YOGHINUL
Nativul zodiei Yoghin este un idealist, aflat departe de lume prin intreaga sa existenta materiala si spirituala.

Perioada: 11 martie - 20 martie
Corespondentul din zodiacul european: pesti;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: iepure.

Nativul zodiei Yoghin este un idealist, aflat departe de lume prin intreaga sa existenta materiala si spirituala. Uneori este o persoana greu de inteles si pare ca nu are un scop in viata. Are o parere foarte proasta despre cei care considera ca singurul lucru pentru care merita sa traiesti este bunastarea materiala, el punand mare accent pe evolutia spirituala.

Este o persoana retrasa, care nu are incredere in fortele proprii si caruia ii place sa-si petreaca timpul cu propria persoana, chiar daca acest lucru duce la raceala relatiilor pe care le are, atat cu prietenii cat si cu familia, care il considera o persoana greu de inteles. Insa acest lucru nu este adevarat pentru ca yoghinul este un analist fin si are un suflet mare, doar ca vrea sa fie lasat sa traiasca in lumea lui. Nativul zodiei este un filosof innascut.

Pe plan profesional, nativul din zodia Yoghin nu este genul de persoana care sa lupte pentru a urca pe scara ierarhica, afacerile nefiind o tentatie pentru el. Ii plac discutiile filozofice interminabile, pana tarziu in noapte.

Pe plan sentimental, este un partener sensibil, dar si foarte vulnerabil, fiind ranit usor de orice problema care apare in viata de cuplu.

Caracteristici zodie