Cum il faci sa te ierte in functie de zodie
La un moment dat în viața noastră de cuplu vom face o greșeală, pentru că ne mișcăm din inerție și, uneori, uităm sentimentele celui care ne însoțește. Poate, prejudiciul făcut nu este rezolvat cu doar un, îmi pare rău, dar va trebui să încercăm mai mult să primim iertare.

Utilizați astrologia pentru a obține răspunsuri despre cum să remediați situația potrivit horoscop yve.ro.  

Berbec

Un Berbec este pasional și impulsiv, atât de mult încât se înfurie imediat și jignește. Dacă vreți ca un Berbec să vă ierte, va trebui să dați niște scuze sincere, sincere; admiteți că ați făcut o greșeală serioasă (deși și ei au făcut-o) și promiteți să nu o repetați. Ei nu țin ranchiună dacă observă sinceritatea în părerea dvs. de rău. 

Taur

Sunt dintre nativii cei mai încăpățânați și mândri. Îi deranjează profund că cineva îi supără; ei sunt profund răniți și de aceea este foarte dificil pentru ei să dea o a doua șansă. În cele din urmă, timpul vindecă până și cele mai profunde răni, așa că și un Taur poate ierta dacă vede că este suficient de spășit și face ceva semnificativ pentru a-și corecta eroarea. 

Gemeni

Ei nu știu că de multe ori își provoacă propriile probleme, deoarece vorbesc de obicei în plus și acest lucru cauzează dispute care îi deranjează. Dar, așa cum se supără repede, tot așa iartă cu aceeași viteză. Cel mai bun mod de a cere iertare de la Gemeni este acela de al face personal sau de la telefon.   

Rac

În ciuda faptului că este de obicei bun și generos, un Rac nu uită; nu poate și nu vrea. Nativii din Rac sunt foarte supărăcioși; cu memoria lor mare, își vor aminti fiecare infracțiune primită cu loc, lună, zi și oră, atât de mult încât ei vor petrece mult timp gândindu-se cum să se răzbune pe acea persoană.Pentru a obține iertarea lor se necesită delicatețe, tact și, mai presus de toate, multă răbdare. 

Leu

Ei, ca niște Lei care doresc să domine, tind să jignească ușor, dar accidental. În același timp, aceștia se simt răniți foarte ușor și mândria lor îi va împiedica să încerce rapid rezolvarea conflictului. Nu le place să ceară iertare. Pentru ca un Leu să ierte, trebuie să faceți să fie centrul atenției, să-l adulați, să-l faceți să se simtă ca un rege. 

Fecioară

Nativii din Fecioară se simt jigniți foarte ușor și ar trebui să știi că nu uită, niciodată. Dacă i-ați greșit cu ceva, trebuie să vă pregătiți să îi gâdilați orgoliul rănit.   

Balanță

Nu le plac conflictele; urăsc să se certe cu cineva și să intre în probleme, dar asta nu înseamnă că nu veți avea de luptat cu el. Ignorarea este pedeapsa lui. Dacă supărați o Balanță și doriți să vă cereți iertare, fiți cel mai autentic și grijuliu pentru a vă accepta fără resentimente.  

Scorpion

Nativii Scorpion sunt cei mai ciudați și nu vor uita niciodată o ofensă, așa că este practic imposibil să le obții iertarea. Un Scorpion își poate petrece întreaga viață furios pe persoana care-l rănește și încheie prietenii și relațiile fără nici o remușcare. Totuși, ca să îl faceți să vă ierte trebuie să le satisfaceți câteva mofturi interzise.  

Săgetător

Nativii din Săgetător sunt semnul zodiacului care iartă cel mai ușor, pentru că sunt toleranți și deschiși. Dar asta nu înseamnă că nu uită, pentru că dacă îi prindeți într-o stare proastă, își vor aminti de fiecare dată le-ți făcut.Dacă vreți să cereți scuze unui Săgetător, trebuie să oferiți o explicație și argumente excelente. 

Capricorn

Un alt nativ dușmănos, deoarece nu uită, nu iartă (chiar dacă spune da) și nu se gândește să se schimbe pentru că nu simte așa, mai ales dacă l-ați rănit deja înainte. Dacă un Capricorn se simte ofensat, poate nici nu veți știi, însă el mereu își va aminti. Ca sa ierte trebuie să îi pregătiți cadouri scumpe sau excursii de neuitat. 

Vărsător

Și pe nativii din Vărsător îi deranjează multe lucruri, dar preferă să fie în armonie și în pace cu ei înșiși cât și cu alții, deci și ei sunt toleranți. Ei au o scară de valori diferită de ceilalți și poate fi jignit de lucruri pe care alții nu le-ar considera grave. Dacă aveți nevoie de iertarea unui Vărsător, trebuie să vadă o schimbare radicală. 

Pești

Sunt prea sensibili, dar nici nu se supără pe prostii. Se aprind când cineva le face rău în mod deliberat, dar nu le place să se încarce emoțional inutil. Un Pește va avea nevoie de timp ca să te ierte, dar o va face cu sinceritate.
Caracteristici zodie

Articole recomandate

Zodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragosteZodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragoste
Persoanele nascute sub semnul acestei zodii sunt pline viata, iubesc sa aiba grija de persoanele dragi si sunt pline de optimism. Nu suporta oamenii negativisti si incearca sa se incarce cat mai mult cu energie pozitiva. Nu intra in conflicte si vor
Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!
Pozitia planetelor in ziua in care te-ai nascut iti arata care sunt punctele tale forte, care iti sunt slabiciunile, ce iti place si ce nu iti place. Astrologii au alcatuit si o serie de caracterizari care spun despre tine ce fel de vrajitoare
Cei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubescCei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubesc
Sunt iubitori, sinceri si niciodata nu ar minti-o pe femeia pe care o iubesc. Alaturi de aceste zodii de barbati si-ar dori sa fie orice femeie. Iata care sunt zodiile de barbati in care poti sa ai incredere deplina TaurTaurii sunt familisti
Ce talismane ti se potrivesc in functie de zodieCe talismane ti se potrivesc in functie de zodie
Dintotdeauna  oamenii au folosit fel si fel de talismane pentru a le aduce noroc. Si, atunci, de ce nu ai folosi talismanul potrivit zodiei tale?Iata ce talismane ti se potrivesc, in functie de zodie.BerbecSemn de foc, pentru tine sunt
Caracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENICaracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENI
Caracteristici GEMENI. Gemenii sunt al treilea semn zodiacal. Perioada lor incepe din  21 mai si se termina pe 21 iunie. Nativii zodiei sunt inteligenti, pasionali, dinamici, dar duali. Sunt un semn cameleonic, care se schimba in functie de