DIAMANTUL
Nativul zodiei Diamant este deasemenea o persoana orgolioasa.

Perioada: 11 iunie - 20 iunie;
Corespondentul din zodiacul european: gemenii;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: calul.

Nativul zodiei Diamant poate fi considerat o persoana dificila deoarece nimic nu il poate intrece in fapte si in convingeri. Este deasemenea o persoana orgolioasa, considerand ca i se cuvine toata admiratia celor din jur. Este o persoana sigura pe fortele proprii, dar este usor de sensibilizat prin complimente si maguliri.

Desi pare o persoana puternica, fara puncte slabe, acesta se dovedeste a fi punctul sau slab de pe urma caruia unele persoane pot profita. Nativul zodiei Diamant este o persoana inteligenta, dar de multe ori are tendinta de a fi superficial, fiind adeptul zicalei:"nu fa azi ce poti face maine". Este foarte usor de manipulat, mai ales daca este pus in centrul atentiei si este complimentat pe masura. Ii place sa straluceasca in anturajul sau si sufera atunci cand este neglijat.

Pe plan sentimental, nativul din zodia Diamant are succes, mai ales datorita aspectului fizic foarte atragator, dar din pacate este foarte egoist si greu de inteles de catre partenerul sau, pe care nu va ezita sa-l paraseasca, daca acesta nu se conformeaza dorintelor sale.

Caracteristici zodie