ULIUL
Nativul zodiei Uliu are o gandire clara, care il va ajuta foarte mult in viata.

Perioada: 04 octombrie - 13 octombrie;
Corespondentul din zodiacul european: balanta;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: cainele.

Nativul zodiei Uliu are o gandire clara, care il va ajuta foarte mult in viata. Este o persoana care la fel ca Uliul vede lucrurile in complexitatea lor, avand, astfel, o mai mare obiectivitate. Are impresia ca este superior tuturor, iar persoanele din jur nu vor ajunge niciodata la nivelul sau asteptarile sale.

Incearca tot timpul sa-si dezvolte latura spirituala, deoarece pentru el nu prea conteaza latura materiala. Chiar daca greseste incearca sa invete din acestea si prin intermediul experientei acumulate sa invete cat mai multe lucruri care il vor ajuta sa duca o viata lipsita de griji.

Atat pe plan profesional cat si in societate, nativul din zodia Uliu incearca sa-si duca obiectivele la bun sfarsit si incearca, pe cat posibil, sa ramana cu picioarele pe pamant. Este perseverent, isi calculeaza fiecare actiune pentru a fi sigur ca nu va da gres in planurile sale.

Pe plan sentimental, nativul din zodia Uliu va incerca sa aiba o viata lipsita de griji. Isi va alege partenerul de viata in functie de masura in care acesta ii poate fi de ajutor pentru a-si atinge scopurile. La fel se intampla si in relatiile de prietenie, folosindu-se de ei pentru a-si atinge scopurile.

Caracteristici zodie