Maimuta
Nativul zodiei Maimuta este o persoana foarte secretoasa.

Perioada: 14 octombrie - 23 octombrie;
Corespondentul din zodiacul european: balanta;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: cainele.

Nativul zodiei Maimuta este o persoana foarte secretoasa. Are o minte agera, ii place sa gandeasca in taina planuri complexe, pe care le va pune in practica la fel de discret. Este o persoana inteligenta, cu un dezvoltat simt al umorului, care il ajuta sa-si faca foarte repede prieteni. Cu ajutorul umorului incearca sa uite de problemele pe care le are. Este foarte impulsiv si incearca sa nu-si arate adevarata fata, ascunzandu-se de multe ori in spatele unei masti.

Pe plan profesional, nativul din zodia Maimuta va stii intotdeauna care sunt afacerile cele mai bune, reusind astfel sa isi cladeasca o cariera excelenta. Unul din cele mai potrivite domenii de activitate in care isi are locul Maimuta este comertul, dar nu va fi o surpriza nici daca se va hotara sa isi faca o cariera in domenii care se bazeaza pe speculatii sau, chiar, in activitati ilegale.

Pe plan sentimental, nativul din zodia Maimuta este destul de superficial si nu va reusi sa isi intemeieze o casnicie trainica, munca fiind pe primul loc in viata sa. Ii va fi foarte greu sa se decida asupra persoanei alaturi de care vrea sa traiasca.

Caracteristici zodie