TURNUL
Nativul zodiei Turn este o persoana care va fi langa tine cand vei avea nevoie.

Perioada: 03 noiembrie - 12 noiembrie;
Corespondentul din zodiacul european: scorpionul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: mistretul.

Nativul zodiei Turn este o persoana care va fi langa tine cand vei avea nevoie, fiind un prieten de nadejde. In relatiile cu persoanele din jur este foarte amabil si politicos. Are un simt artistic foarte dezvoltat si gusturi rafinate.

Este genul de persoana care nu se teme de obstacolele care ii apar in cale si care nu renunta la principiile pe care si le-a construit, chiar daca asta va face sa-si piarda aproape toti prietenii. Imaginatie bogata si inteligenta sa il ajuta foarte mult sa se faca remarcat printre persoanele de sex opus, dovedindu-se a fi un adevarat cuceritor.

Pe plan profesional, nativul din zodia Turn poate fi un desavarsit critic de arta sau un celebru artist, dar, fiind si o persoana meticuloasa, poate lucra si in laboratoare sau farmacii.

Pe plan familial, dar si in cercul de prieteni, nativul din zodia Turn este o persoana care se va atasa foarte usor de persoanele din jur, cu riscul de a devine si foarte posesiv. Ii va fi foarte greu sa-si intemeieze o familie pentru ca va incerca sa isi gaseasca partenera perfecta.

Caracteristici zodie