Fecioara
Nativul zodiei Fecioara este foarte inteligent, ii place foarte mult sa invete lucruri noi.

Perioada: 24 august - 02 septembrie;
Corespondentul din zodiacul european: fecioara;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: cocosul;

Nativul zodiei Fecioara este foarte inteligent, ii place foarte mult sa invete lucruri noi si se va dovedi un intelept. Este o persoana exigenta, atat cu propria persoana, cat si cu alte persoane, fiind mereu nemultumit de tot ceea ce se intampla in jurul sau.

Pe plan profesional, nativul din zodia Fecioara va ajunge in varful piramidei ierarhice, fiind o persoana cu o cultura generala foarte bogata si cu o logica de invidiat. Este un perfectionist, indiferent de domeniul in care lucreaza si de aceea cerintele lui sunt foarte mari, indiferent daca este vorba de ceilalti sau de propria persoana. Nu este persoana potrivita pentru a face cariera in politica, din cauza lipsei de diplomatie, care nu ii aduce multi aliati.

In familie si in cercul de prieteni, nativul din zodia Fecioara este foarte diferit de cel de pe planul profesional. Este mult mai intelegator si are mult mai multa rabdare cu persoanele din jur. In ceea ce priveste planul sentimental, nativul nu se dovedeste o fi un cuceritor, dar poate fi foarte insistent daca este convins ca si-a partenerul de viata. In momentul in care este convins ca si-a intalnit jumatatea isi va folosi sarmul pentru a cuceri persoana respectiva. Este genul de persoana care nu poate renunta la prejudecatilor sale si din aceasta cauza ii va fi foarte greu sa-si intemeieze o familie, in plus este si deosebit de gelos si posesiv.

 

Caracteristici zodie