CAINELE
Nativul zodiei Caine este o persoana foarte curajosa, caruia ii place sa iasa in evidenta si sa fie pretuit.

Perioada: 22 iulie - 01 august;
Corespondentul din zodiacul european: leul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: maimuta.

Nativul zodiei Caine este o persoana foarte curajosa, caruia ii place sa iasa in evidenta si sa fie pretuit. Este, deasemenea, cinstit, o persoana care nu va recurge niciodata la compromisuri, acestea fiind calitatile cu care reuseste sa castige repede increderea si admiratia celorlalti. Este o persoana altruista, pe care te poti baza oricand.

Este genul de persoana care prefera o viata linistita, alaturi de cei dragi, in compania carora poate oricand depana amintirile frumoase, dar cu ajutorul carora va reusi sa treaca peste probleme. Hotararea cu care se afiseaza se dovedeste a fi un punct forte, reprezentantii sexului opus fiind cuceriti de acest lucru.

Pe plan profesional, nativul din zodia Caine este un excelent partener de afaceri care este fericitul detinator al celui de-al saselea simt cu ajutorul caruia isi poate da seama de orice inselatorie. Are si un simt etic foarte bine dezvoltat si pretinde sa i se acorde laudele si recompensele pe care le merita.

Pe plan sentimental, nativul din zodia Caine este partenerul perfect, fiind o persoana loiala si devotata familiei. Nu-si doreste decat liniste si armonie alaturi de persoana iubita.

Caracteristici zodie