BROASCA TESTOASA
Nativul zodiei Testoasa este timid si prudent, iar colacul sau de salvare va fi intotdeauna familia.

Perioada: 11 iulie - 21 iulie;
Corespondentul din zodiacul european: racul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: capra.

Nativul zodiei Testoasa este timid si prudent, iar colacul sau de salvare va fi intotdeauna familia sau prietenii. Asemenea broascai testoase, el va purta o carapace imaginara in care se va retrage ori de cate ori va considera ca este in pericol.

Chiar daca este o fire sensibila si isi doreste sa fie in siguranta, intelege ca pentru a-si pastra relatiile cu ceilalti trebuie sa mai scoata capul din carapacea sa. Are inclinatii artistice si ar putea sa-si cladeasca o cariera trainica in acest domeniu. Este genul de persoana care reuseste foarte usor sa-si faca prieteni, chiar daca nu are un simt al umorului foarte dezvoltat.

Pe plan profesional, nativul din zodia Testoasa este meticulos si foarte rabdator. Are toate sansele sa devina om de stiinta, genul de savant absorbit de munca sa.

Pe plan sentimental, poate fi un partener de viata foarte loial, devotat sotiei si, in general, familiei. Ii place sa depinda sentimental sau financiar de o alta persoana. Este total devotat familiei si prietenilor, neglijandu-si cariera profesionala.

Caracteristici zodie