca este vorba de planul personal sau de cel profesional. Personalitatile lor, opuse din multe puncte de vedere, ajuta la completarea armonioasa a partenerului.

sus

Compatibilitate Berbec - Balanta

Berbecul si Balanta sunt plasate la exact 180 de grade in reprezentarea circulara a zodiacului european. Fiecare din aceste doua semne poseda calitati care lipsesc partenerului. Berbecul pune pe primul plan sinele in timp ce Balanta are tendinta de a lucra in echipa; diferentele nu se opresc insa aici: Berbecul este impulsiv, grabit si gata sa se lanseze in proiecte noi si interesante, in timp ce Balanta este nesigura, doritoare de liniste si prefera sa abordeze problemele cu mult calm. Berbecul poate invata de la Balanta ca propriul mod de a rezolva lucrurile nu este neaparat si cel mai bun mod.

Aceste semne sunt deosebit de atrase din punct de vedere fizic unul de celalalt, caracteristica prezenta la toate semnele aflate in opozitie in cadrul zodiacului. Vor ajunge cu siguranta la un punct critic in cazul in care nu vor dori sau nu vor reusi sa inteleaga si sa accepte punctul de vedere al partenerului.

Ca parteneri, sunt un cuplu echilibrat. Fermecatoarea si cultivata Balanta poate invata pe trufasul Berbec cate ceva despre stil. Balanta pretuieste armonia in cadrul unei relatii si va merge oricat de departe in incercarea de o mentine. Berbecul este hotarat si o poate invata pe sovaielnica Balanta cum sa se bazeze pe intuitie pentru a primi raspunsul potrivit.

Berbecul este condus de planeta Marte iar Balanta de catre planeta Venus. Venus si Marte sunt compatibile fiind cele doua fete ale monedei numita ?uplu? Sunt recunoscute ca apartinand masculinului si femininului, acesta relatie fiind un echilibru perfect intre energia apartinand ambelor sexe.

Berbecul este semn de Foc iar Balanta de Aer. Aerul este cel care alimenteaza Focul si il ajuta sa creasca in intensitate. Berbecul poate avea un efect pozitiv asupra dezvoltarii Balantei, asupra ideilor si progresului acestui semn. Lucrul in echipa este o adevarata provocare uneori din cauza situarii la poluri opuse. Graba cu care Berbecul trateaza totul poate intra in contradictie cu firea echilibrata a Balantei si modul rational in care abordeaza situatiile.

Cel mai bun aspect al relatiei: armonia rezultata in urma unirii influentei planetelor Marte si Venus. Echilibrul dintre sine si ceilalti, reprezentat de polaritatea celor doua semne, este o situatie din care amandoi vor avea de invatat. Fiecare aduce in aceasta relatie elemente care lipsesc partenerului, ducand la un echilibru minunat.

sus

Compatibilitate Berbec - Scorpion

Relatia de dragoste dintre un Berbec si un Scorpion ii face pe parteneri sa se gandeasca cum de au putut sta unul fara celalalt pana acum. Scorpionul este mai devotat relatiei conjugale decat Berbecul, implicandu-se foarte mult, atat pe plan afectiv cat si material. Aceste doua semne tind sa se certe mult si din orice. In ciuda gradului diferit de implicare in acesta relatie, ambii au tendinta de a-si asuma riscuri; cu siguranta nu se vor plictisi in cadrul acestei relatii. Vor avea dificultati in a intelege dorintele partenerului, Berbecul fiind extrovertit si dand dovada de multa sinceritate in relatiile cu apropiatii sai, in timp ce Scorpionul este interiorizat, uneori chiar emotiv. De multe ori se va simti nevoia unui armistitiu pentru ca totul sa se desfasoare normal.

