Calul
Nativul zodiei Cal este o persoana sociabila, care pune accent pe partea spirituala.

Perioada: 01 aprilie - 10 aprilie
Corespondentul din zodiacul european: berbecul
Corespondentul din zodiacul chinezesc: dragonul

Nativul zodiei Cal este o persoana sociabila, care pune accent pe partea spirituala, mereu degajata, care molipseste cu optimismul sau. Este o persoana inconjurata de prieteni, dar va ramane mereu o individualitate.

Nativul din zodia Cal are propriile principii dupa care se ghideaza in viata si nu va accepta niciodata sa fie condus de altii. Pentru el nu este importanta parerea celor din jur despre persoana sa, el bazandu-se foarte mult pe partea spirituala a lucrurilor. In ceea ce priveste rezolvarea problemelor aparute, nativul incearca sa gaseasca solutii proprii, insa are momente in care este incapabil sa se concentreze si sa ia o decizie.

Este o persoana puternica atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, si est o persoana care are incredere in propria persoana, care stie ce vrea si care nu renunta pana nu isi atinge obiectivele.

Pe plan profesional, nu va putea sa ajunga niciodata sa fie lider deoarece nu are forta de convingere necesara pentru a se impune, chiar daca isi argumnteaza foarte bine opiniile.

Caracteristici zodie