BALANTA
Nativul zodiei Balanta este iubitor de frumusete si armonie.

Perioada: 24 septembrie - 03 octombrie;
Corespondentul din zodiacul european: balanta;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: cainele;

Nativul zodiei Balanta este iubitor de frumusete si armonie. Cei nascuti sub semnul Balantei nu sunt facuti pentru munci plictisitoare si murdare. Sunt sensibili la problemele celor din jur, mai ales la cele ale partenerului de viata. Este o persoana cu un dezvolt simt al dreptatii si echitatii, fiind iubitor de pace.

Este foarte meticulos si chibzuit, gandeste dinainte fiecare cuvant si fiecare gest pentru a evita sa faca ceva incorect fata de cei din jur. Este si o fire foarte incapatanata, dar si o persoana religioasa.

Nativul din zodia Balanta nu are foarte multi prieteni, iar pe cei pe care ii are si-i alege cu multa exigenta. Nu este adeptul compromisurilor si nici al constangerii fizice sau morale. Nu va actiona niciodata impulsiv datorita firii meditative. Este o persoana depedent de parerea celorlati, si nu va avea curajul sa protesteze atunci cand se simte jignit.

Pe plan profesional, nehotararea nu il va ajuta deoarece superiorii ierarhici nu ii vor incredinteze responsabilitati foarte mari, dar se pare ca acest lucru nu-l deranjeaza pentru ca isi doreste o viata linistita.

Nativii din zodia Balanta au succes in societate deoarece le sta la indemana buna dispozitie si au adesea o infatisare vesela.

Caracteristici zodie