Compatibilitate parinti
Compatibilitate parinti - zodia Berbec Compatibilitate parinti - zodia Berbec Berbecii sunt foarte onesti si directi, iar viata acestora de familie va fi foarte bine pusa la punct.
Compatibilitate parinti - zodia Taur Compatibilitate parinti - zodia Taur Parintii Taur cauta sa atinga stabilitatea si siguranta financiara in viata si vor sa asigure copiilor lor tot ce este mai bun.
Compatibilitate parinti - zodia Gemeni Compatibilitate parinti - zodia Gemeni Gemenii trebuie sa invete sa-si asculte copiii si sa le dea lectii de viata cu adevarat importante.
Compatibilitate parinti - zodia Rac Compatibilitate parinti - zodia Rac Parintele Rac bazeaza educatia copiilor pe traditie si pe stransa legatura de familie.
Compatibilitate parinti - zodia Leu Leul are tendinta de a isi asuma rolul de lider al familiei, si tot el are ultimul cuvant de spus. Leul este sufletul familiei, fiind jovial si deschis la lucrurile noi.
Compatibilitate parinti - zodia Fecioara Parintele Fecioara este foarte ferm si realist cu toate ca poate afisa un temperament nervos din cand in cand.
Compatibilitate parinti - zodia Balanta Parintele Balanta este diplomat, bland. Copiii vor apela la el atunci cand se vor afla implicati in conflicte si situatii mai dificile.
Compatibilitate parinti - zodia Scorpion Scorpionul ii invata pe copii sa fie conectati la viata de familie si sa isi asculte sentimentele.
Compatibilitate parinti - zodia Sagetator Sagetatorul este foarte jucaus si are o viziune foarte tinereasca asupra vietii.
Compatibilitate parinti - zodia Capricorn Capricornul se lupta sa isi intretina familia si este mereu preocupat de viitorul sau.
Compatibilitate parinti - zodia Varsator Varsatorul isi va sprijini copiii in tot ceea ce isi propun ei sa realizeze dar nu va fi prea transparent cand este vorba despre exprimarea sentimentelor.
Compatibilitate parinti - zodia Pesti Pestii au o fire romantica, visatoare si sensibila. Sunt intuitiv conectati de copiii lor si le incurajeaza activitatile creatoare.