Horoscop lunar Leu
Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Leu

Ai nevoie luna acesta mai mult decat oricand de confirmari. Ale statutului profesional, ale pozitiei in relatia de cuplu.

Insa nu-ti sunt de ajuns vorbele sau promisiunile. Vrei lucruri palpabile, fapte scrise si dovezi evidente de afectiune. Sa fie vorba de o perioada in care increderea in propria-ti persoana da semne de declin?

Esti vesnic indragostita de propria persoana si ceri constant complimente. Insa acest lucru nu reprezinta o noutate, ci faptul ca pici usor in plasa unor cuceritori de profesie.

Zile favorabile: 1, 2, 17, 18, 21
Zile nefavorabile: 3, 4, 9, 16, 24, 27

 


Afla ce prezic astrele:

» Horoscopul zilei pentru Leu   
» Horoscopul saptamanii Leu   
» Horoscopul anului 2018 Leu   

Articole noi in Horoscop
Femeile ideale. 3 zodii care si-ar da si viata pentru partener
Femeile ideale in ochii barbatilor sunt cele care actioneaza ca niste leoaice. Adica isi apara casa, familia si partenerul cu pretul proprie-i vieti. Barbatii adora acest gen de daruire, de devotament.
3 zodii care nu imbatranesc. Raman tinere si frumoase toata viata
Am spune ca batranetea nu cruta pe nimeni, insa sunt persoane care au primit de la natura darul de a ramane vesnic tinere, de a sti sa se bucure permanent de viata, cu bune si cu rele. Stiu sa isi asume intr-un mod demn varsta, dar isi vor trai anii
3 zodii care duc o viata ca-n filme. Traiesc la cote maxime
Tot ceea ce se intampla in viata lor pare desprins din scenariile de succes de la Hollywood. Se indragostesc fulgerator pe o trecere de pietoni, descopera in ultima clipa ca detin biletul castigator la loterie sau dau lovitura in cariera la o varsta