Compatibilitate zodia Dragon
Afla compatibilitatile zodiei chinezesti Dragon.

Compatibilitate intre zodiile: DRAGON - SOBOLAN

Cuplul perfect! Sobolanul se intelege excelent cu Dragonul, care este chiar cel mai bun partener al amorurilor sale. Veselia si simtul artistic ale Sobolanului, vor cuceri Dragonul care la randul sau va ului Sobolanul cu inteligenta sa proverbiala.

In dragoste, satisfactia celor doi va fi practic asigurata.

In viata cotidiana nu vor lipsi subiectele de discutie. Se vor pune in valoare reciproc. Dragonul e fericit ca este admirat de Sobolan.

Afinitati: amicale, amoroase, familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 100%.


Compatibilitate intre zodiile: DRAGON - BIVOL

Este un cuplu cu perspective excelente, atata timp cat impart aceleasi idealuri si urmeaza aceeasi cale spre ele. Se respecta unul pe celalalt, iar convietuirea poate fi extrem de satisfacatoare pentru amandoi. In problemele serioase au o capacitate excelenta de a se completa si sustine reciproc, reusind astfel sa le depaseasca mai usor decat alte cupluri.

Se echilibreaza reciproc, desi nu traiesc in acelasi ritm.
Dorinta de a avea succes trebuie satisfacuta, insa,pentru fiecare dintre cei doi parteneri. Amandoi sunt foarte incapatanati si acest lucru le poate crea probleme. In dragoste, fantezia si simtul actiunii vor asigura o relatie foarte vivace.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.


Compatibilitate intre zodiile: DRAGON - TIGRU

Ambele semne sunt dotate cu o personalitate foarte puternica. Cu greu le rezista cineva. Intrei ei se respecta si se admira, asta dupa ce se vor fi "testat" in cateva lupte pentru suprematie.

La inceputul relatiei atractia dintre ei va fi exploziva. Dar, pe termen lung, dorinta de posesie si de dominare a Dragonului s-ar putea suprapune peste dorinta de independenta a Tigrului. Relatia intima este traita la cote maxime. Eficienta in cuplu insa nu va fi prea mare. In plan profesional pot avea initial unele dispute in ce priveste conducerea, insa vor ajunge in cele din urma la un compromis si vor colabora destul de bine.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 60%.


Compatibilitate intre zodiile: DRAGON - IEPURE

Dragonul si Iepurele formeaza un cuplu foarte deosebit. Ambele animale au personalitati complexe si, de regula, e greu sa isi gaseasca un partener care sa le inteleaga toate laturile si toate starile prin care trec. Iata ca aceasta combinatie le satisface exigentele amandurora. Se completeaza foarte bine.

Se intampla totusi, ca uneori Dragonul sa faca prea multa zarva si sa nelinisteasca Iepurele. Astfel, intre ei pot aparea unele controverse, dar lucrurile evolueaza in general spre mai bine si nu se vor gasi pe pozitii adverse. Imbinarea perfecta de caracter se face profund simtita si in asternuturi. De cele mai multe ori isi ghicesc reciproc dorintele.

Afinitati: profesionale, familiale si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.


Compatibilitate intre zodiile: DRAGON - DRAGON

Perechea formata din doi Dragoni are foarte multe sanse de reusita. Daca vor face unele compromisuri si daca se vor cupla in mod serios, vor reusi sa obtina multe succese insemnate. Dragonii nu suporta singuratatea, cautandu-si in permanenta perechea. Cu toate acestea nu li se intampla sa se indragosteasca prea des. Atunci cand se gasesc, se vor darui unul celuilalt fara retineri.

Ca amanti, ambii parteneri vor fi exigenti si, in acelasi timp, capabili sa isi satisfaca reciproc dorintele.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: DRAGON - SARPE

Norocul care il insoteste pe Dragon pretutindeni si intuitia Sarpelui va da nastere unui cuplu de invingatori. Sansele ca ei sa ramana impreuna, odata ce au gustat victoria sunt maxime.