Berbecul si Scorpionul sunt condusi de aceeasi planeta, Marte, Scorpionul fiind condus si de catre Pluto, planeta puterii. Cand doua persoane ce poseda energia planetei Marte se reunesc, scena va fi asemanatoare cu intalnirea a doi soldati pe campul de lupta: fie vor fi aliati, fie vor fi dusmani de moarte. Marte reprezinta de asemenea pasiunea, asa ca Berbecul si Scorpionul vor avea parte de momente foarte placute impreuna, atat in dormitor cat si in afara lui. Certurile sunt normale in cadrul acestui cuplu iar impacarea este un moment pe care cu siguranta il vor astepta cu nerabdare.

Berbecul este un semn de Foc iar Scorpionul unul de Apa. Aceste elemente pot fi o combinatie foarte reusita, reunind energia fizica si emotionala a partenerilor pentru a depasi obstacolele. Scorpionul este un strateg talentat si poate pondera Berbecul, cel din urma invatand cum sa-si planifice bataliile inainte de a se arunca in lupta. Berbecul invata Scorpionul sa renunte si sa mearga mai departe atunci cand eforturile depuse sunt irosite. Totusi, Apa poate stinge Focul, tendinta Scorpionului de a manipula sentimentele celorlalti avand efect maxim asupra Berbecului; prea multa Apa va tempera entuziasmul acestuia. De asemenea, prea mult Foc va evapora Apa imediat. Este de preferat ca cele doua semne sa lucreze impreuna si nu impotriva partenerului.

Berbecul poate invata Scorpionul cate ceva despre spontaneitate si despre cum sa se implice in anumite actiuni doar de dragul experientei, fara a mai respecta acea agenda stricta care organizeaza viata Scorpionului in general. Scorpionul poate invata Berbecul cum sa mentina echilibru in viata si cum sa ajunga la finalul proiectelor demarate.

Cel mai bun aspect al relatiei: puterea pe care o vor atinge atunci cand isi vor combina capacitatile. Sunt doi invingatori si nu vor renunta la lupta, astfel incat relatia lor nu va fi niciodata pe locul doi in nici un clasament.

sus

Compatibilitate Berbec - Sagetator

O astfel de pereche pare desprinsa din basme. Au multe in comun (aceeasi energie si aceleasi pasiuni), fiind extrem de compatibili. O relatie incendiara si pasionala, fiind mereu dispusi sa se implice in activitati noi si interesante. Ambii isi doresc o experienta de viata proprie, nedorind sa irosesca timp citind sau ascultand pe altii cum isi expun propriile reusite. Trebuie totusi sa fie precauti: au tendinta de a risca prea mult, Berbecul fiind mereu grabit iar Sagetatorul acordand importanta oricarui fapt, mai putin celor cu adevarat importante si evidente. De asemenea, fiind atat de asemanatori, va fi dificil sa mentina relatia pe termen lung, data fiind energia pe care o investesc in proiecte noi, fara insa a le duce pana la capat.

In cazul in care nu sunt indragostiti unul de altul, pot fi totusi prieteni buni. Problemele sunt rare, insa Sagetatorul are nevoie de mai multa independenta decat Berbecul, care uneori se dovedeste a fi extrem de posesiv. Berbecul este de asemenea un pic mai sensibil decat nostimul Sagetator, ceea ce nu se va impaca foarte bine cu modul direct de a vorbi al partenerului. Partea buna este ca ambele semne sunt capabile sa ierte si sa uite repede.

Berbecul este condus de Marte iar Sagetatorul de Jupiter, planeta intelepciunii si a norocului. Ambele sunt semne masculine, privind lumea in acelasi mod. Sagetatorului ii place sa riste, aflandu-se sub influenta indulgenta a lui Jupiter. Marte aduce initiativa in viata Berbecului, acesta actionand sub impulsul momentului, uneori fiind chiar un pic agresiv. Cand Berbecului ii vine o idee noua si interesanta legata de o excursie sau de o alta aventura, Sagetatorul este mereu dispus sa il insoteasca.

Ambele sunt semne de Foc. Aceasta combinatie poate produce o flacara ce va arde permanent. Sunt mereu gata de plecare. Au resurse nelimitate de energie.

