LEUL
Nativul zodiei Leu este un bun luptator si nu va accepta niciodata o infrangere.

Perioada: 13 noiembrie - 22 noiembrie;
Corespondentul din zodiacul european: scorpionul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: mistretul.

Nativul zodiei Leu are cate ceva si din firea leului, fiind un bun luptator care nu va accepta niciodata o infrangere. Intotdeauna isi va cauta un adversar pe masura cu care nu va avea indurare, dar lupta pe care o va duce se va baza pe corectitudine. Leii au o personalitate puternica si sunt iuti la manie, dar sunt capabili sa ierte la fel de repede.

Este o persoana care nu se impiedica in amanunte, preferand sa faca totul in stil mare. Apreciaza afectiunea care li se ofera si raspund prin generozitate prin propria lor afectiune. Este considerat o persoana antipatica deoarece are obiceiul de a ridiculiza defectele celor din jur. Este orgolios si schimbator, dar este si o persoana foarte inteligenta cu care poti discuta pe orice tema.

Pe plan profesional, nativul din zodia Leu este un tip inventiv, intuitiv si uneori pasionat de sport. Ii place sa ocupe posturi inalte, putand fi un bun inventator sau cercetator, dar nici o cariera in sport nu este exclusa.

Pe plan sentimental, nativul din zodia Leu este o persoana extrem de dificila, fiind foarte capricios. Dar, odata ce a fost cucerit va sti cum sa aduca fericire in viata partenerului sau.

Caracteristici zodie