FUNIA
Nativul zodiei Funie este o fire puternica care sprijina intotdeauna eforturile celorlalti.

Perioada: 22 decembrie - 31 decembrie;
Corespondentul din zodiacul european: capricornul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: bivolul.

Nativul zodiei Funie este o fire puternica care sprijina intotdeauna eforturile celorlalti, ceea ce ii atrage multa simpatie sincera si durabila. Este foarte inteligent si va gasi cele mai bune solutii la problemele sale, dar si la ale celor din jur.

Este foarte generos, dar, daca o persoana ii tradeaza increderea, mania lui devide periculoasa. Este o fire vesnic nelinistita, dar nici o framantare nu va transpare in exterior. Ajutorul lui este intotdeauna binevenit pentru ca cel mai adesea este calificat si bineintentionat.

Este genul de persoana care iti va sari mereu in ajutor, dar incearca sa nu ajungi in starea de a fi dependent de el pentru ca este un lucru pe care il detesta. Este inteligent si stie ca din prpriile greseli trebuie sa invete pentru a nu le mai repeta.

Pe plan profesional, nativul din zodia Funie are un profund simt al datoriei si este foarte constiincios. Este o persoana organizata, disciplinata si foarte tenace. Stie sa priveasca lucrurile in ansamblu, reusind sa rezolve astfel cu usurinta orice problema care apare. Are o privire de ansamblu asupra lucrurilor si reuseste sa identifice si sa rezolve problemele cu mare usurinta.

Pe plan sentimental, este un familist convins care va incerca sa nu isi insele niciodata partenerul. Fata de familie este foarte grijuliu si copiii sai se vor bucura de toata atentia si de conditiile cele mai bune.

 

Caracteristici zodie