SCOICA
Nativul zodiei Scoica este o persoana candida in exprimarea opiniilor, sincera si deschisa.

Perioada: 03 decembrie - 12 decembrie;
Corespondentul din zodiacul european: sagetatorul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: sobolanul.

Nativul zodiei Scoica este o persoana candida in exprimarea opiniilor, sincera si deschisa la judecata. Este original, desi nu este mereu agreabil pentru persoanele din jur. Scoica are o inteligenta limpede si stie exact ce trebuie sa urmareaca pentru a trage concluziile corecte dintr-o discutie.

Energia de care dispun nativii din zodia Scoica ii impinge in permanenta catre noi actiuni si proiecte, ceea ce da celor din jur impresia unei agitatii care pare complet inutila.

Este un bun ascultator si reuseste sa dea sfaturi intelepte, poti sa ii impartasesti orice, dar nu te astepta la reciprocitate din partea lui. Este o persoana sensibila si trece foarte greu peste experientele neplacute pe care le-a trait.

Pe plan profesional, nativul din zodia Scoica poate fi un bun psiholog, dar poate profesa in orice domeniu care este legat de munca cu oamenii.

Pe plan sentimental, este un partener de viata intelegator si rabdator, care va face orice ca cei din jurul sau sa nu sufere. In sufletul unui nativ din zodia Scoica poti patrunde foarte greu, fiind o fire introvertita. Dar odata ce ai reusit iti vei da seama ca este o persoana cu sufletul de aur.

Caracteristici zodie