Birjarul
Nativul zodiei Birjar nu este o persoana constanta in faptele si gandurile sale.

Perioada: 11 aprilie - 20 aprilie;
Corespondentul din zodiacul european: berbecul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: dragonul;

Nativul zodiei Birjar nu este o persoana constanta in faptele si gandurile sale, este genul care nu reuseste sa termine o discutie pe o anumita tema, sarind foarte usor de la o idee la alta. Este, deasemenea, o persoana care isi schimba meseria foarte des, fiind intotdeauna in cautarea noului.

Nativului din zodia Birjar ii lipseste simtul practic, dar intotdeauna va fi loial si va sari in ajutorul prietenilor, si in general al celor care au nevoie de el. Este o persoana care niciodata nu isi va accepta si recunoaste greselile, dar intotdeauna ii va critica pe cei din jurul sau.

Ii place sa cheltuiasca foarte mult, chiar daca este constient ca veniturile au fost cstigate prin multa truda si multe ore petrecute la locul de munca. Este un bun certator si o persoana cu un suflet mare, daruind din putinul lui si celor care au nevoie.

In ceea ce priveste viata de cuplu, nativul zodiei este o persoana loiala, care va face tot ce ii sta in putinta pentru a-si multumi partenerul, pentru a-l face sa se simta in centrul atentiei. In relatia cu copiii, este un parinte intelegator.

 

Caracteristici zodie