FOCUL
Nativul zodiei Foc are o fire sensibila, care pretuieste foarte mult dragostea.

Perioada: 21 aprilie - 30 aprilie;
Corespondentul din zodiacul european: taurul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: sarpele;

Nativul zodiei Foc are o fire sensibila, care pretuieste foarte mult dragostea. Este o fire temperamentala, pune multa pasiune in tot ce face si nu accepta un esec, cautand intotdeauna cat mai multe solutii pentru a-si rezolva problemele.

Este o persoana cu inclinatii artistice, apreciand arta si frumosul in general. Este o persoana cu un simt al umorului foarte dezvoltat, calitate pe care o foloseste intotdeauna pentru a mai destinde atmosfera. Este un invingator si nu va accepta niciodata ca ar putea sa piarda, indiferent ca este vorba de planul sentimental sau de cel profesional. Un defect al sau este acela ca nu este perseverent.

Pe plan profesional, nativul din zodia Focului este un conducator, incercand sa isi impuna propriile reguli, dar stie sa puna si multa pasiune in ceea ce face.

In ceea ce priveste relatia de cuplu, este o persoana romantica, care crede din tot sufletul in fidelitate. Este un partener de nadejde, care in va fi aproape atat in momentele de tristete, cat si in cele de bucurie.

Caracteristici zodie