CAPRA
Nativul zodiei Capra este o persoana cu o nerabdare continua, care vrea sa faca totul dintr-o data.

Perioada: 01 mai - 10 mai;
Corespondentul din zodiacul european: taurul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: sarpele;

Nativul zodiei Capra este o persoana cu o nerabdare continua, care vrea sa faca totul dintr-o data, fara sa-si impuna anumite prioritati. Este o persoana energica cu un temperament puternic. Este o persoana prudenta, care nu vrea sa-si asume prea multe riscuri. Entuziasmul si nerabdarea pot fi considerate mici piedici in avansarea sa pe scara ierarhica, facandu-l sa se avante in mai multe activitati in acelasi timp, chiar daca nu va reusii sa duca decat o mica parte la bun sfarsit.

Este o persoana foarte inteligenta, cu o cultura generala foarte vasta. Il prinde foarte bine rolul de deschizator de drumuri. Reuseste sa-si faca foarte repede prieteni datorita firii lui deschise si a dezvoltatului simt al umorului.

In ceea ce priveste viata sentimentala, nativul din zodia Capra viseaza la o dragoste romantica, care nu va deveni realitate deoarece partenerul de viata isi va da seama ca nu poate fi cucerit. Acest lucru nu il face sa-si piarda speranta, fiind o persoana care stie sa astepte si sa-si aleaga cu rabdare partenerul cel mai potrivit, caruia ii va fi credincios.

 

Caracteristici zodie