PERLA
Nativul zodiei Perla este o fire sensibila, dar sub o aparenta de duritate.

Perioada: 20 februarie - 01 martie;
Corespondentul din zodiacul european: pestii;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: iepurele.

Nativul zodiei Perla este o fire sensibila, dar sub o aparenta de duritate. Este o persoana care are mare nevoie, in viata lui, de sentimente calde, de prietenie, de tandrete si ocrotire, dar, pentru ca este o persoana sensibila si destul de vulnerabila, are tendinta sa-si construiasca o imagine de persoana dura, puternica. Pare o persoana usor de convins si manipulat, dar nu accepta sa fie criticat si cu atat mai putin sa i se impuna o parere pe care o considera mai proasta decat a lui.

Pe plan profesional, nativul din zodia Perla este un subaltern disciplinat si constiincios, caruia Ii place sa se perfectioneze continuu si incearca sa devina cel mai bun in ceea ce face, pentru ca nu este genul de persoana care sa apeleze la ajutorul celor din jur. Este deasemenea un bun prieten, pe care te poti baza oricand. Este genul de persoana care asculta cu rabdare confesiunile prietenilor si incearca sa le ofere cele mai bune sfaturi si sprijinul lui neconditionat.

Pe plan sentimental este partenerul de viata perfect: este sensibil, romantic, te rasfata tot timpul cu mici atentii si stie intotdeauna sa te faca sa te simti in centrul atentiei. Viata alaturi de el va fi lipsita de suprize neplacute, fiind fidel partenerului si familiei.

Caracteristici zodie