Compatibilitate in dragoste zodia Varsator

Compatibilitate Varsator - Berbec
Compatibilitate Varsator - Taur
Compatibilitate Varsator - Gemeni
Compatibilitate Varsator - Rac
Compatibilitate Varsator - Leu
Compatibilitate Varsator - Fecioara
Compatibilitate Varsator - Balanta
Compatibilitate Varsator - Scorpion
Compatibilitate Varsator - Sagetator
Compatibilitate Varsator - Capricorn
Compatibilitate Varsator - Varsator
Compatibilitate Varsator - Pesti


Compatibilitate Varsator - Berbec

Combinatia dintre imaginatia Varsatorului si dinamicitatea Berbecului fac din aceasta pereche una extrem de creativa. Relatia lor este orice mai putin statica; viata lor impreuna nu va fi niciodata plictisitoare. Semnele zodiacale care au personalitati foarte diferite au in general o relatie speciala, iar acestea doua nu se abat de la regula. Sunt prieteni foarte buni si comunica excelent. Inteleg modul entuziast in care partenerul priveste viata. Sunt doritori de noi aventuri si experiente; cu cat sunt mai ciudate si mai periculoase, cu atat mai bine pentru ei.

Multe relatii ale unor parteneri Berbec - Varsator sunt bazate pe admiratie reciproca. Berbecul adora inventivitatea Varsatorului si modul in care privesc lumea; Varsatorul iubeste Berbecul pentru energia si spiritul de initiativa de care da dovada. Varsatorul are multe idei, insa de multe ori ii este greu sa le puna in practica. Cum ambele semne pretuiesc independenta, tendinta Berbecului catre a fi posesiv il poate determina pe Varsator sa adopte o pozitie defensiva. Desi sunt atasati unul de celalalt, vad lumea in culori diferite; trebuie sa aiba rabdare si sa inteleaga punctul de vedere al partenerului. Berbecul se implica prea mult pentru detasatul Varsator iar acesta este prea imprevizibil pentru gusturile partenerului. Varsatorul este singurul semn zodiacal care intrece Berbecul in spontaneitate.

Berbecul este condus de planeta Marte iar Varsatorul de planeta Saturn, planeta destinului, si de Uranus, planeta razvratirii. Varsatorul imprumuta viziunea mareata asupra lumii de la planeta Uranus si constiinta sociala si filantropica de la Saturn. Marte este un element potrivit acestei combinatii, aducand pasiune, actiune si toate acele idealuri marete care il conduc pe Berbec.

Berbecul este un semn de Foc iar Varsatorul de Aer. Aerul alimenteaza Focul si il ajuta sa se raspandeasca; de asemenea, Varsatorul il ajuta pe Berbec sa creeze noi strategii si sa le puna in practica. Varsatorul il stimuleaza intelectual, lucru pe care celelalte semne nu reusesca sa-l faca.

Berbecul ofera Varsatorului increderea necesara pentru a merge mai departe in loc sa stea si sa conceapa noi proiecte. Varsatorul poate echilibra firea Berbecului si il poate determina sa finalizeze ceea ce a inceput in loc sa demareze mereu alte proiecte, abandonandu-le pe cele vechi. Respecta foarte mult partenerul si ii poarta o admiratie sincera, reusind astfel sa depaseasca eventualele probleme, inerente vietii de cuplu.

Cel mai bun aspect al relatiei: capacitatea lor de a atinge orice si-au propus atunci cand lucreaza impreuna. Relatia lor este o combinatie intre viziune si practica.

sus

Compatibilitate Varsator - Taur

Cand Taurul si Varsatorul isi unesc fortele, pot muta muntii impreuna, cu conditia ca cei doi sa reuseasca sa-si coordoneze eforturile. Taurul este foarte adaptabil iar Varsatorul este semnul cu cea mai accentuata orientare catre succes. Cum se inteleg aceste doua semne? La prima vedere au putine pasiuni comune, insa au aceeasi dorinta puternica de a reusi, fiind mai potriviti ca parteneri de afaceri decat ca iubiti.

