PUSTNICUL
Nativul zodiei Pustnic este ambitios, onest si dispune de o mare rezerva de bunavointa.

Perioada: 23 noiembrie - 02 decembrie;
Corespondentul din zodiacul european: sagetatorul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: sobolanul.

Nativul zodiei Pustnic este ambitios, onest si dispune de o mare rezerva de bunavointa si prietenie pentru cei din jur. Are o personalitate puternica, bazandu-se intotdeauna pe propriile forte fiind capabil de eforturi prelungite pentru a-si atinge idealul, acela de a se implini pe plan profesional. Sunt persoane care uras atitudinile dictoriale, considerand atacurile asupra celor slabi drept atacuri la propria persoana.

Are o fire rebel, care il va duce adesea la auto-izolare. Este o persoana foarte inteligenta, avand si o deosebita sete de cunoastere. Este un deschizator de drumuri si intotdeauna va incerca sa-si dezvolte capacitatile intelectuale. Pusnicul are capacitatea de a cantari un individ sau o situatie, si astfel va fi foarte greu sa profiti de firea sa generoasa si caritabila.

Pe plan profesional, nativul din zodia Pustnic va ajunge intotdeauna pe culmile cele mai intalte, avand un viitor foarte promitator in afaceri sau politica. Se va dedica in totalitate muncii sale si astfel ii va fi foarte greu sa-si intemeieze o familie.

Pe plan sentimental, viata Pustnicului are toate sansele sa fie foarte saraca. Isi va intemeia o familie in momentul in care isi va gasi un partener de viata care ii va impartasi preocuparile.

Caracteristici zodie