SARPELE
Nativul zodiei Sarpe este genul de persoana care va trai momentul si nimic mai mult.

Perioada: 01 iulie - 10 iulie;
Corespondentul din zodiacul european: racul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: capra.

Nativul zodiei Sarpe este genul de persoana care va trai momentul si nimic mai mult, trecand prin viata fara a invata mare lucru. Pentru el nu exista viitor, ci numai prezent, este o persoana care nu se gandeste la consecintele faptelor sale si care nu invata din experienta. Nu se bazeaza pe momentele favorabile care ii apar, stiind ca daca doreste sa se realizeze profesional trebuie sa isi faca singur norocul.

Este o persoana inteligenta care nu ezita sa se foloseasca de orice mijloace pentru a-si atinge obiectivele, stiind sa speculeze fiecare oportunitate care i se iveste. Insa, in ciuda vanitatii de care da dovada, reuseste sa-si faca foarte multi prieteni pentru ca stie sa fie fermecator, atunci cand este in interesul lui.

Pe plan sentimental, nativul din zodia Sarpe este un partener de viata foarte impulsiv si imprevizibil. Nu este partenerul ideal, dar are un aspect fizic impunator, care il ajuta sa fie atragator pentru sexul opus. Nativul din zodia Sarpe nu este constant si nici fidel, in unele cazuri dovedindu-se a fi un escroc sentimental.

Pe plan profesional, este genul de persoana care prefera sa lucreze pe cont propriu pentru a castiga bani multi intr-un timp relativ scurt, oricat ar fi de riscant. Poate ajunge milionar peste noapte, dar poate falimenta la fel de usor.

Caracteristici zodie