Din ce motive intarzii in functie de zodie
Nu există persoană care să nu fi întârziat cel puțin măcar o dată în viață la serciu, la școală, la o întâlnire ori într-un alt moment vieții lor. Fie ca a intervenit ceva neprevăzut, fie că este vorba de un ritual de pregătire extrem de complex, cert este că există întotdeauna un motiv care stă la baza acestui comportament. Iată deci care sunt motivele pentru care întârzie fiecare zodie.

Berbec

Acești nativi sunt rapizi de felul lor, însă au și momente în care vor fi în contratimp. Asta se va întâmpla din cauza faptului că nu vor ști cu ce să se îmbrace, nu vor găsi anumite lucruri de care au nevoie însă nu vor recunoaște niciodată și se vor ascunde în spatele unor factori care nu au depins de ei cum ar fi traficul.

Taur

Nativii Taur sunt de asemenea zodii punctuale însă un motiv pentru care aceștia întârzie uneori este faptul că din dorința de a face cât mai multe într-un timp scurt pierd noțiunea timpului. Cu toate acestea, sunt sinceri și îți vor spune întotdeauna motivul pentru care au întârziat fie că a fost un proiect la muncă ori că a așteptat să fie gata masa.

Gemeni

Este un lucru știut despre Gemeni că aceștia nu au un motiv anume pentru care întârzie sau  poate motivul este tocmai acesta că nu-și dau interesul să fie punctuali. Recunosc cu nonșalanță că au uitat ora la care trebuiau să fie acolo. La întâlnirile programate cu aceștia, trebuie să iei în considerare următorul aspect și anume acela că ar fi bine să vii cu jumătate de oră peste ora fixată deja ca să nu aștepți prea mult după ei.

Rac

În ceea ce îi privește pe acești nativi, motivul pentru care întârzie este preocuparea exagerată pentru aspectul lor final. Aceștia pierd noțiunea timpului când se pun ân fața oglinzii. Nu vor recunoaște însă niciodată acest aspect și vor invoca diferite motive precum faptul că nu au înțeles bine ora la care ar fi trebuit să fie acolo.

Leu

Leii întârzie deoarece sunt distrași. Înainte de a pleca la serviciu sau la școală, stau pe telefon sau se ocupă de alte lucruri până aproape de ora la care ar trebui să fie deja acolo. Au însă o tactică de excepție. La întâlniri de exemplu, pentru a evita interogările de rigoare, apar cu un buchet de flori sau un cadou care se presupune a fi motivul întârzierii acestora.

Fecioară

Fecioarele încearcă să fie punctuale, nimic de contestat, însă nu le iese în majoritatea cazurilor. Motivele pentru care întârzie sunt totuși legate de anumite lucruri care intervin în ultimul moment: animalul de companie a făcut o prostie, a sunat un curier. Acestea sunt sincere și vor dezvălui întotdeauna motivul real pentru care au ajuns mai târziu.Balanță

Motivul pentru care Balanțele întârzie se leagă de faptul că acestea sunt extrem de nehotărâte cu ce să se îmbrace. Din cauza faptului că vor să aibă o vestimentație impecabilă de fiecare dată pierd noțiunea timpului. Un bărbat va fi puțin reticent la auzirea acestui motiv, însă reprezentantele feminine înțeleg perfect situația unui impas vestimentar.

Scorpion

Când vine vorba despre aceste zodii, motivele pentru care întârzie este ritualul complex pe care îl au. Indiferent de cât de târziu se vor trezi nu vor pleca nicidată fără să mănânce micul dejun sau cu haine alese la întâmplare din dulap. Este recomandat să nu întrebi niciodată un Scorpion de ce a întârziat deoarece vei isca un conflict.

Săgetător

Săgetătorii nu întârzie prea mult sau prea des dar totuși o fac. Motivele pentru care aceștia întârzie au cauze multiple: fie s-au luat cu altceva și au pierdut noțiunea timpului, fie au fost câteva probleme la mașină, fie nu au reușit să fie gata la timp. Cu toate acestea, vor recunoaște întotdeauna din cauza cărui motiv au întârziat și își vor cere scuze.

Capricorn

Deși aceste zodii fac tot ce le stă în putere pentru a fi punctuali, timpul nu pare a fi mereu în acord cu planurile acestora. Din acest motiv, se crede despre Capricorni că de fiecare dată când se întâmplă să întârzie undeva este din cauza faptului că ceva a intervenit între timp: fie vizita unei rude, fie un telefon neprevăzut, fie tranzacția la bancă a durat mai mult decât au estimat.

Vărsători

Când vine vorba de acești nativii, motivul pentru care întârzie este lipsa unei bune organizări a timpului ceea ce face ca de multe ori aceștia nici să nu-și dea seama că au întârziat undeva. Din acest motiv, Vărsătorul va invoca tot timpul motive de genul celor că i s-a descărcat telefonul sau nu și-a sincronizat ceasul.

Pești

Nativii Pești întârzie de obicei din cauza programului de somn dezorganizat. Indiferent de ora la care trebuie să ajungă vor avea dificultăți în a se trezi la timp. Astfel că, ajunși la serviciu sau la o întâlnire, vor ajunge în cele din urmă cu față somnoroasă la purtător.
Caracteristici zodie

Articole recomandate

Astrologia zilelor saptamanii: Ce trebuie sa faci in fiecare ziAstrologia zilelor saptamanii: Ce trebuie sa faci in fiecare zi
Ati observat, probabil, ca fiecare zi a saptamanii aduce o oarecare energie si starea de spirit se modifica. Iata care este semnificatia astrologica de zilelor saptamanii.LuniPrima zi a saptamanii este numita si ziua lunar. In aceasta zi trebuie sa
5 zodii care iubesc riscul. Esti si tu printre ele?5 zodii care iubesc riscul. Esti si tu printre ele?
Sunt oameni care iubesc riscul, carora le place aventura si nu se tem nicio clipa sa calce pe un teren necunoscut.Iata care sunt zodiile care iubesc riscul. Te numeri si tu printre ele?1. SagetatorPatronati de Jupiter, Sagetatorii sunt intruchiparea
Zodii care isi domina partenerii. Vor sa aiba control supremZodii care isi domina partenerii. Vor sa aiba control suprem
Intr-o relatie, partenerii ar trebui sa se inteleaga reciproc si sa isi ofere libertate. Exista insa cateva zodii care vor sa isi domine partenerul de viata cu orice pret. Iata top 3 zodii care isi doresc control total asupra
5 pasi sa seduci un barbat in functie de zodia lui5 pasi sa seduci un barbat in functie de zodia lui
Daca stii ce zodie este barbatul care iti place foarte mult si nu ai idee cum sa-l abordezi, iata ce sfaturi au pentru tine astrologii.Barbatul Berbec1. Lasa-l sa conduca: Pentru a-l cuceri trebuie sa fii independenta, insa nu prea bossy, pentru ca
Top cele mai tari combinatii de zodiiTop cele mai tari combinatii de zodii
Care este cea mai potrivita pereche pentru tine? Astrologii au realizat cele mai tari combinatii de zodii. Afla tie ce ti se potriveste!Femeie Berbec – Barbat RacFemeile Berbec sunt intreprinzatoare, lucreaza din greu si deseori uita sa mai