Nu vor exista lupte pentru putere intre cei doi. Berbecului ii place sa-si asume toata gloria iar Sagetatorul se limiteaza la a controla evenimentele din spatele scenei. Sunt mai priceputi la demararea proiectelor decat la finalizarea lor, aceasta fiind o adevarata problema daca unul dintre ei va considera ca relatia lor este invechita; bine totusi ca aceasta perspectiva este putin probabila. Berbecul se plictiseste usor, insa Sagetatorul are grija ca viata lor sa fie mereu interesanta si plina de neprevazut.

Cel mai bun aspect al relatiei: inclinatia comuna pe care o au catre activitati de pionierat si catre aventura. Au acelasi entuziasm si energie. Pasiunile comune si personalitatile similare asigura succesul acestei relatii.

sus

Compatibilitate Berbec - Capricorn

In cadrul unei relatii, Berbecul si Capricornul trebuie sa se straduiasca pentru a-si mentine reciproc tonusul. Modul in care abordeaza totul poate parea chiar opus, Berbecul actionand fara macar a se intreba incotro sa-si indrepte energia sau ce va obtine in final in timp ce Capricornul cantareste foarte bine alternativele inainte de a lua o decizie. Berbecul se misca repede insa Capricornul evita riscurile inutile, miscandu-se in ritm mai lent. Ambii parteneri ajung mereu acolo unde si-au propus sa ajunga, insa folosesc pentru aceasta metode diferite; de multe ori, chiar si destinatiile lor sunt diferite.

Capricornul este in general destul de tacut si nu isi asuma riscuri in timp ce Berbecul este mai galagios si mai activ. Sunt doua persoane incapatanate si considera ca au mereu dreptate. Au conceptii diferite: Berbecul cauta mereu o scurtatura in timp ce Capricornul doreste sa urmeze regulile ca la carte daca acestea sunt deja verificate in practica si s-au dovedit a fi de succes. Atunci cand Berbecul decide ca vrea sa fie cu o anumita persoana, nu mai tine cont de argumente precum compatibilitate sau precautie, declarandu-si pasiunea in graba. Capricornul, pe de alta parte, doreste sa analizeze gradul in care un potential partener va reusi sa o sustina in cariera si in viata personala.

Berbecul este condus de planeta Marte iar Capricornul de planeta Saturn, planeta destinului. Aceste planete se vor confrunta des, la fel precum Berbecul si Capricornul se vor stradui pentru a ajunge la un punct de vedere comun. Se pot ajuta, mai ales in cadrul proiectelor in care sunt ambii implicati, Saturn dand puterea de a merge inainte iar Marte energia si motivatia necesara pentru a finaliza. Ambii au tendinta de a-si impune punctul de vedere in fata partenerului; daca energia lor nu este canalizata pentru cauze mai bune, cele doua planete vor ajunge la conflicte, uneori chiar violente. Berbecul trebuie sa nu lucreze impotriva Capricornului, care, la randul lui, trebuie sa nu incerce sa tempereze elanul partenerului.

Berbecul este un semn de Foc iar Capricornul de Pamant. In timp ce Berbecul este dinamic, Capricornul este mai ponderat si mai pragmatic.

Ambii parteneri se implica activ in diferite proiecte, insa au scopuri si interese atat de diferite incat lucreaza cel mai bine atunci cand fiecare primeste o sarcina specifica si bine definita. In aparenta, Berbecul este conducatorul; sub indrumarea lui vor reusi sa depaseasca orice obstacol. Insa si Capricornul conduce in mod indirect. Pentru ei este foarte important sa inteleaga ca, pentru a reusi, compromisul este o solutie mai buna decat cearta.

Cel mai bun aspect al relatiei: fiecare aduce calitati diferite in aceasta combinatie. Odata ce vor invata ca trebuie sa permita partenerului sa se exprime asa cum doreste el vor ajunge sa lucreze in echipa.

sus

Compatibilitate Berbec - Varsator

Combinatia dintre imaginatia Varsatorului si dinamicitatea Berbecului fac din aceasta pereche una extrem de creativa. Relatia lor este orice mai putin statica; viata lor impreuna nu va fi niciodata plictisitoare. Semnele zodiacale care au personalitati foarte diferite au in general o relatie speciala, iar acestea doua nu se abat de la regula. Sunt prieteni foarte buni si comunica excelent. Inteleg modul entuziast in care partenerul priveste viata. Sunt doritori de noi aventuri si experiente; cu cat sunt mai ciudate si mai periculoase, cu atat mai bine pentru ei.

