Compatibilitate zodia Mistret
Afla compatibilitatile zodiei chinezesti Mistret.

Compatibilitate intre zodiile: MISTRET - SOBOLAN


Relatia lor nu va excela prin nimic, dar se va desfasura pasnic.
Ca prieteni, se amuza impreuna, fara sa faca nimic serios. Desi distractia e la cote maxime, legatura lor e fragila.


Ca si cuplu sunt foarte "asortati". Loialitatea Mistretului va fi mult apreciata de inteligentul Sobolan. O posibila viata familiala nu va fi in general prea animata - nici culmile extazului, nici abisurile agoniei! Vor fi foarte buni prieteni si ca soti, iar relatia dintre ei va fi profunda si pot avea o casnicie fericita. In plan profesional vor conlucra eficient.

Afinitati: profesionale si familiale.
Compatibilitate generala: 80 %.

 

Compatibilitate intre zodiile: MISTRET - BIVOL

Bivolul si Mistretul fac o pereche de invidiat in ce priveste viata sexuala. Si celelalte aspecte ale vietii in doi vor reusi, pana la urma, sa isi gaseasca o baza solida. Se pot intelege pentru ca au unele trasaturi comune. In plus au incredere unul in celalalt.
Exista insa, posibilitatea unei relatii extrem de precare, daca punctele comune sunt prea putine. In acest caz, nu vor exista prea multe lucruri care sa ii atraga unul spre celalalt, iar legatura se poate desface oricand.

Succesul acestui cuplu depinde, pe langa compatibilitatea sexuala (excelenta), de necesitatea unui drum comun. In cazul pozitiv, vor forma un cuplu statornic.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.


Compatibilitate intre zodiile: MISTRET - TIGRU

Relatie ori foarte buna, ori foarte plictisitoare. Tigrul si Mistretul ar putea forma o pereche de invidiat, daca vor invata sa fie mai intelegatori si mai toleranti cu partenerul.

In plan sentimental, vor fi dominati de sentimente profunde si statornice. Sansele sa-si gaseasca fericirea impreuna sunt mari.
In plan profesional, au mult succes impreuna. Daca au devenit o familie, se vor sfatui si se vor sustine reciproc. Mistretul este fericit ca l-a intalnit pe Tigru si se devoteaza lui in totalitate.

Afinitati: amoroase si familiale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.


Compatibilitate intre zodiile: MISTRET - IEPURE

Cuplul Iepure - Mistret ar putea candida la perechea anului! Ar avea sanse mari sa castige. Asta pentru ca fiecare dintre cei doi se felicita in sinea lui ca l-a intalnit pe celalalt. Ambii au o fire deschisa si pasionala, comunica excelent si stralucesc in societate.

Chiar si in asternuturi vor scoate scantei. Odata gasiti, le va fi imposibil sa se desparta. Marea iubire initiala dintre ei se poate adanci cu timpul intr-o legatura trainica, in pofida unor dificultati existente pe alte planuri.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: MISTRET - DRAGON

Perechea formata de Dragon si Mistret este destinata unui succes sigur. Desi nu vor comunica la un nivel profund, impreuna isi vor gasi echilibrul si armonia.

In intimitate comunica foarte bine. Dragonul gaseste in Mistret un partener devotat. Acesta il adora pe Dragon si se bucura de toata atentia lui. Cu toate acestea, angajarea intr-o relatie de durata trebuie bine chibzuita, pentru ca implica o modelare reciproca.
Cel mai bine comunica in plan profesional. Cooperarea lor da rezultate multumitoare.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: MISTRET - SARPE

Aceste doua animale au cateva lucruri in comun, destule pentru a da stabilitate unei eventuale relatii. Se inteleg bine, mai ales ca Mistretul va spune de multe ori "da", acolo unde, de obicei, ar fi spus "nu". Asta pentru ca va fascinat cu totul de catre hipnoticul Sarpe. O intelegere deplina intre ei depinde insa de doi factori: capacitatea si dorinta Sarpelui de a-si infrange unele porniri spre duplicitate si abilitatea Mistretului de a trece cu vederea unele scapari ale partenerului in acest sens.

Odata trecute aceste obstacole, problema numarul unu va deveni alunecarea in mediocritate a raportului. Se pune problema daca o relatie dificila (in ciuda faptului ca e frumoasa), merita efortul de a fi continuata si perfectionata. Daca relatia rezista mai mult in timp, va fi definitiva si prospera.

Afinitati: amicale si familiale.

