Din ce motive intarzii in functie de zodie
Nu există persoană care să nu fi întârziat cel puțin măcar o dată în viață la serciu, la școală, la o întâlnire ori într-un alt moment vieții lor. Fie ca a intervenit ceva neprevăzut, fie că este vorba de un ritual de pregătire extrem de complex, cert este că există întotdeauna un motiv care stă la baza acestui comportament. Iată deci care sunt motivele pentru care întârzie fiecare zodie.

Berbec

Acești nativi sunt rapizi de felul lor, însă au și momente în care vor fi în contratimp. Asta se va întâmpla din cauza faptului că nu vor ști cu ce să se îmbrace, nu vor găsi anumite lucruri de care au nevoie însă nu vor recunoaște niciodată și se vor ascunde în spatele unor factori care nu au depins de ei cum ar fi traficul.

Taur

Nativii Taur sunt de asemenea zodii punctuale însă un motiv pentru care aceștia întârzie uneori este faptul că din dorința de a face cât mai multe într-un timp scurt pierd noțiunea timpului. Cu toate acestea, sunt sinceri și îți vor spune întotdeauna motivul pentru care au întârziat fie că a fost un proiect la muncă ori că a așteptat să fie gata masa.

Gemeni

Este un lucru știut despre Gemeni că aceștia nu au un motiv anume pentru care întârzie sau  poate motivul este tocmai acesta că nu-și dau interesul să fie punctuali. Recunosc cu nonșalanță că au uitat ora la care trebuiau să fie acolo. La întâlnirile programate cu aceștia, trebuie să iei în considerare următorul aspect și anume acela că ar fi bine să vii cu jumătate de oră peste ora fixată deja ca să nu aștepți prea mult după ei.

Rac

În ceea ce îi privește pe acești nativi, motivul pentru care întârzie este preocuparea exagerată pentru aspectul lor final. Aceștia pierd noțiunea timpului când se pun ân fața oglinzii. Nu vor recunoaște însă niciodată acest aspect și vor invoca diferite motive precum faptul că nu au înțeles bine ora la care ar fi trebuit să fie acolo.

Leu

Leii întârzie deoarece sunt distrași. Înainte de a pleca la serviciu sau la școală, stau pe telefon sau se ocupă de alte lucruri până aproape de ora la care ar trebui să fie deja acolo. Au însă o tactică de excepție. La întâlniri de exemplu, pentru a evita interogările de rigoare, apar cu un buchet de flori sau un cadou care se presupune a fi motivul întârzierii acestora.

Fecioară

Fecioarele încearcă să fie punctuale, nimic de contestat, însă nu le iese în majoritatea cazurilor. Motivele pentru care întârzie sunt totuși legate de anumite lucruri care intervin în ultimul moment: animalul de companie a făcut o prostie, a sunat un curier. Acestea sunt sincere și vor dezvălui întotdeauna motivul real pentru care au ajuns mai târziu.

Balanță

Motivul pentru care Balanțele întârzie se leagă de faptul că acestea sunt extrem de nehotărâte cu ce să se îmbrace. Din cauza faptului că vor să aibă o vestimentație impecabilă de fiecare dată pierd noțiunea timpului. Un bărbat va fi puțin reticent la auzirea acestui motiv, însă reprezentantele feminine înțeleg perfect situația unui impas vestimentar.

Scorpion

Când vine vorba despre aceste zodii, motivele pentru care întârzie este ritualul complex pe care îl au. Indiferent de cât de târziu se vor trezi nu vor pleca nicidată fără să mănânce micul dejun sau cu haine alese la întâmplare din dulap. Este recomandat să nu întrebi niciodată un Scorpion de ce a întârziat deoarece vei isca un conflict.

Săgetător

Săgetătorii nu întârzie prea mult sau prea des dar totuși o fac. Motivele pentru care aceștia întârzie au cauze multiple: fie s-au luat cu altceva și au pierdut noțiunea timpului, fie au fost câteva probleme la mașină, fie nu au reușit să fie gata la timp. Cu toate acestea, vor recunoaște întotdeauna din cauza cărui motiv au întârziat și își vor cere scuze.

Capricorn

Deși aceste zodii fac tot ce le stă în putere pentru a fi punctuali, timpul nu pare a fi mereu în acord cu planurile acestora. Din acest motiv, se crede despre Capricorni că de fiecare dată când se întâmplă să întârzie undeva este din cauza faptului că ceva a intervenit între timp: fie vizita unei rude, fie un telefon neprevăzut, fie tranzacția la bancă a durat mai mult decât au estimat.

Vărsători

Când vine vorba de acești nativii, motivul pentru care întârzie este lipsa unei bune organizări a timpului ceea ce face ca de multe ori aceștia nici să nu-și dea seama că au întârziat undeva. Din acest motiv, Vărsătorul va invoca tot timpul motive de genul celor că i s-a descărcat telefonul sau nu și-a sincronizat ceasul.

Pești

Nativii Pești întârzie de obicei din cauza programului de somn dezorganizat. Indiferent de ora la care trebuie să ajungă vor avea dificultăți în a se trezi la timp. Astfel că, ajunși la serviciu sau la o întâlnire, vor ajunge în cele din urmă cu față somnoroasă la purtător.
Caracteristici zodie

Articole recomandate

Zodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragosteZodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragoste
Persoanele nascute sub semnul acestei zodii sunt pline viata, iubesc sa aiba grija de persoanele dragi si sunt pline de optimism. Nu suporta oamenii negativisti si incearca sa se incarce cat mai mult cu energie pozitiva. Nu intra in conflicte si vor
Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!
Pozitia planetelor in ziua in care te-ai nascut iti arata care sunt punctele tale forte, care iti sunt slabiciunile, ce iti place si ce nu iti place. Astrologii au alcatuit si o serie de caracterizari care spun despre tine ce fel de vrajitoare
Cei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubescCei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubesc
Sunt iubitori, sinceri si niciodata nu ar minti-o pe femeia pe care o iubesc. Alaturi de aceste zodii de barbati si-ar dori sa fie orice femeie. Iata care sunt zodiile de barbati in care poti sa ai incredere deplina TaurTaurii sunt familisti
Ce talismane ti se potrivesc in functie de zodieCe talismane ti se potrivesc in functie de zodie
Dintotdeauna  oamenii au folosit fel si fel de talismane pentru a le aduce noroc. Si, atunci, de ce nu ai folosi talismanul potrivit zodiei tale?Iata ce talismane ti se potrivesc, in functie de zodie.BerbecSemn de foc, pentru tine sunt
Caracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENICaracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENI
Caracteristici GEMENI. Gemenii sunt al treilea semn zodiacal. Perioada lor incepe din  21 mai si se termina pe 21 iunie. Nativii zodiei sunt inteligenti, pasionali, dinamici, dar duali. Sunt un semn cameleonic, care se schimba in functie de