Compatibilitate zodia Maimuta
Afla compatibilitatile zodiei chinezesti Maimuta.

Compatibilitate intre zodiile: MAIMUTA - SOBOLAN

Intre cei doi este un melanj perfect. Formeaza un duo foarte bun.

In general, relatia lor incepe cu o prietenie foarte stransa, care se poate adanci cu timpul intr-o legatura afectiva solida si fericita.

In plan sentimental, cuplul Maimuta - Sobolan este fericit, sociabil, plin de viata.

Maimuta il adora pe Sobolan, iar acesta la randul sau nu poate petrece mult timp in absenta ei, odata ce a cunoscut-o. In pat se completeaza reciproc si au aceleasi preferinte. Distractia este asigurata in orice moment al zilei.

Afinitati: amicale, amoroase, familiale si profesionale.

Compatibilitatea generala: 100%.


Compatibilitate intre zodiile: MAIMUTA - BIVOL

Despre Bivol si Maimuta s-ar putea spune ca sunt mai multe lucruri care sa ii desparta decat care sa ii apropie. Domeniul profesional este cel care asigura cele mai mari sanse de intelegere.

Dragostea nu are perspective bune. Legatura lor amoroasa nu este prea grozava. Adeseori, Bivolul e scos din sarite de topaielile Maimutei. Aceasta il poate destabiliza si el nu vrea asta. Daca vor reusi sa se inteleaga si sa se accepte reciproc, ar putea forma o pereche fericita si vivace. Compatibilitatea, deseori buna, in dragoste, le poate fi de ajutor.

Afinitati: amoroase si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: MAIMUTA - TIGRU

Sansele ca aceste doua semne sa formeze o pereche fericita si stabila sunt foarte reduse. Au un mod diferit de a vedea lucrurile si de a actiona. Pentru fiecare dintre ei, relatia perfecta are alte atribute.

Initial se pot agrea, atat in plan profesional cat si pentru petrecerea timpului liber, dar conflictele apar rapid si nu pot fi aplanate. Nu reusesc sa cada de acord asupra intereselor commune si se suspecteaza non-stop. In plan sexual, desi exista o mare atractie initiala, cu timpul, aceasta va pali si se vor descoperi reciproc foarte limitati in abilitatea de a veni in intampinarea dorintelui celuilalt. Despartirea este iminenta.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 20%.


Compatibilitate intre zodiile: MAIMUTA - IEPURE

Este o pereche formata din doua animale cu temperamente total opuse. Sansele de a se consolida sunt precare deoarece raporturile initiale sunt destul de reci, datorita unor multiple neintelegeri intre cele doua semne. Ar putea dura in timp, daca fiecare va invata sa il inteleaga pe cel de langa el si sa il sustina. In acest caz, vor forma o pereche vesela si plina de complicitate.

In dragoste, compatibilitatea este destul de redusa. Maimuta este crai prin definitie si nu va scapa nici o ocazie de a-si completa palmaresul. Iepurelui numai asta nu-i trebuie! El vrea in orimul rand fidelitate, tandrete, confort. Partenera lui, mai putin linistita, il va zdruncina echilibrul emotional.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: MAIMUTA - DRAGON

Dragonul si Maimuta vor da nastere unui cuplu stralucit! Vor inflori impreuna! Nu vor lipsi contrastele (divergente de opinie, momente de iritabilitate, gelozie), dar in final intelegerea si complicitatea vor ramane protagonistele relatiei.

In dragoste, amandoi vor sti sa intre in jocurile celuilalt, lasandu-se purtati de fanteziile partenerului. Ca amici, nu se plictisesc niciodata. Amandoi sunt inteligenti si isi recunosc reciproc valoarea.

Afinitati: amoroase, familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 95%.


Compatibilitate intre zodiile: MAIMUTA - SARPE

Sarpele ii pare Maimutei prea diferit pentru a face casa cu el, si viceversa. Intr-adevar, relatia lor nu va fi multumitoare pentru niciunul dintre ei. Pot fi amici pentru o vreme, dar nici pe acest plan nu vor excela, dimpotriva: conflictele vor fi din ce in ce mai dese. Maimuta este prea vesela si superficiala pentru seriosul si profundul Sarpe.