Au de multe ori divergente, in special din cauza reactiei diferite pe care o au la stres: cand Taurul se infurie va ataca fara a se gandi prea mult; in schimb, Varsatorul va incerca sa se indeparteze de cauza care ii provoaca acest stres, punand un "zid" intre el si factorul perturbator. Aceasta reactie il va intarata pe Taur, Varsatorul indepartandu-se si mai mult. Modernul Varsator va considera modul rutinier in care actioneaza Taurul ca fiind plictisitor. Taurul va considera Varsatorul ca fiind interesant insa va fi frustrat in incercarea de a tine pasul cu el. In ciuda diferentelor, au multe de oferit. Desi Varsatorului ii va fi greu sa recunoasca, va gasi in Taur sprijinul si alinarea de care are nevoie.

Taurul este condus de planeta Venus, a dragostei, iar Varsatorul de Saturn, planeta destinului, si de Uranus, planeta rebeliunii. Venus are o energie calda, feminina iar Saturn o energie rece, masculina. Uranus este planeta lucrurilor ciudate si neobisnuite. Venus se concentreaza asupra frumusetii, romantismului si a placerilor senzuale, toate acestea fiind importante pentru Taur. Saturn transforma Varsatorul intr-o persoana dornica si disponibila sa lucreze din greu si sa dea dovada de multa disciplina in atingerea scopurilor; Uranus imprumuta Varsatorului acea gandire revolutionara si reformatoare. Varsatorul poate invata Taurul cum sa nu se abata de la dorinta lui de imbunatatire a vietii; aceasta lectie este deosebit de importanta pentru Taur.

Taurul este un semn de Pamant iar Varsatorul un semn de Aer. Varsatorul pretuieste logica si perseverenta iar Taurul pune accent pe lucruri practice. Pot aparea probleme ca urmare a lipsei de intelegere reciproca. Daca vor da dovada de dragoste si respect mutual vor ajunge la un grad ridicat de apropiere.

Cel mai bun aspect al relatiei este: puterea si motivatia superioara pe care o au atunci cand lucreaza in echipa; aceasta in cazul in care vor reusi sa indeparteze obstacolele ce le stau in cale. Ambele semne au personalitati puternice, astfel ca nici unul nu va domina in aceasta relatie. Va fi o legatura pasionala si benefica.

sus

Compatibilitate Varsator - Gemeni

Este o relatie care asigura celor doi parteneri o conexiune mentala stimulanta. Gemenii sunt pasionati de idei iar vizionarul Varsator este plin de idei. Ambele semne au nevoie de independenta; isi pot asigura aceasta independenta pentru ca inteleg foarte bine nevoile celuilalt. Singura problema care s-ar putea ivi va fi atunci cand Gemenii vor incepe sa considere ca Varsatorul este incapatanat sau daca Gemenii se vor indoi de capacitatile acestuia. Aceasta problema nu va fi un obstacol de neinlaturat; in general colaboreaza excelent si au un nivel superior de intelegere fata de partener.

Gemenii si Varsatorul au o cantitate uriasa de energie. Au minti foarte agere, venind mereu cu idei noi si, ajutati de hotararea Varsatorului, vor aplica aceste idei. Se bazeaza pe istetimea lor, mai ales Gemenii, si nu accepta sa-si iroseasca timpul.

Varsatorul este guvernat de planeta Saturn, a destinului, si de Uranus, planeta rebeliunii; Gemenii sunt guvernati de planeta Mercur, a comunicarii. Saturn si Uranus isi unesc fortele pentru a-l determina pe Varsator sa mearga mereu inainte, sa fie original si hotarat in tot ceea ce face, folosindu-si astfel resursele in mod eficient. Varsatorul este marele filantrop al zodiacului; Gemenii sunt marii ganditori si lideri de opinie, putand influenta usor pe Varsator atunci cand acesta ezita inainte de a-si pune ideile in practica. Mintea mult mai flexibila a Gemenilor poate ajuta Varsatorul atunci cand acesta este tesionat sau nehotarat.

