PANA
Nativul zodiei Pana se va putea afirma in multe domenii, stapanind arta cuvintelor.

Perioada: 03 septembrie - 12 septembrie;
Corespondentul din zodiacul european: fecioara;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: cocosul.

Nativul zodiei Pana se va putea afirma in multe domenii, stapanind arta cuvintelor. Vorbeste cu mestesug si scrie cu mult farmec si talent. Este o persoana foarte inteligenta, care a mostenit darul scrisului si al vorbirii, putand sa faca o cariera stralucita ca scriitor.

Este genul de persoana care se pierde in amanunte si uita sa puncteze ceea ce este cu adevarat important. Nu este o persoana perseverenta si acest lucru il va trage inapoi. Poate face cariera in teatru, reusind foarte usor sa ironizeze defectele celor din jur. Isi doreste sa duca o viata inconjurata de faima si ca numele sau sa ramana pentru mult timp pe buzele oamenilor.

Pe plan profesional, nativul din zodia Pana poate urma o cariera stralucita ca scriitor sau ca actor, dar nici o cariera in politica nu ii este exclusa, avand capacitatea de a convinge foarteusor persoanele din jur.

Pe plan sentimental, nativul din zodia Pana are tendinta sa devina o persoana lipsita de modestie, incercand sa rezolve lucrurile in asa fel in cat sa-i fie numai lui bine. Nu este un partener loial si are nevoie de o persoana intelegatoare si rabdatoare.

Caracteristici zodie