Sarpele este un partener foarte bun pentru Dragon pentru ca reuseste sa il tempereze si sa il aduca cu picioarele pe pamant atunci cand acesta se aprinde prea mult. La randul sau, Dragonul ii ofera stabilitate Sarpelui si il impulsioneaza. Chiar si relatia fizica va fi placuta si satisfacatoare pentru amandoi.

Afinitati: amoroase si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: DRAGON - CAL

Dragonul si Calul vor fi in raporturi foarte problematice la inceput, din cauza ca nu se vor intelege asupra celui care trebuie sa conduca in relatia lor. Pe parcurs insa legatura se va perfectiona mult si se vor intelege de minune din toate punctele de vedere. Amandoi se dau in vant dupa iesirile in societate, care le ofera sansa de a-si etala calitatile intelectuale (in cazul Dragonului) si a afla evenimentele de ultima ora (in cazul Calului).

In dragoste vor avea o relatie ludica, care va merge de la sine.
In domeniul profesional nu sunt foarte compatibili, dar se respecta si vor sti sa-si asculte unul celuilalt doleantele. Totusi, unele lupte pentru suprematie pot periclita tot ce au obtinut.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: DRAGON - CAPRA

Dragonul si Capra formeaza o pereche plina de viata, cu perspective de reusita destul de bune. Diferentele temperamentale vor da nastere initial unor raporturi amicale si atat. Dragonul este cam "centrifug" pentru gustul Caprei si de aceea raporturile lor se vor mentine o vreme in zona mediocritatii, dupa care e posibil sa se inregistreze un reveriment neasteptat. Tot ce trebuie este putin tact.

In dragoste, Dragonul va da tonul relatiei, iar Capra ii va ceda bucuroasa rolul conducator. El este figura dominanta, elementul stabil. Tot el stie mai bine ca oricine altcineva sa vina in intampinarea dorintelor Caprei, ba chiar mai mult: sa i le intuiasca! Per ansamblu, desi nu straluceste, relatia lor este armonioasa si stabila.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: DRAGON - MAIMUTA

Dragonul si Maimuta vor da nastere unui cuplu stralucit! Vor inflori impreuna! Nu vor lipsi contrastele (divergente de opinie, momente de iritabilitate, gelozie), dar in final intelegerea si complicitatea vor ramane protagonistele relatiei.

In dragoste, amandoi vor sti sa intre in jocurile celuilalt, lasandu-se purtati de fanteziile partenerului. Ca amici, nu se plictisesc niciodata. Amandoi sunt inteligenti si isi recunosc reciproc valoarea.

Afinitati: amoroase, familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 95%.


Compatibilitate intre zodiile: DRAGON - COCOS

Raporturile lor sunt deosebit de bune si de durabile. Orgoliul Dragonului si simtul practic al Cocosului se vor imbina perfect. Isi vor construi o fericire comuna realmente durabila.

Relatia sentimentala este intensa, profunda si plina de satisfactii.
Intr-o eventuala casnicie vor avea realizari mari si nu vor intampina obstacole de netrecut pe parcursul ei. In plan profesional vor conlucra excelent si vor avea multe reusite la activ. Comunica bine si ajung sa fie foarte buni prieteni.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: DRAGON - CAINE

Dragonul si Cainele nu au prea multe sanse de a ramane impreuna. O legatura de durata este aproape imposibila. Au personalitati prea diferite! Primul este puternic extrovertit, al doilea puternic introvertit.

Vor avea numeroase diferende, adeseori violente si nu se vor putea intelege nici asupra celor mai neinsemnate lucruri. Nici in dragoste lucrurile nu stau mai bine: exigentele si ideile unuia nu le vor intalni pe ale celuilalt.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 20%.


Compatibilitate intre zodiile: DRAGON - MISTRET

Perechea formata de Dragon si Mistret este destinata unui succes sigur. Desi nu vor comunica la un nivel profund, impreuna isi vor gasi echilibrul si armonia.

In intimitate comunica foarte bine. Dragonul gaseste in Mistret un partener devotat. Acesta il adora pe Dragon si se bucura de toata atentia lui. Cu toate acestea, angajarea intr-o relatie de durata trebuie bine chibzuita, pentru ca implica o modelare reciproca.
Cel mai bine comunica in plan profesional. Cooperarea lor da rezultate multumitoare.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.

Caracteristici zodie