Ascendent in Tigru - El
Barbatul cu ascendent in Tigru are o caracteristica de baza care ii va marca destinul.

Barbatul cu ascendent in zodia Tigru are o caracteristica de baza care ii va marca destinul: o inconstienta care apare in fata celorlalti drept curaj.

Imprudenta aceasta ii va aduce, pe de o parte, mari satisfactii, pentru ca starneste uimirea si admiratia celor din jur. Ii va ameti si pana sa se dezmeticeasca isi va fi atins tinta. Pe de alta parte poate avea unele accidente.

Agilitatea sa face sa gaseasca foatre usor punctele nevralgice ale celorlalti si astfel, sa-i domine. Va incerca permanent acest lucru. Daca nu isi poate impune nevoile si proiectele va ajunge la concluzia ca isi pierde timpul. Va decide sa se departeze, nu inainte insa de a lovi cu ghiarele. Isi va reprosa mai tarziu ca a procedat asa.

Fata de camarazii pe care si i-a ales este dur, exigent si foarte sincer. Considera ca rolul lui este de a le prezenta realitatea ca pe o cursa cu obstacole peste care nu se poate trece fara vigilenta si simtul realitatii. De aceea are grija sa ii tina cu picioarele pe pamant. Acestia gasesc in persoana Tigrului un excelent stimulent si ii urmeaza cu toata convingerea.

Nu este prudent sa ai in Barbatul Tigru un dusman. Intuieste bine punctele slabe si loveste acolo unde doare mai tare, fara remuscari. Loviturile rar i se intorc, pentru ca nu prea este prins cu garda jos.

Pentru a cuceri femeia dorita se va imbraca in armura stralucitoare, se va inarma cu rabdare, inconstienta-curaj, va elabora un plan de atac treptat, pe care il va urma fara ezitare si fara a fi descurajat. Daca circumstantele ii sunt potrivnice le ignora, concentrandu-se la tinta finala. Sustine din punct de vedere sentimental, proverbul: scopul scuza mijloacele. In relatia de cuplu femeia aleasa poate fi sigura ca este la adapost de indiferenta. El trece prin toata gama de sentimente si alaturi de el se poate ajunge de pe culmile extazului in abisurile agoniei. Tot ce asteapta de la femeia iubita este sa-l urmeze si sa-i sustina proiectele. Are nevoie nu de o mama, sau de o sotie traditionala, ci mai de graba de o partenera in toate domeniile.

Foarte exigent cu adultii, are cea mai mare intelegere pentru copii. Deseori este mesagerul lor printre adulti. Fiind un cunoscator foarte bun al psihicului uman, va sti sa aplice si celor mici metode prin care sa le insufle adevaratele valori ale vietii.

Caracteristici zodie