URSUL
Nativul zodiei Urs este genul de persoana care nu indrazneste sa faca primul pas intr-o relatie.

Perioada: 13 august - 23 august;
Corespondentul din zodiacul european: leul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: maimuta.

Nativul zodiei Urs este o persoana foarte darnica, fiind in stare sa le dea celor din jur si camasa de pe el. Este pofticios si ar vrea pentru el cam tot ce-i place. Este destul de naiv, si la fel ca un copil isi doreste mereu sa aiba tot ce este nou pe piata.

Datorita bunatatii de care da dovada, oamenii au impresia ca pot face ce vor din el, dar acest lucru se va dovedi a fi o mare greseala pentru ca atunci cand Ursul isi da seama va deveni foarte violent si razbunator. Cand este apreciat la adevarata lui valoare, nativul din zodia Urs are randament maxim si reuseste sa obtina ceea ce si-a propus.

Pe plan profesional, nativul din zodia Urs este angajatul perfect, fiind o persoana de incredere si foarte constiincioasa. Este genul de persoana care trebuie sa simta ca este apreciata la adevarata lui valoare pentru a da randament maxim, avand o mare putere de munca. Ursul va avea o sanatate de fier, asta daca nu intervine vreun accident.

Pe plan sentimental si familial, nativul din zodia Urs este foarte retras, preferand o viata linistita. Este genul de persoana care nu indrazneste sa faca primul pas intr-o relatie, preferand sa se lase cucerit.

Caracteristici zodie