PHOENIXUL
Nativul zodiei Phoenix este o persoana foarte agreabila si simpatizata de toti.

Perioada: 01 iunie - 10 iunie;
Corespondentul din zodiacul european: gemenii;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: calul.

Nativul zodiei Phoenix este o persoana foarte agreabila, simpatizata de toti cei cu care intra in contact. Trasatura dominanta a acestuia este caracterul puternic, ceea ce va dovedeste ca ar putea fi un redutabil om politic.

Este genul de persoana care nu abuzeaza de bunatatea celor din jur ci, incearca sa-i ajute pe cei care au nevoie de el. Este un bun ascultator si incearca, pe cat posibil, sa dea cele mai intelepte sfaturi.

Este genul de persoana care recurge la compromisuri pentru a-si atinge obiectivele, si uneori se dovedeste a fi prea agresiv cu cei din jurul sau.

Pe plan profesional, nativul din zodia Phoenix este foarte constiincios, este genul de persoana care nu isi va neglija niciodata indatoririle, ba mai mult, ar putea ramane peste program pentru a le duce la bun sfarsit.

In plan sentimental, incearca, pe cat posibil, sa evite complicatiile si prefera sa spuna lucrurilor pe nume. In relatia de cuplu se bazeaza pe intelegere reciproca si sinceritate. Isi doreste un partener bland si tandru ca el, cu care sa traiasca in armonie.

 

Caracteristici zodie