RANDUNICA
Nativul zodiei Randunica este genul de persoana iubitoare de armonie si de ordine.

Perioada: 13 septembrie - 23 septembrie;
Corespondentul din zodiacul european: fecioara;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: cocosul.

Nativul zodiei Randunica este genul de persoana iubitoare de armonie si de ordine, care isi doreste o viata linistita, fara aventuri si surprize. Este o persoana ordonata, dar cu o fire pragmatica care isi spune cuvantul in tot ceea ce face. Este o persoana care pune propriile interese mai presus de orice si este dispus sa faca orice sacrificiu pentru a ajunge sa detina puterea „suprema".

Cand ajunge sa se simta depasit de evenimente, are tendinta de a renunta la tot, inclusiv la visul sau: puterea. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru nativul din zodia Randunical este sa aiba o viata linistita, ordonata in care sa-si asume responsabilitatile care ii revin.

Pe plan profesional, nativul din zodia Randunica nu are aspiratii foarte mari, fiind multumit si cu un post de simplu angajat. Acesta va fi constiincios si loial, atata timp cat are impresia ca el este cel care detine puterea.

Pe plan sentimental, este un familist convins, care incearca din rasputeri sa petreca cat mai mult timp cu cei dragi, fiind foarte afectuos si vesel.

Caracteristici zodie