Exista intre ei o mare atractie fizica, dar in ciuda acesteia pot aparea neintelegeri care, pe termen lung, vor duce la spulberarea relatiei. In cel mai bun caz ar putea colabora doar pentru scopuri inalte, in acea zona rarefiata unde se intalnesc oamenii superiori, indiferent de deosebirile dintre ei.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: MAIMUTA - CAL

Calul si Maimuta pot fi, uneori, foarte asemanatori, atat de asemanatori incat, nu ar putea crea o legatura cu adevarat satisfacatoare. Desi raporturile dintre ei adesea oscileaza, in general sunt bune. Colaboreaza bine, dar asta nu inseamna ca se si inteleg intotdeauna. Daca Maimuta ar scapa de prostul obicei al disimularii si inselaciunii, "asa, doar de divertisment", sansele de reusita ale cuplului ar putea creste.

In dragoste, lucrurile stau putin diferit. Se distreaza foarte bine impreuna, si pot crea o legatura foarte solida in timp. Asta pentru ca inteleg dragotea in acelasi mod pasional si energic, fara sa isi ingradeasca reciproc libertatea.

Afinitati: amicale, familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile: MAIMUTA - CAPRA

Sunt firi diferite, care nu prea au trasaturi comune. Fiecare dintre ei se mira de existenta celuilalt si se intreaba care ar putea fi rolul sau in lume. Maimuta are o personalitate vesela, joviala, pare lipsita de griji si mereu pusa pe sotii. Adora distractiile si nu este prea constanta.

Capra are o natura sensibila, poetica, romantica, iar dorinta de divertisment continuu al Maimutei nu va fi suportata prea bine de aceasta. In intimitate, Capra este in majoritatea cazurilor excesiv de timida si o va soca stilul lipsit de inhibitii al companioanei sale. Maimutei ii lipseste viziunea feerica a povestii lor de dragoste, ea fiind mai practica, mai realista. Cu toate acestea, are momentele ei de tandrete. Singurul domeniu in care vor avea raporturi satisfacatoare este cel profesional.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile: MAIMUTA - MAIMUTA

Este un cuplu in care divertismentul si lipsa de griji sunt asigurate! Se inteleg excelent in orice privinta, cu conditia sa isi menajeze reciproc orgoliul. In general Maimutele sunt destul de sirete ca sa se inteleaga bine.

O eventuala colaborare profesionala va fi incununata de succes. Chiar si in asternuturi comunicarea este profunda, intuitiva.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: MAIMUTA - COCOS

Maimuta si Cocosul sunt caractere atat de diferite incat conflictele care se vor isca vor fi memorabile nu numai pentru ei, ci si pentru cei din jurul lor. Nu exista sanse de intelegere in nici un domeniu, poate doar in cel profesional.

Fiecare vrea sa il domine pe cel de langa el, sa detina controlul. Cocosul poate gandi ca se afla in fata unei persoane care face prea mult parada de sine. La randul ei, Maimuta il poate considera pe Cocos prea rigid. Cu greu ni-i putem imagina pe cei doi mergand brat la brat pentru mult timp. Cocosul va admira Maimuta, dar ar fi bine sa se tina la distanta de ea, caci altfel va avea mult de suferit.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: MAIMUTA - CAINE

Intre ei exista anumite diferente: Cainele ii pare Maimutei prea serios, iar ea ii pare acestuia prea frivola. Cu toate acestea, energia Maimutei si a Cainelui, imbinata cu o mare dragoste, pot face uniunea lor un lucru natural.

In plan sentimental, atata timp cat Cainele are incredere in companioana sa, pot fi cu adevarat fericiti impreuna. Dar sansele ca maimuta sa il menajeze pe Caine sunt impartite. Raporturile profesionale sunt excelente. La fel si cele amicale. Din aceasta ipostaza Maimuta va putea aprecia simplitatea Cainelui, care o va admira la randul sau.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 60%.


Compatibilitate intre zodiile: MAIMUTA - MISTRET

In aceasta formula, atat Maimuta, cat si Mistretul reusesc sa isi exprime liber sentimentele si sexualitatea. Este , deci, o uniune benefica pentru ambii parteneri.

Ca amanti, dormitorul va fi terenul lor de joaca. Dar pentru a fi cu adevarat fericiti, Mistretul va trebui sa se impace cu nevoia Maimutei de a avea o viata sociala bogata, fara ca acest lucru sa insemne ca isi va pune familia pe locul doi. Exista intre ei unele rezerve, care vor impiedica relatia sa se consume la intensitate maxima. Domeniul profesional le asigura cooperari bune.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.

Caracteristici zodie