Vierul
Nativul zodiei Vier este ocrotit de astre, dovedindu-se a fi o persoana cu gusturi rafinate.

Perioada: 21 iunie - 30 iunie;
Corespondentul din zodiacul european: racul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: capra.

Nativul zodiei Vier este ocrotit de astre, dovedindu-se a fi o persoana cu gusturi rafinate, care iubeste arta sub toate formele ei si fiind caracterizat de un spirit aristocrat. Este o persoana deosebit de inteligenta, avand inclinatii catre stiinte abstracte cum este matematica si fizica. Este o persoana care stie cum sa cucereasca persoanele cu care intra in contact, dar evita sa sara in ajutorul persoanelor din jur.

Nativul din zodia Vier nu se dovedeste a fi foarte harnic si are tendinta sa profite de ceilalti, ajungand chiar sa-i manipuleze pentru a-si atinge obiectivele.

Este un adevarat maestru al cuvintelor, reusind sa-i convinga, foarte usor, pe cei din jur ca argumentele sale sunt juste. Are vointa si se bazeaza mult pe intuitie, mai ales in discutiile pe care le are in societate. Daca are impresia ca cineva se indoieste de parerile sale devine foarte agresiv.

Pe plan sentimental, este o persoana loiala, care nu isi va trada niciodata partenerul, familia fiind pe primul loc pentru el.

Caracteristici zodie