Compatibilitate zodia Sarpe
Afla compatibilitatile zodiei chinezesti Sarpe.

Compatibilitate intre zodiile: SARPE - SOBOLAN

Intretine relatii complicate cu Sarpele. In caz ca vor sti sa se apropie reciproc, se pot intelege la un nivel satisfacator si pot colabora cu succese de ambele parti. Sarpele va gasi un complice in Sobolan si vor rade impreuna de capriciile lor.In caz contrar, se vor irita reciproc.

In plan sentimental, in ciuda diferentelor care se disting intre ei, pe termen lung, acest cuplu poate functiona. In realitate, amandurora le place sa lupte pentru un scop, sa rezolve problemele, sa aplaneze divergentele. In intimitate se inteleg excelent si acest lucru va ajuta, cu siguranta, la consolidarea cuplului.


Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 70 %.

 

Compatibilitate intre zodiile: SARPE - BIVOL

O pereche de doua semne cu aceleasi caracteristici native: ambii isi doresc sa ajunga la un grad de confort ridicat si sa duca o viata fara prea multe griji materiale. Simtul creativitatii si perseverenta le va permita sa isi atinga obiectivele.

Diferentele dintre ei sunt marunte si tin de amanuntele vietii cotidiene. Tocmai acestea sunt "sarea si piperul" relatiei, oferindu-le ocazia de a se completa reciproc. Sexul este un alt domeniu in care vor descoperi ca sunt facuti unul pentru celalalt.Relatia este dominata de armonie si intelegere depline. Formeaza impreuna o echipa redutabila si un cuplu fericit!

Afinitati: familiale si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: SARPE - TIGRU

Tigrul si Sarpele vor descoperi ca, in cele mai multe cazuri, au puncte de vedere diferite. Fiecare traieste in ritmul sau, total diferit ce cel al partenerului. Nu vor ajunge la o intelegere pentru ca se antipatizeaza si se suspecteaza prea mult. Mentalitatile diferite vor fi motorul a numeroase certuri, care fac orice legatura indoielnica.

O relatie fortata intre cele doua animale va genera in mod cert un conflict care sa arunce totul in aer. Nici in dragoste nu vor gasi puncte comune.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 30%.


Compatibilitate intre zodiile: SARPE - IEPURE

Cu toate ca aceste doua animale au personalitati foarte diferite, exista sanse mari ca acest cuplu sa devina stabil. Au unele gusturi comune: amandoi tin la calm seninatate si confort. Amandoi isi disimuleaza excelent adevaratele lor sentimente si au de asemenea reserve unul fata de celalalt. Intelegerea dintre ei nu este, astfel, prea profunda, dar nici nu va fi tulburata de animozitati. Pe aceasta baza pot trai foarte bine impreuna.

In domeniul amoros, diferentele de caracter sunt intotdeauna bine venite pentru ca ajuta la completarea vietii sexuale a fiecaruia dintre parteneri. Iepurele este fragil si romantic. Sarpele este un lucid intelept. Amandoi cad in pacatul libertinajului, asta daca sentimentele care ii leaga nu sunt destul de profunde.

Afinitati: amoroase si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.


Compatibilitate intre zodiile: SARPE - DRAGON

Norocul care il insoteste pe Dragon pretutindeni si intuitia Sarpelui va da nastere unui cuplu de invingatori. Sansele ca ei sa ramana impreuna, odata ce au gustat victoria sunt maxime.

Sarpele este un partener foarte bun pentru Dragon pentru ca reuseste sa il tempereze si sa il aduca cu picioarele pe pamant atunci cand acesta se aprinde prea mult. La randul sau, Dragonul ii ofera stabilitate Sarpelui si il impulsioneaza. Chiar si relatia fizica va fi placuta si satisfacatoare pentru amandoi.

Afinitati: amoroase si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: SARPE - SARPE

Uniunea a doi Serpi este in general buna. Amandoi se confrunta cu aceleasi nelinisti si vor sti cum sa si le atenueze reciproc.
Ambitia nativa le va aduce multe reusite, daca se vor comporta ca o echipa.

In dragoste sunt foarte senzuali. Fiind atat de asemanatori, vor sti exact ce isi doresc unul de la celalalt si vor veni intuitiv in intampinarea acestor dorinte. Cunoscandu-se atat de bine, combinatia lor se va consolida mult daca vor urmari aceleasi scopuri, ajungand in scurt timp indestructibila.

Afinitati: amicale, familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: SARPE - CAL

Relatia dintre un Sarpe si un Cal ar putea fi dificila. Au caractere total opuse, neavand nimic de impartit, mai mult decat un "Buna ziua" si o strangere ocazionala de mana.