Varsatorul si Gemenii sunt semne de Aer. Conexiunea lor pe plan intelectual este puternica si sincera. Sunt firi sociabile; Gemenii sunt vicleni si vorbareti, dorind mereu sa impresioneze oamenii cu mintea lor agila; Varsatorul iubeste oamenii, indiferent de conditia lor.

Cel mai bun aspect al relatiei este: abilitatea lor de a lucra impreuna si de a-si asigura o baza de inspiratie si de pornire in tot ceea ce vor intreprinde. Comunicarea excelenta este benefica acestei relatii.

sus

Compatibilitate Varsator - Rac

Perechea Rac - Varsator este adesea formata din jumatati cu personalitati opuse. Racul priveste viata prin prisma sentimentelor, in timp ce Varsatorul este mai nonconformist. In timp ce Racul este introvertit, Varsatorul este cel mai adesea extrovertit, fiind sufletul oricarei petreceri. Amandurora le place sa fie inconjurati de prieteni. Daca vor gasi o modalitate de a combina intr-un mod pozitiv aceste calitati, Racul si Varsatorul se vor intelege foarte bine.

Ambii sunt ambitiosi si hotarati. Ambii incearca sa evite conflictele. Racul poate fi traditionalist si prefera rutina. Pe de alta parte, Varsatorul este modern si activ si nu ii place rutina din viata Racului. Racul poate fi intrigat de entuziasmul partenerului sau, simtindu-se deseori frustrat in incercarea de a tine pasul cu acesta. Desi Varsatorului nu-i place posesivitatea Racului, acesta va aprecia totusi siguranta oferita de partener. Cu toate acestea, va recunoaste foarte greu acest lucru.

Luna (sentimente) guverneaza zodia Racului, iar Saturn (karma) si Uranus (revolta) guverneaza zodia Varsatorului. Luna aduce o energie feminina, iar Saturn o energie rece, masculina. Uranus favorizeaza aparitia lucrurilor noi si neobisnuite. Luna influenteaza sentimentele si grija pentru lucrurile casnice, acestea fiind foarte importante pentru Rac. Combinaitia dintre Saturn (munca si disciplina pentru atingerea scopurilor) si Uranus (gandire in perspectiva) este specifica Varsatorului. Racul isi poate invata partenerul sa pretuiasca valoarea impulsului emotional, iar influenta feminina a acestuia va aduce frumusete si confort in caminul familiei. La randul sau, Varatorul il va invata pe Rac sa priveasca lucrurile cu detasare. Varsatorii se descurca foarte bine in situatiile dificile. Fiind intr-o oarecare masura reci, Varsatorii pot beneficia de influenta calda si feminina a Lunii.

Racul este un semn de apa, iar Varsatorul de apa. Varsatorii vad viata ca pe un exercitiu intelectual, o constanta explorare si expansiune a mintii. Racul este mai pragmatic. Pot aparea conflicte daca Varsatorul devine prea rece sau daca partenerul sau ii cere mai multa afectiune decat poate oferi. Acceptand faptul ca viziunile lor despre viata difera, Racul si Varsatorul pot invata sa aprecieze aceste diferente si sa nu se mai simta amenintati de ele.

Racul este un semn fundamental, iar Varsatorul un semn fix. Daca ambii parteneri pun pret pe relatie, aceasta va rezista. Daca intalnesc obstacole, Varsatorii vor descoperi ca Racii, desi par timizi si introvertiti, pot fi foarte tenace si dogmatici. Totusi, pe Varsatori ii poate irita sensibilitatea excesiva a Racilor. Atunci cand doresc atingerea aceluiasi scop, vor lucra foarte bine in echipa.

sus

Compatibilitate Varsator - Leu

Acesti parteneri sunt plini de energie si nu se plictisesc aproape niciodata. Ambii tind sa fie idealisti. Sunt atrasi de lucrurile noi si captivante; uneori, vor transforma viata intr-un joc "Adevar sau provocare".

