Ascendent in Sobolan - Ea
Femeia cu ascendent in zodia Sobolan are un farmec aparte, de care este foarte constienta

In societate: Femeia cu ascendent in zodia Sobolan are un farmec aparte, de care este foarte constienta si de care face uz pentru a obtine ceea ce isi doreste. Zambeste frumos, clipeste irezistibil si "victima" capituleaza. Nu isi pierde niciodata luciditatea, evaluand societatea ca un "outsider", ca un spectator atent la evenimentele de pe scena cotidianului si la sensul lor. Chiar daca pacaleste prin mijloace de seductie mai mult sau mai putin inocente, ea stie cand reusita ei se datoreaza exclusiv acestor trucuri. In societate, fiind discreta si retrasa - nu ii place sa fie in miezul lucrurilor - impune respect chiar si atunci cand nu isi face un scop din aceasta.

Prietenii, care la ea intra in sectorul "intimitate", sunt evaluati, si ei, dintr-o perspectiva la fel de lucida. Ii vede asa cum sunt, cu defectele si calitatile reale si nu-si doreste nici o clipa sa ii schimbe. Ea intelege mai bine ca oricine natura umana si i se pare o utopie incercarea de a schimba comportamentul lor dupa bunul ei plac.

Cariera nu este, pentru ea, un "must have". Stie bine ce compromisuri ar implica dezvoltarea profesionala si i se pare absurd sa-si ingradeasca libertatea pentru ea. Aspira la independenta pe care i-o pot oferi banii, dar se va opri atunci cand o va atinge.

In intimitate: Ea spera la o iubire pasionala, tel pentru care se va zbate sa-l atinga. Nevoia de a gasi un partener creat anume pentru ea, alaturi de care sa traiasca o pasiune nebuna: nebuna este primordiala, si deci, mai presus decat atingerea unui anumit grad de confort, sau dezvoltarea unei cariere.

Familia constituie pentru ea un ultim refugiu, in care isi reincarca bateriile, dupa o confruntare obositoare cu societatea: si-asa nu are prea mare placere sa se invarta in ea. Un divort, sau o separare de familie, sunt cumplite pentru ea.

Fata de copii, va cauta sa nu comita aceleasi greseli ca si parintii ei. Va avea grija ca acestia sa nu se loveasca de dificultatile pe care le-a intampinat ea. Cand vor creste, le va respecta libertatea de alegere si ii va sprijini, avand incredere in calitatile lor.

Caracteristici zodie