Multe relatii ale unor parteneri Berbec ?Varsator sunt bazate pe admiratie reciproca. Berbecul adora inventivitatea Varsatorului si modul in care privesc lumea; Varsatorul iubeste Berbecul pentru energia si spiritul de initiativa de care da dovada. Varsatorul are multe idei, insa de multe ori ii este greu sa le puna in practica. Cum ambele semne pretuiesc independenta, tendinta Berbecului catre a fi posesiv il poate determina pe Varsator sa adopte o pozitie defensiva. Desi sunt atasati unul de celalalt, vad lumea in culori diferite; trebuie sa aiba rabdare si sa inteleaga punctul de vedere al partenerului. Berbecul se implica prea mult pentru detasatul Varsator iar acesta este prea imprevizibil pentru gusturile partenerului. Varsatorul este singurul semn zodiacal care intrece Berbecul in spontaneitate.

Berbecul este condus de planeta Marte iar Varsatorul de planeta Saturn, planeta destinului, si de Uranus, planeta razvratirii. Varsatorul imprumuta viziunea mareata asupra lumii de la planeta Uranus si constiinta sociala si filantropica de la Saturn. Marte este un element potrivit acestei combinatii, aducand pasiune, actiune si toate acele idealuri marete care il conduc pe Berbec.

Berbecul este un semn de Foc iar Varsatorul de Aer. Aerul alimenteaza Focul si il ajuta sa se raspandeasca; de asemenea, Varsatorul il ajuta pe Berbec sa creeze noi strategii si sa le puna in practica. Varsatorul il stimuleaza intelectual, lucru pe care celelalte semne nu reusesca sa-l faca.

Berbecul ofera Varsatorului increderea necesara pentru a merge mai departe in loc sa stea in ?aborator?si sa conceapa noi proiecte. Varsatorul poate echilibra firea Berbecului si il poate determina sa finalizeze ceea ce a inceput in loc sa demareze mereu alte proiecte, abandonandu-le pe cele vechi. Respecta foarte mult partenerul si ii poarta o admiratie sincera, reusind astfel sa depaseasca eventualele probleme, inerente vietii de cuplu.

Cel mai bun aspect al relatiei: capacitatea lor de a atinge orice si-au propus atunci cand lucreaza impreuna. Relatia lor este o combinatie intre viziune si practica.

sus

Compatibilitate Berbec - Pesti

Aceasta combinatie este avantajoasa pentru cei doi. Berbecul este un semn puternic; Pestii se lasa condusi de instinct in tot ceea ce fac, caracteristica prezenta si la partenerii Berbeci. In aparenta, legatura dintre Berbec si Pesti este una total neinspirata, insa atunci cand sunt indragostiti pot intelege si raspunde cu usurinta nevoilor partenerului. Pestii sunt intuitivi, folosindu-se de aceasta capacitate in orice situatie, chiar si in dragoste. Berbecul trebuie sa dea dovada de o generozitate cel putin egala cu a partenerului pentru ca acesta sa nu-l catalogheze drept egoist si nepasator.

Berbecul este un conducator plin de imaginatie. Cand gaseste ceva care sa-l atraga nu se va opri pana nu-l va obtine; nu se gandeste de doua ori inainte de a incepe o activitate. Cand "prada" este blandul Peste, Berbecul are tendinta de a-si asuma rolul de protector al acestuia. Interesant este totusi ca, in realitate, Pestii sunt cei care il protejeaza pe partener, oferindu-i o oaza de liniste si relaxare in cadrul caminului. Pestii sunt semn de Apa; ca urmare, sunt darnici si intelegatori, iar daca partenerul nu raspunde cu aceeasi moneda vor iesi scantei. Stiu cum sa procedeze pentru ca Berbecul sa nu devina agitat sau grabit. Impreuna sunt o echipa dinamica, combinand stilul direct al Berbecului cu modul intuitiv de a cunoaste oamenii specific Pestilor.