Multe relatii intre Leu si Varsator prospera datorita admiratiei reciproce pe care si-o poarta. Leul admira individualismul si creativitatea Varsatorului. La randul sau, Varsatorul admira zelul, farmecul si demnitatea partenerului sau. Varsatorii au multe idei, insa au probleme atunci cand trebuie sa le puna in practica. Ambele semne isi doresc independenta, insa pot aparea conflicte daca Leul cere prea mult sau daca Varsatorul este prea distant. Cei doi ar trebui sa respecte parerile diferite ale partenerului. Leul este uneori prea dramatic, in timp ce Varsatorul este prea instabil.

Leul este guvernat de Soare, iar Varsatorul de Saturn si Uranus. Aceasta combinatie influenteaza pozitiv relatia. Uranus este planeta ideilor noi si a creativitatii. Soarele da viata si identitate ideilor celor doi parteneri. Uranus asigura finalizarea eficienta a proiectelor.

Leul este un semn de Foc, iar Varsatorul de Aer. Varsatorul reuseste sa tina pasul cu energia Leului, putand sa atinga culmi inalte impreuna. Varsatorul isi stimuleaza intr-un mod inteligent partenerul, determinandu-l sa-si puna in practica ideile. Leul ii da Varsatorului curajul de a merge mai departe si de a actiona. Leul este impresionat de originalitatea partenerului sau. Ambii sunt loiali si devotati unul celuilalt.

Care este cel mai bun aspect al cuplului Leu - Varsator? Abilitatea de a crea lucruri minunate impreuna.

sus

Compatibilitate Varsator - Fecioara

Aceasta combinatie, va evidentia fie cele mai bune aspecte, fie pe cele mai proaste ale fiecarui partener. Fecioara are o abordare teoretica, mai rigida a vietii, in timp ce Varsatorul este mai poetic. Relatia lor va prospera pe masura ce se vor intelege unul pe celalalt.

Varsatorul tinde sa fie temperamental si pasional, in timp ce Fecioara este metodica, bine organizata. Varsatorul este modern si nu suporta rutina. Fecioara se va simti atrasa de Varsator insa, s-ar putea plictisi incercand sa inteleaga tot ceea ce gandeste acesta. Pe Varsator il va deranja critica venita din partea Fecioarei, insa va aprecia baza solida oferita de catre aceasta.

sus

Compatibilitate Varsator - Balanta

Exista o legatura intelectuala puternica intre cei doi, acestia impartasind dragostea pentru arta, oameni si cultura; nici unul dintre ei nu suporta restrictiile in viata. Se pot intelege bine deoarece au aceleasi nevoi si nu vor cere partenerului mai mult decat pot oferi ei insisi. Ambii sunt entuziasti si plini de energie; aceasta relatie nu va stagna niciodata. Varsatorii sunt un semn al cugetarii, avand mereu idei noi. Balanta este diplomata; pentru ca nu suporta conflictele de orice natura, va face tot ce-i sta in putinta pentru a le evita. Incercarea de a evita conflictele si dorinta de a detine libertate intelectuala o determina pe Balanta sa fie indecisa uneori. In aceste momente, poate interveni Varsatorul pentru a-si indruma partenerul. La randul ei, Balanta il va incuraja pe Varsator si il va ajuta sa treaca mai usor peste esecuri. Balanta este guvernata de Venus (dragoste), iar Varsatorul de Uranus (revolta) si Saturn (karma). Acest cuplu poate duce la bun sfarsit proiecte marete datorita inclinatiei spre progres si a constientizarii situatiilor in care se afla. Se vor implica in viata sociala a comunitatii lor.

sus

Compatibilitate Varsator - Scorpion

Scorpionul si Varsatorul sunt diferiti din punct de vedere al felului cum abordeaza viata si al necesitatilor. Scorpionul este introvertit, spre deosebire de partenerul sau care este extrovertit. Din cauza idealismului si felului sau nebisnuit de a fi, Varsatorul nu pare sa se potriveasca cu Scorpionul. Varsatorul se simte foarte bine in compania multor persoane, in timp ce Scorpionul prefera sa-si petreaca timpul cu partenerul sau. Par a avea foarte putine in comun dar, datorita vointei puternice de care dau dovada vor avea o relatie frumoasa.

