CORABIA
Nativul zodiei Corabie are o fire destul de greu de patruns, fiind o persoana individualista.

Perioada: 02 martie - 10 martie;
Corespondentul din zodiacul european: pesti;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: iepurele.

Nativul zodiei Corabie are o fire destul de greu de patruns, fiind o persoana individualista. este o persoana care evita, pe cat se poate, sa se implice emotional,dar daca interesele sale cer acest lucru, nu are scrupule si isi poate rani foarte rau partenerul. Cu toate acestea are noroc in dragoste, partenerii sai gasind atragator aerul sau imprevizibil. Se adapteaza usor la orice schimbare si asta datorita curiozitatii care-l ajuta sa capete experienta si sa faca fata oricarei situatii, fiind o persoana insetata de nou.

Nativul din zodia Corabie poate fi un om de afaceri prosper, in primul rand datorita faptului ca este necrutator si, in al doilea rand pentru ca este o persoana care se pricepe de minune sa profite de orice oportunitate si stie sa speculeze orice situatie. Ca angajat, se dovedeste un coleg dificil, deoarece este gata oricand sa isi atribuie meritele pentru munca altuia.

In plan social, este o persoana care are multi prieteni, dar putini adevarati pentru ca nu este genul pe care sa te poti baza la nevoie.

In relatiile sentimentale ii place sa domine, iar in familie are tendinta de a deveni un stapan absolut.

Caracteristici zodie