DELFINUL
Nativul zodiei Delfin este o persoana care nu se sperie foarte usor de dificultati.

Perioada: 24 octombrie - 02 noiembrie;
Corespondentul din zodiacul european: scorpionul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: mistretul.

Nativul zodiei Delfin este o persoana care nu se sperie foarte usor de dificultatile care pot aparea. Este un tip foarte hotarat si oricat de mari ar fi dificultatile si riscurile actiunilor sale, nu va ezita sa si le asume, fiind genul de persoana careia ii place sa-si traiasca viata la cote foarte ridicate.

Este o persoana care se pierde in detalii, putand sa duca la bun sfarsit numai proiectele marunte, nefiind in stare sa vada lucrurile in ansamblu. Este o persoana care intai se arunca cu capul inainte si, abia apoi, sta sa se gandeasca daca e bine sau nu.

Pe plan profesional, nativul din zodia Delfin isi poate alege o profesie din categoria celor care implica un risc, oricat de mare ar fi el. Isi poate alege sa faca cariera in domeniul militar sau poate devenii un foarte bun pilot de curse.

Pe plan sentimental, nu este foarte usor sa traiesti langa un Delfin, fiind o persoana foarte dificila, care va avea numeroase aventuri. Este pasional, dar in acelasi timp si destul de inconstant. Este genul de persoana care arunca cu banii, dar nu pentru familie, avand vicii destul de costisitoare.

Caracteristici zodie