Se coopereaza greu cu ei deoarece sunt incapatanati. Le place ca lucrurile sa se petreaca asa cum vor ei. Acest fapt poate crea probleme, deoarece sunt foarte diferiti. Varsatorul nu poate suporta posesivitatea, neputand accepta ideea de a apartine unei singure persoane. Insa Scorpionii sunt foarte posesivi si au nevoie sa li se acorde mai multa atentie decat poate oferi Varsatorul. Daca ar fi mai rabdator, acesta ar putea descoperi in partenerul sau un sprijin real.

Marte si Pluto guverneaza Scorpionul, iar Saturn si Uranus - Varsatorul. Marte reprezinta o energie masculina si agresiva, iar Pluto simbolizeaza renastere. Scorpionul pune accent mai mult pe ratiune decat pe intelect. Varsatorul este muncitor, disciplinat si rational. Totusi, uneori, datorita influentei Scorpionului, Varsatorul va aseza sentimentele mai presus decat ratiunea. Scorpionul va invata de la partenerul sau sa priveasca cu detasare situatiile pe care nu le poate controla.

sus

Compatibilitate Varsator - Sagetator

Acest cuplu unic si creativ reuseste sa combine eficient idealurile Varsatorului si cunostintele Sagetatorului. Sunt lipsiti de inhibitii si nu se plictisesc aproape niciodata. Dincolo de latura romantica a relatiei, intre cei doi exista o prietenie stransa; pot comunica foarte bine unul cu celalalt. Ambii sunt idealisti si se simt foarte bine impreuna.

Sagetatorul se simte atras de individualitatea, viziunea si capacitatea creatoare a Varsatorului. La randul sau, Varsatorul admira initiativa partenerului sau, Sagetatorul are intotdeauna idei noi, dar nu le poate pune intotdeauna in practica. Datorita faptului ca fiecare dintre ei respecta nevoia celulilalt de libertate, conflictele apar foarte rar. Atat timp cat vor comunica eficient, vor reusi sa depaseasca orice obstacol aparut.

Jupiter guverneaza Sagetatorul, iar Saturn si Uranus - Varsatorul. Uranus este planeta ideilor noi si a creativitatii; de aici vin ideile marete ale Varsatorului. Jupiter aduce intelepciune, expansiune si abundenta. Saturn aduce noi rezerve de energie.

sus

Compatibilitate Varsator - Capricorn

Cuplul Capricorn - Varsator scoate in evidenta cele mai bune atribute ale fiecarui partener. Capricornul este precaut, privind viata intr-un mod rational, in timp ce Varsatorul isi doreste mereu mai mult, abordand viata intr-o maniera idealista. Desi in aparenta, par a fi opusi unul altuia, intre ei exista o legatura puternica.

Ideile lor sunt atat de importante pentru ei incat nu par dispusi sa faca nici un compromis. Capricornului ii place sa fie organizat si se gandeste intotdeauna la consecinte. Varsatorul este modern si nu suporta rutina. Varsatorului nu ii face placere autoritatea partenerului sau, dar va aprecia sprijinul si siguranta pe care acesta i le ofera.

Saturn guverneaza atat Capricornul, cat si Varsatorul, iar Uranus guverneaza Varsatorul. Saturn determina o orientare catre rezultat si o gandire in perspectiva. Uranus aduce lucruri diferite si neobisnuite. Capricornul va aduce in viata partenerului sau organizare, ratiune si confort. Varsatorul il va indemna pe Capricorn sa viseze mai mult si sa lupte pentru convingerile sale.

sus

Compatibilitate Varsator - Varsator

Acestui cuplu ii place sa aiba multi prieteni, sa-i ajute pe cei din jur si, in general sa schimbe lumea. Sunt activi si extrovertiti. Se inteleg foarte bine, provocand uneori gelozia prietenilor lor.

Sunt independenti si cosmopoliti. Isi petrec o mare parte a timpului departe de casa. Lucreaza foarte bine in echipa, ca parte a unui intreg: o organizatie, o firma sau un grup. Uneori au probleme in ceea ce priveste perceperea si exprimarea sentimentelor, fie ca sunt ale lor, fie ale celorlalti. Impartasesc anumite idei legate de comportamentul oamenilor.