Compatibilitatea lor generala este 60%.


Compatibilitate intre zodiile: MISTRET - CAL

Initial poate exista o mare atractie intre ei, care le poate lua mintile. Dupa o vreme se vor trezi intr-o relatie dificila, dar nu imposibila. E adevarat, Calul nu concepe viata fara scumpa sa libertate, iar acest lucru poate sa ii dea senzatia de nesiguranta statornicului si familistului Mistret. Cu timpul, Calul poate deveni plictisitor si neinteresant, iar Mistretul poate arunca o privire in jur, in cautarea unui nou companion. De cele mai multe ori apreciaza timpul petrecut impreuna, dar cand nu mai au aceleasi interese, fiecare o ia pe drumul sau.

Pentru ca aceasta relatie sa mearga e nevoie de vointa din partea amandurora si de o dragoste reciproca care sa-si puna amprenta asupra a tot ce realizaza impreuna. Ei sunt exemplul tipic de oameni diferiti care, daca vor, pot face multe impreuna.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 60%.


Compatibilitate intre zodiile: MISTRET - CAPRA

Capra si Mistretul au foarte multe lucruri in comun si sunt extrem de asemanatori : au aceeasi viziune asupra aspectelor vietii: profesie, familie, prieteni, hobby-uri. Uniunea lor poate fi vazuta, intr-adevar, ca un lucru natural, aproape de perfectiune.
Comunica bine si colaboreaza cu succes in plan profesional, intretinand, in acelasi timp, stranse legaturi amicale. Fiecare adora compania celuilalt.

Ca amanti sunt facuti unul pentru celalalt. Nu vor gresi daca se vor alege reciproc. Capra va inflori in paradisul pe care Mistretul il va crea si i-l va inchina ei.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: MISTRET - MAIMUTA

In aceasta formula, atat Maimuta, cat si Mistretul reusesc sa isi exprime liber sentimentele si sexualitatea. Este , deci, o uniune benefica pentru ambii parteneri.

Ca amanti, dormitorul va fi terenul lor de joaca. Dar pentru a fi cu adevarat fericiti, Mistretul va trebui sa se impace cu nevoia Maimutei de a avea o viata sociala bogata, fara ca acest lucru sa insemne ca isi va pune familia pe locul doi. Exista intre ei unele rezerve, care vor impiedica relatia sa se consume la intensitate maxima. Domeniul profesional le asigura cooperari bune.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.


Compatibilitate intre zodiile: MISTRET - COCOS

Mistretul si Cocosul au caractere extrem de diferite. Nu vor reusi niciodata sa se sincronizeze, sa obtina un grad minim de armonie. O relatie amicala sau amoroasa aduce dupa sine o ploaie de reprosuri care duc la conflicte si in final, la despartire.

In plan profesional, doar in imprejurari mai deosebite vor conlucra pentru ca, fiind pe coordonate diferite, niciunul nu arde de nerabdare sa colaboreze cu celalalt. Sa nu se inteleaga hiar deloc la un proiect comun este imposibil, atata timp cat nu sunt siliti sa se accepte ca parteneri .Ei marseaza bine impreuna in acest domeniu, iar daca si-au dat asentimentul colaborarii, cu siguranta vor obtine rezultatul scontat.

Afinitati: profesionale

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile: MISTRET - CAINE

Uniunea dintre un Caine si un Mistret se poate dovedi fantastica. Ambii isi doresc o viata domestica placuta, adora atmosfera caminului si ideea familiei traditionale. Mistretul este foarte senzual. Cainele iubeste aventura. Combinatia acestor doua semne va da nastere, cu siguranta, unor focuri de artificii.

Probleme apar daca nu vor fi capabili sa isi inteleaga punctele de vedere, sau cel putin sa si le tolereze. In acest caz, se vor enerva reciproc si dupa o vreme , o vor lua pe cai separate.

Afinitati: amoroase si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.


Compatibilitate intre zodiile: MISTRET - MISTRET

Asistam la o completare extraordinara. Doi Mistreti se inteleg de minune. Cand se intalnesc, raman impreuna pe viata, fie ca este vorba de o relatie stransa de prietenie sau, mai mult, de dragoste.

Sunt amantii perfecti: mereu cu capul in nori, nauciti de fericire.
Ca soti, vor face totul pentru confortul caminului si pentru o viata familiala calda.

Daca se intalnesc pe teren profesional, vor colabora foarte bine.

Afinitati: profesionale si amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 80%.

 

Caracteristici zodie