Exista intre ei o puternica atractie initiala. Calul este fascinat de Sarpe. Atractia insa va disparea la fel de rapid cum a si aparut. Nevoia Sarpelui de a avea o situatie stabila se loveste de spriritul liber al Calului, care se afla tot timpul in miscare, cautand mereu sa isi imbunatateasca traiul, relatia, nivelul de confort. Neastamparul sau il irita si il oboseste pe Sarpe, care are o vitalitate mult mai scazuta. Colaboreaza bine doar pe plan profesional, unde vor gasi o maniera de a se intelege si a se aproba.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: SARPE - CAPRA

Sarpele ii pare Maimutei prea diferit pentru a face casa cu el, si viceversa. Intr-adevar, relatia lor nu va fi multumitoare pentru niciunul dintre ei. Pot fi amici pentru o vreme, dar nici pe acest plan nu vor excela, dimpotriva: conflictele vor fi din ce in ce mai dese. Maimuta este prea vesela si superficiala pentru seriosul si profundul Sarpe.

Exista intre ei o mare atractie fizica, dar in ciuda acesteia pot aparea neintelegeri care, pe termen lung, vor duce la spulberarea relatiei. In cel mai bun caz ar putea colabora doar pentru scopuri inalte, in acea zona rarefiata unde se intalnesc oamenii superiori, indiferent de deosebirile dintre ei.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: SARPE - MAIMUTA

Sarpele ii pare Maimutei prea diferit pentru a face casa cu el, si viceversa. Intr-adevar, relatia lor nu va fi multumitoare pentru niciunul dintre ei. Pot fi amici pentru o vreme, dar nici pe acest plan nu vor excela, dimpotriva: conflictele vor fi din ce in ce mai dese. Maimuta este prea vesela si superficiala pentru seriosul si profundul Sarpe.

Exista intre ei o mare atractie fizica, dar in ciuda acesteia pot aparea neintelegeri care, pe termen lung, vor duce la spulberarea relatiei. In cel mai bun caz ar putea colabora doar pentru scopuri inalte, in acea zona rarefiata unde se intalnesc oamenii superiori, indiferent de deosebirile dintre ei.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: SARPE - COCOS

Sarpele si Cocosul au atat de multe lucruri in comun, incat nu se pune problema daca vor fi sau nu fericiti impreuna. Cu siguranta vor fi! Sunt facut unul pentru celalalt. Amandoi au nevoie de stabilitate in cuplu si sunt fideli prin definitie. Gelozia de care Sarpele nu poate scapa si care in alte combinatii i-ar putea fi fatala, nu isi va arata coltii in fata Cocosului. Acesta nu ii va da niciodata motive de neliniste.

Se inteleg foarte bine si se sprijina reciproc. In dragoste se completeaza excelent, formand uniunea perfecta!

Afinitati: familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 90%


Compatibilitate intre zodiile: SARPE - CAINE

Sarpele si Cainele se asorteaza destul de bine. Relatia dintre ei este moderata, fara mari furtuni, dar si fara un soare stralucitor. Isi pot conjuga eficient eforturile atunci cand este necesar acest lucru si se pot admira adeseori, in special daca nu devin prea apropiati.

Legatura dintre ei ar putea fi totusi definitiva daca intre ei va exista o mare iubire. Isi vor construi o viata sentimentala confortabila si plina de satisfactii. Fiecarea dintre ei este capabil sa atenueze nelinistile celuilalt, fara sa-si piarda individualitatea proprie. In plan profesional, raporturile lor nu sunt prea stranse, dar cu toate acestea pot colabora pasnic si destul de eficient.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: SARPE - MISTRET

Aceste doua animale au cateva lucruri in comun, destule pentru a da stabilitate unei eventuale relatii. Se inteleg bine, mai ales ca Mistretul va spune de multe ori "da", acolo unde, de obicei, ar fi spus "nu". Asta pentru ca va fascinat cu totul de catre hipnoticul Sarpe. O intelegere deplina intre ei depinde insa de doi factori: capacitatea si dorinta Sarpelui de a-si infrange unele porniri spre duplicitate si abilitatea Mistretului de a trece cu vederea unele scapari ale partenerului in acest sens.

Odata trecute aceste obstacole, problema numarul unu va deveni alunecarea in mediocritate a raportului. Se pune problema daca o relatie dificila (in ciuda faptului ca e frumoasa), merita efortul de a fi continuata si perfectionata. Daca relatia rezista mai mult in timp, va fi definitiva si prospera.

Afinitati: amicale si familiale.

Compatibilitatea lor generala este 60%.

Caracteristici zodie