Saturn si Uranus guverneaza Varsatorul. Uranus aduce idei noi. Iesind mereu in evidenta prin viziunile idealiste, Varsatorul este supranumit "Einstein al zodiacului", fiind extrem si excentric. Pot fi prea profunzi pentru restul lumii si adesea sunt perceputi doar prin prisma intelectului lor. Totusi, datorita influentei lui Saturn, cei doi dobandesc responsabilitate, tenacitate si etica, ce ii vor ajuta sa rezolve orice problema care apare in cuplu. Aceasta etica ii determina pe cei din jur sa ii respecte.

sus

Compatibilitate Varsator - Pesti

Acesti parteneri sunt idealisti. Pestii sunt visatori, iar Varsatorii sunt foarte inventivi. Sunt tot timpul in cautarea adevarului si a dreptatii pentru rezolvarea problemelor care apar. Ambii tind sa fie introvertiti. Varsatorul ii judeca pe cei ce nu ii impartasesc ideile, in timp ce Pestii sunt intelegatori, uneori chiar si cu cei care nu merita asta.

Varsatorul si Pestii sunt atat iubiti, cat si buni prieteni. Probleme apar rar in acest cuplu. Uneori, insa, Pestele isi poate considera partenerul prea rational si plictisitor, iar Varsatorul il va acuza ca este prea usor influentabil. Reactiile diferite in fata unei anumite situatii pot duce la aparitia conflictelor in cuplu. Insa, ambii iarta si uita usor.

Uranus si Saturn guverneaza Varsatorul, iar Jupiter si Neptun - Pestii. Jupiter inseamna filosofie si intelegere, iar Neptun - spiritualitate. De aceea, Pestii doresc sa-si cunoasca partenerul cu adevarat. Varsatorul si Pestele sunt personalitati complementare, relatia bazandu-se pe resursele intelectuale si emotionale ale partenerilor.

Te mariti? Intra in comunitatea planificarenunta.ro!


Caracteristici zodie
Afla compatibilitatea in dragoste in functie de zodie:
BerbecBerbecTaurTaurGemeniGemeniRacRacLeuLeuFecioaraFecioaraBalantaBalantaScorpionScorpionSagetatorSagetatorCapricornCapricornVarsatorVarsatorPestiPesti

Articole recomandate

Zodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragosteZodia care iubeste cel mai mult. Ofera cea mai pura dragoste
Persoanele nascute sub semnul acestei zodii sunt pline viata, iubesc sa aiba grija de persoanele dragi si sunt pline de optimism. Nu suporta oamenii negativisti si incearca sa se incarce cat mai mult cu energie pozitiva. Nu intra in conflicte si vor
Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!
Pozitia planetelor in ziua in care te-ai nascut iti arata care sunt punctele tale forte, care iti sunt slabiciunile, ce iti place si ce nu iti place. Astrologii au alcatuit si o serie de caracterizari care spun despre tine ce fel de vrajitoare
Cei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubescCei mai sinceri barbati din zodiac. Nu vor minti niciodata femeia pe care o iubesc
Sunt iubitori, sinceri si niciodata nu ar minti-o pe femeia pe care o iubesc. Alaturi de aceste zodii de barbati si-ar dori sa fie orice femeie. Iata care sunt zodiile de barbati in care poti sa ai incredere deplina TaurTaurii sunt familisti
Ce talismane ti se potrivesc in functie de zodieCe talismane ti se potrivesc in functie de zodie
Dintotdeauna  oamenii au folosit fel si fel de talismane pentru a le aduce noroc. Si, atunci, de ce nu ai folosi talismanul potrivit zodiei tale?Iata ce talismane ti se potrivesc, in functie de zodie.BerbecSemn de foc, pentru tine sunt
Caracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENICaracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENI
Caracteristici GEMENI. Gemenii sunt al treilea semn zodiacal. Perioada lor incepe din  21 mai si se termina pe 21 iunie. Nativii zodiei sunt inteligenti, pasionali, dinamici, dar duali. Sunt un semn cameleonic, care se schimba in functie de