Berbecul este condus de planeta Marte iar Pestii de planeta Jupiter, a norocului, si de planeta Neptun, a iluziilor. Marte aduce multa pasiune vietii visatoare specifica influentei planetei Neptun. Berbecul ajuta Pestii sa isi indeplineasca fanteziile. Influenta lui Jupiter permite Pestilor sa ajute cu succes partenerul in incercarea de a podera excesele acestuia.

Berbecul este un semn de Foc iar Pestii de Apa. Desi aceste elemente opuse isi pot cauza multe probleme, totusi pot forma o echipa buna: Pestii pot ajuta Berbecul sa se relaxeze si sa invete sa asculte ceea ce au ceilalti de spus, in timp ce Berbecul invata Pestii cum sa iasa in lume si sa infrunte orice fel de risc fara a ezita. Aceasta este o lectie folositoare pentru Pesti, care sunt destul de inteligenti si pot discerne intre riscurile la care se pot expune si cele pe care trebuie sa le evite.

Spre deosebire de Berbec, Pestii nu simt nevoia de a fi in varful piramidei sociale. Le place sa dea o mana de ajutor atunci cand li se cere, insa cu siguranta nu isi doresc sa conduca un proiect; aceasta este o caracteristica pe care Berbecul o va aprecia cu siguranta. Impreuna pot ajunge la un rezultat pozitiv in cadrul actiunilor intreprinse.

Cel mai bun aspect al acestei relatii: au foarte mult de invatat unul de la celalalt. Pestii arata Berbecului cum sa ajute si sa acorde importanta fiecarei fiinte; Berbecul invata Pestii cum sa aduca visele in practica in loc sa astepte ca acestea sa se concretizeze de la sine. O relatie care aduce beneficii ambelor parti.

Te mariti? Intra in comunitatea planificarenunta.ro!


Caracteristici zodie
Afla compatibilitatea in dragoste in functie de zodie:
BerbecBerbecTaurTaurGemeniGemeniRacRacLeuLeuFecioaraFecioaraBalantaBalantaScorpionScorpionSagetatorSagetatorCapricornCapricornVarsatorVarsatorPestiPesti

Articole recomandate

Zodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragosteZodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragoste
Persoanele nascute sub semnul acestei zodii sunt pline viata, iubesc sa aiba grija de persoanele dragi si sunt pline de optimism. Nu suporta oamenii negativisti si incearca sa se incarce cat mai mult cu energie pozitiva. Nu intra in conflicte si vor
Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!
Pozitia planetelor in ziua in care te-ai nascut iti arata care sunt punctele tale forte, care iti sunt slabiciunile, ce iti place si ce nu iti place. Astrologii au alcatuit si o serie de caracterizari care spun despre tine ce fel de vrajitoare
Cei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubescCei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubesc
Sunt iubitori, sinceri si niciodata nu ar minti-o pe femeia pe care o iubesc. Alaturi de aceste zodii de barbati si-ar dori sa fie orice femeie. Iata care sunt zodiile de barbati in care poti sa ai incredere deplina TaurTaurii sunt familisti
Ce talismane ti se potrivesc in functie de zodieCe talismane ti se potrivesc in functie de zodie
Dintotdeauna  oamenii au folosit fel si fel de talismane pentru a le aduce noroc. Si, atunci, de ce nu ai folosi talismanul potrivit zodiei tale?Iata ce talismane ti se potrivesc, in functie de zodie.BerbecSemn de foc, pentru tine sunt
Caracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENICaracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENI
Caracteristici GEMENI. Gemenii sunt al treilea semn zodiacal. Perioada lor incepe din  21 mai si se termina pe 21 iunie. Nativii zodiei sunt inteligenti, pasionali, dinamici, dar duali. Sunt un semn cameleonic, care se schimba in functie de